Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ablacım normalde adet gunumdeyim ama kanama degilde sadece kahve rengi leke geliyor oda cok az damla damla 3 gun oldu belki kanamam cogalir diye tik yok meri2005
Can'ım 11 yaşında bir tane kızım var onda kahverengi akıntım olmuştu ama regli günümde sonradan öğrendim hamile olduğumu geçen ayda adet bitiminde oldu kahve telvesi gibi bende rahim ağzında kist vardı o gitti

Aynen ablacim adet olmam lazim 2 gundur adet yerine kahverengi kahve telvesi gibi geliyor

E
Tatlım hamile olabilirsin eczaneden gebelik testi al inşallah hamilesindir akıntın kahverengi ise gebelik olabilir ama selpakla sildiğinde kahve telvesi gibi ise için temizleniyor
Evet ablacim kahve telvesi gibi geliyor 2 gundur adet olmam lazim ama sadece o leke geliyor

E

Evet ablacim kahve telvesi gibi geliyor 2 gundur adet olmam lazim ama sadece o leke geliyor
Eğer gebelik varsa hafif turuncuya yakın bir akıntıda geliyor kahverengine dönük eğer adetin gelirse 2.günü incir kürüne başla bu arada kaç yaşındasın ona göre amh testi yaptır yani yumurta rezervi testi yaşın otuzun altıysa 2 falan çıkması lazım ben 37 yaşındayım benim 1,5 çıktı yani sınırdayım onun için soğan kürü yaptım

26 yaşındayım ablacım hic doktora gitmedim daha sikinti varmi yokmu baktirmak icin
Meri ablacim 1 hafta once test yaptik esim cok merak etti yok cikti arada gunde 1 yada 2 kasikta bal tarcin corek otu karisimindan aliyorum

Cocuklara okadar asigim tövbe haşa tapiyorum resmen ya 6 yegen buyuttum hepsi elimden gecti dogumlarinda hastanelerinde herseylerinde ben vardim cok sevdigim istedigim birsey hep dua ettim bukadar sevdigim bir sevgi ile beni birgün sınama rabbim diye simdide bekliyorum sira bana gelsin diye bakalim rabbim kucagimizi boş birakmasin insallah sogan suyunu her icimde besmele cekip şifa niyetine iciyorum hep

Tatlım olur daha çok gençsin 1 sene vaktin var ama olmazsa sadece sen değil eşindede problem olabilir keçiboynuzu özü satılıyo sabah akşam bir yemek kaşığı eşine içir benim kızım hemen olmuştu çalıştığım için başka çocuk istemedim 6 ay önce kızım kardeş istediğini söyledi ama 6 aydır olmuyo çok zormuş isteyipte olmaması inşallah Allah isteyen herkese versin

Aminnn insallah ablacim Allahim gonlune gore versin insallah

Ya kizlar bise sorcm sogan suyu ictim yumurtlamadan once biraktim yumurtlamadan sonra akintim hala devam edio afedersnz siyah ic camasiri giysm beyaz gorunuo akinti bazen uzayan bazen su gibi ama hep islak ve nemli acaba bana yaradimi gecen ay hep kuruydum adetime bir hafta var normalde yumurtlama dan sonra azalir die biliyorum bende hamilelik belirtisi olabilirmi kullananlar sizdede oldumu

Kac gun ictin ki sen ablacim

Kac gun ictin ki sen ablacim
Cnm ben adetim biter bitmez basladim ilk t gun fln sabah aksam ictim son gunlerde sadece sabah ictim pclu degilim iltihapta yok bi kurtaj ondan iki ay sonrada kimyasal gebelik oldu ustunden 7 ay gecti hala bise yok bu ay sogan suyu yaptim onceden yumurtlama gunu akintim olmazdi ama bu ay cok oldu uzayan gibi ondan beride akintim oluo beyaz gelio bazen yogun yapiskan bazen sadece islak nemli oluo avana hamilelik belirtisimi bu akintis olup adet olan varmi cok merak ediorm

Ablacim normalde hamile iken benim bildigim cok afedersin akinti geliyor ama sümük gibi balgam gibi geliyor normal akintin varsa demekki icini temizliyor bende kullaniyorum 1 hafta oldu onunla birlikte birde bal corek otu tarcin yiyorum oda yumurta catlatiyormus

Bende normalde yumurtlamadan sonra akintim olmazdi artik belli olur haftaya bugun umidimde yok fazla ama bakalim hayirlisi

Vallahi inan benimde umudum yok ama bakalim taktir ilahi insallah umutlarimiz bosa cikmaz cok istiyorum bi bebek olsum

Tatlım büyük ihtimalle soğan suyu işe yaradı bazen kadınlar iki kez yumurtlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…