- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Yurt dışındayım ben doktora geçince tercümanlık yapıyor bize eşim :/Tek git kocanla gitme
Arkadaşın falan da olur. Erkekler biz kadar sabırlı değil malesef. Yurtdışında olmanız kötüymüş ya.Yurt dışındayım ben doktora geçince tercümanlık yapıyor bize eşim :/
Tamam canm hayırlısı olsun inşallah :)Keçiboynuzuna başladık canım akşamları yatarken 1 bardak içiyo.
İnşallah canım yaTamam canm hayırlısı olsun inşallah :)
Maalesef. Vazgeçtim zaten istemiyorum artık gitmeyi. Olacaksa kendiliğinden olsun. Yoruldum artık..Arkadaşın falan da olur. Erkekler biz kadar sabırlı değil malesef. Yurtdışında olmanız kötüymüş ya.
Zor bi donemden geciyoruz destek cok onemli eslerimiz bizim kadar stres yapmiyo anlayamiyolar ama lutfen kendini birakma sen daha cok git üstüne umidini kesme Rabbimin ne verdiğini bilemeyiz insAllah olur kendiliginden ama once senin kendini rahatlanman gerekiyo Allah yardimcin olsun canimMaalesef. Vazgeçtim zaten istemiyorum artık gitmeyi. Olacaksa kendiliğinden olsun. Yoruldum artık..
Hepimizin inşallah canım hepimizin yardımcısı olsun.. Allah herkesin gönlündekini versin..Zor bi donemden geciyoruz destek cok onemli eslerimiz bizim kadar stres yapmiyo anlayamiyolar ama lutfen kendini birakma sen daha cok git üstüne umidini kesme Rabbimin ne verdiğini bilemeyiz insAllah olur kendiliginden ama once senin kendini rahatlanman gerekiyo Allah yardimcin olsun canim
Allah her birimize sabırlar versin arkadaşım. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Etrafımda beni anlayan biri bulamadığım için buralara giriyorum. Benimle aynı hisleri paylaşanları gördükçe yalnız olmadığımı fark ediyorum. Mutlu oluyorum. Allah'ım her birimizin yüzüne baksın inşallah. Yurtdışında olmak da sıkıntı. Ailenizden de uzaktaysanız bir de.. Eşinde sıkıntı var mı? Erkeklere bu konuda çok sinir oluyorum. Bizi hiç anlamıyorlar ve derdimizle baş başa bırakıp arkalarını dönüyorlar.Maalesef. Vazgeçtim zaten istemiyorum artık gitmeyi. Olacaksa kendiliğinden olsun. Yoruldum artık..
Amin insAllah Rabbin isteyen herkese versin insAllah. Bende ulser var ilk icerken korktum eger agri yaparsa yemekten sonra icim dedim ama hicbir sorun yasamadim hatta tadini sevdim midem cok rahat akintim da oyle artmadi bugun 5. Gunum ama hicbi sıkıntısını gormedim erken cok şükür
Hayırlı olsun canım pko falan var mıydıSelam kizlar ben sogan kürü yaptim şuan hamileyim bebeğimi kalp atışını da gördüm herşey yolunda inşallah böylede devam eder 6+5 haftalık allahım hepinize nasip etsin inşallah
Yoktu canım ben 4.ayda kurtaj olmuştum ve şimdi yine hamileyim şimdi inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileligim herkese nasip etsin allahim inşallah. Sogan suyundan dolayi lekelenmem olmustu ama icimi temizledigine inanmıştım zaten oyuzde kizlar asla baslarsaniz yarim birakmayin kürleri faydasini goreceksiniz inaniyorum allahim neguzel nimetler yaratmışHayırlı olsun canım pko falan var mıydı
Cnm sana cok onemli bise sorcm nolur bana da yardimci ol kullandigin icin bilirsn bende bu ay adetim biterbitmez basladim bende iltihap pco fln yok agir gelmessn diye sabahlari sadece 10 gun ictim yumurtlama gunu benim normalde akintim fazla olmazdi sadece su gelirdi bu ay uzayan bi akintim oldu 4 gun oncede yumurtlama gunumdu normalde yumurtlamadan sonra akinti azalır diye biliyorum o gune kadarda gun asiri yaptik yumurtlama gunu ve ertesi gunude degerlendirdm bu 3 gundur affedersin iliski olmadi olsa kesn icimde kalanlar akiyodur derim ama akintim oluo bazen uzayn gibi bazen su beyaz gibi ne zmn kontrol etsem hep islak sendede bu oldumu uzun. Yazdim biraz kbYoktu canım ben 4.ayda kurtaj olmuştum ve şimdi yine hamileyim şimdi inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileligim herkese nasip etsin allahim inşallah. Sogan suyundan dolayi lekelenmem olmustu ama icimi temizledigine inanmıştım zaten oyuzde kizlar asla baslarsaniz yarim birakmayin kürleri faydasini goreceksiniz inaniyorum allahim neguzel nimetler yaratmış
Canim bendede yumurtlama dan sonra kahverengi leke oldu baya 7 gun falan surdu ama hep az az sabahlari uzayan akintida oldu suanda var sarı akinti ama normal diyor doktorumCnm sana cok onemli bise sorcm nolur bana da yardimci ol kullandigin icin bilirsn bende bu ay adetim biterbitmez basladim bende iltihap pco fln yok agir gelmessn diye sabahlari sadece 10 gun ictim yumurtlama gunu benim normalde akintim fazla olmazdi sadece su gelirdi bu ay uzayan bi akintim oldu 4 gun oncede yumurtlama gunumdu normalde yumurtlamadan sonra akinti azalır diye biliyorum o gune kadarda gun asiri yaptik yumurtlama gunu ve ertesi gunude degerlendirdm bu 3 gundur affedersin iliski olmadi olsa kesn icimde kalanlar akiyodur derim ama akintim oluo bazen uzayn gibi bazen su beyaz gibi ne zmn kontrol etsem hep islak sendede bu oldumu uzun. Yazdim biraz kb
Selam canım hayırlı olsun bebeğin inşAllah sağ salim kucağınada alırsın tek soğan kürünümü yaptın yoksa inciri flnda yaptınmı?Canim bendede yumurtlama dan sonra kahverengi leke oldu baya 7 gun falan surdu ama hep az az sabahlari uzayan akintida oldu suanda var sarı akinti ama normal diyor doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?