- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
Allah razı olsun canım allahim sanada nasip etsin inşallah tek sogan kürü yaptim daha once de çörek otu bal tarcin yapmıştim. Benimde en son adet 26.7 inşallah sende hamilesindir. Bazi kişilerde testler negatif ama kanda gösterirmis inşallah sendede öyledirSelam canım hayırlı olsun bebeğin inşAllah sağ salim kucağınada alırsın tek soğan kürünümü yaptın yoksa inciri flnda yaptınmı?
Bu arada bende en son 29.07 adet olmuştum hala adetim gelmedi bikere test yaptım negatif çıktı şimidide bayram girdi araya sağlık ocağına gidicem inş kan testi yapmaya
İnşallah canım :*Allah razı olsun canım allahim sanada nasip etsin inşallah tek sogan kürü yaptim daha once de çörek otu bal tarcin yapmıştim. Benimde en son adet 26.7 inşallah sende hamilesindir. Bazi kişilerde testler negatif ama kanda gösterirmis inşallah sendede öyledir
Ama adetin gelince canim soğan yapma bu sefer ama içini tam temizledi korkma bendede ilk gecen sene yaptığımda hamile olmamistim ama 41 gun gecikmeolmuştu sonra çörek otu bal tarcin yaptim 2 ay 2.ayda hamile olmuştum ama o kurtajla sonuclandi ozaman. Sende deneye bilirsinKızlar dayanamdım acile gittim kan vermeye sonuç negatif soğan kürü geciktirdi beni anlaşılan(
Hadi inşallah hayirli olsun hamilesin bence nekadar guzelKızlar dün test yaptım çift çizgi çıktı bende hastaneye gidicem kan testi yaptırmaya bakalım ne olacak sonuç hadi hayırlısı
Rabbim olmayan bütün herkeze yarım etsin inşallah canım kendime bu ay hiç stres yapmadım adetim gecikti 4 gün dedim bir test yapıyım baktım çift çizgi doktora gidip kesinlestiriyim bakalım hayırlısıylaHadi inşallah hayirli olsun hamilesin bence nekadar guzel
Neguzel canim stres zaten en buyuk düşman hic stres yapmamak lazim olacgi varsa oluyor ama stres cok engelliyor çoğunda inşallah butun isteyenlerin olur sağlıklı hayırlı evlatlariRabbim olmayan bütün herkeze yarım etsin inşallah canım kendime bu ay hiç stres yapmadım adetim gecikti 4 gün dedim bir test yapıyım baktım çift çizgi doktora gidip kesinlestiriyim bakalım hayırlısıyla
Neguzel canim stres zaten en buyuk düşman hic stres yapmamak lazim olacgi varsa oluyor ama stres cok engelliyor çoğunda inşallah butun isteyenlerin olur sağlıklı hayırlı evlatlari[/QU
Amin canım inşallah
Amin canım inşallahNeguzel canim stres zaten en buyuk düşman hic stres yapmamak lazim olacgi varsa oluyor ama stres cok engelliyor çoğunda inşallah butun isteyenlerin olur sağlıklı hayırlı evlatlari
Canım çok sevindim kesin sonuçu yazarsın burayaRabbim olmayan bütün herkeze yarım etsin inşallah canım kendime bu ay hiç stres yapmadım adetim gecikti 4 gün dedim bir test yapıyım baktım çift çizgi doktora gidip kesinlestiriyim bakalım hayırlısıyla
Sağol canım benim tamam yazarımCanım çok sevindim kesin sonuçu yazarsın buraya
Teşekür ederim canımHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
Benimde oldu canım içimi temizledi mi temizlemedi mi bilmiyorm. Ondan sonra baya çok kahve akıntı geldi. Adetim gecikti.Kızlar meraba bende 1 senelik evliyim cocuk iatiyorum olmuyo 1 haftadir nerdeyse sogan suyu iciyorum normalde ayin 15 16 gibi adet oluyorum 2 gun erken gelen koyu renkte kanamam oldu ama cok az sadece lavobaya ciktigimda 1 yada 2 damla geliyor 3 gundur sizce ne olabilir
Can'ım bugün bende başladım 6 aydır çocuğum olmuyo çok araştırdım eğer kistin varsa iltihap varsa bu tarz akıntı hatta biraz kanamada oluyormuş bence korkmana gerek yok için temizleniyor eğer günün geçtiyse yada yaklaştıysa günün yerleşme kanamasıysa olabiliriyi mi kötümü anlayamadim bende sogan suyu icincemi oldu acaba sizin
Tatlım hamile olabilirsin eczaneden gebelik testi al inşallah hamilesindir akıntın kahverengi ise gebelik olabilir ama selpakla sildiğinde kahve telvesi gibi ise için temizleniyorAblacım normalde adet gunumdeyim ama kanama degilde sadece kahve rengi leke geliyor oda cok az damla damla 3 gun oldu belki kanamam cogalir diye tik yok meri2005
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?