Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Maalesef. Vazgeçtim zaten istemiyorum artık gitmeyi. Olacaksa kendiliğinden olsun. Yoruldum artık..
Zor bi donemden geciyoruz destek cok onemli eslerimiz bizim kadar stres yapmiyo anlayamiyolar ama lutfen kendini birakma sen daha cok git üstüne umidini kesme Rabbimin ne verdiğini bilemeyiz insAllah olur kendiliginden ama once senin kendini rahatlanman gerekiyo Allah yardimcin olsun canim

Hepimizin inşallah canım hepimizin yardımcısı olsun.. Allah herkesin gönlündekini versin..

Maalesef. Vazgeçtim zaten istemiyorum artık gitmeyi. Olacaksa kendiliğinden olsun. Yoruldum artık..
Allah her birimize sabırlar versin arkadaşım. O kadar iyi anlıyorum ki seni. Etrafımda beni anlayan biri bulamadığım için buralara giriyorum. Benimle aynı hisleri paylaşanları gördükçe yalnız olmadığımı fark ediyorum. Mutlu oluyorum. Allah'ım her birimizin yüzüne baksın inşallah. Yurtdışında olmak da sıkıntı. Ailenizden de uzaktaysanız bir de.. Eşinde sıkıntı var mı? Erkeklere bu konuda çok sinir oluyorum. Bizi hiç anlamıyorlar ve derdimizle baş başa bırakıp arkalarını dönüyorlar.

Bu arada benim kürde son günüm. Allah'a bıraktım geri kalan her şeyi.. Bu ay olmayacak gibi bir his var içimde. Ama gelecek aylara Allah kerim

sabah kasıklarımda ağrıyla uyandım.. göğüslerimde acı da başladı. daha bat a 9 gün var. sanırım adet göreceğim bu kür adeti erkene alır mı? bu ay da olmadı. bekleyiş yine gelecek aylara..

Slm kizlar ben sogan kurunu kullandim 10 gun sadece sabah taze yapip ictm son iki gundur yapmiyorum cunku pc iltihap fln yok yumurtlama gunune yakin birakcktm yarin benim yumurtlama gunum 7 ay once kimyasal gebelik gecirdim 7 aydir bu kadar kasik agrim olmamisti belime vuruo ve akintimda onceki aylara gore artti ama oyle uzayan bi akintim yok su gibi beyaz pudurlu gelio anlamadim simdi boyle bise yasayan varmi gercektn yumurtluom mu bilemedm

Selam kizlar ben sogan kürü yaptim şuan hamileyim bebeğimi kalp atışını da gördüm herşey yolunda inşallah böylede devam eder 6+5 haftalık allahım hepinize nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım pko falan var mıydı
Yoktu canım ben 4.ayda kurtaj olmuştum ve şimdi yine hamileyim şimdi inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileligim herkese nasip etsin allahim inşallah. Sogan suyundan dolayi lekelenmem olmustu ama icimi temizledigine inanmıştım zaten oyuzde kizlar asla baslarsaniz yarim birakmayin kürleri faydasini goreceksiniz inaniyorum allahim neguzel nimetler yaratmış

Cnm sana cok onemli bise sorcm nolur bana da yardimci ol kullandigin icin bilirsn bende bu ay adetim biterbitmez basladim bende iltihap pco fln yok agir gelmessn diye sabahlari sadece 10 gun ictim yumurtlama gunu benim normalde akintim fazla olmazdi sadece su gelirdi bu ay uzayan bi akintim oldu 4 gun oncede yumurtlama gunumdu normalde yumurtlamadan sonra akinti azalır diye biliyorum o gune kadarda gun asiri yaptik yumurtlama gunu ve ertesi gunude degerlendirdm bu 3 gundur affedersin iliski olmadi olsa kesn icimde kalanlar akiyodur derim ama akintim oluo bazen uzayn gibi bazen su beyaz gibi ne zmn kontrol etsem hep islak sendede bu oldumu uzun. Yazdim biraz kb

Canim bendede yumurtlama dan sonra kahverengi leke oldu baya 7 gun falan surdu ama hep az az sabahlari uzayan akintida oldu suanda var sarı akinti ama normal diyor doktorum

Ama adetimin ikinci günü bi sıkıntı olmaz inşallah bendede kist var PNG'n mı hamile kalmıyorum banada yardımcı olurmusunuZ

Canim bendede yumurtlama dan sonra kahverengi leke oldu baya 7 gun falan surdu ama hep az az sabahlari uzayan akintida oldu suanda var sarı akinti ama normal diyor doktorum
Selam canım hayırlı olsun bebeğin inşAllah sağ salim kucağınada alırsın tek soğan kürünümü yaptın yoksa inciri flnda yaptınmı?
Bu arada bende en son 29.07 adet olmuştum hala adetim gelmedi bikere test yaptım negatif çıktı şimidide bayram girdi araya sağlık ocağına gidicem inş kan testi yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…