Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

26 yasindayim 1 senedir evliyiyim 2 aydir deniyorum benim yillardir akintim vardi megersem oda siperm olduruyormus iyi degilmis sogan suyunu duydum 1 haftadir deniyorum yine baglari koparmayalimda bilgilerden haber edelim birbirimizi
Bende 21 yasindayim bi senedir evliyim olur cnm gelismeleri yazarim

Bende buraya yalnız olmadığımı bildiğim için giriyorum. Bu iki gündür ne kadar kötüyüm ne kadar ağlıyorum bi bilseniz. Eminim bu yazacaklarım hepinizin hislerine tercüman olacak. Benden önce benden sonra benimle aynı zamanda evlenen herkesin bebeği oldu ya da hamile. Bunları görmekten içim paramparça oldu. Ağlıyorum kahroluyorum tükeniyorum. Psikolojim tamamen bozuldu. Şu an bunları yazarken yastığa gözyaşlarım dökülüyor. Neden diyorum neden allahım beni böyle sınıyorsun. O kadar çok seviyorum ki bebekleri ama artık fotoğraf bile görmeye dayanamıyorum. Doğurup sokağa atanlar işkence edenler reddedenler hatta öldürenler geliyor aklıma biz bu kadar isterken. Nerde diyorum nerde adalet. Ne yaptım ki böyle cezalandırılıyorum. Ben kötü bir insan değilim kimseye kötülük etmedim kimsenin canını yakmadım. Benim canım neden yanıyor. Aniden ağlama krizlerim geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Zaten hep yalnızım evde bir başımayım. Akşam eşim gelince de ağlıyorum. neyin var diyor neden ağlıyorsun. Söyleyemiyorum daha fazla üzülmesin diye. Gerçekten çok kötüyüm. Ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Kimseyle konuşamıyorum. Patlamak üzereyim. Hiç değilse burda sizlere dökmek istedim içimi. Her ne kadar tanımasam da sizi.. beni anlayacağınızı düşünüyorum. Hakkınızı helal edin...

c

canım çok üzülüyorsun ama isyan etme dua et içini ferah tutmaya calış olumlu düşün bende biraz gec hamile kalmıştım aklım dikrim bebekri olucak mı olmıcakmı belki de hiç olmucak diyordum bu fikrede alıştırmaya calışıyordum kendimi ama çok dua ettim çok şükür nasip olsu Allahtan ümit hiçbir zaman kesilmez ama biraz rahatlamaya calış bence başka bişeylere kendini verip mutlu olmaya bak yoksa böyle kafayı yersin sadece bu konuya odaklanma insanlar ne zorluklar yaşıyor bunları düşünüpr halimize şükür edelim sen kendini rahatlat bu sekilde de mutlu olmaya calış kafanı rahatlatıcak aktiviteler bul o zaman kendiliğinden hersey düzelicek inşaallah ama bu şekilde olmaz inan seni çok iyi anlıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah herkese sana da canım..

Seni çok iyi anlıyorum. Bende 12 ay boyunca hr adette ağladım. Bende pko eşimde morfoloji sorunu vardı. Kilo vermye başladm 15 kilo verdim. Eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve o ay hergun bişeyler icad edip belirti okumadm düşünmemeye çalıştım hiç aklıma getirmdim. Snra bir baktm adetimin üstünden 31 gun geçmiş normalde 45-42 gunde adet olurum. Normal insanlar öğreniyo bide ben deniyim dedm ve ikinci çizgi belirdi hemen. Şok oldum. Keçiboynuzu kürünü ilk dükez denemiştim ve kendime soğan suyuna ilk kez başlamıştım o ay ama soğan suyunu almadı midem üçüncü günü bıraktm. Şimdi en son gittiğimde yolundaydı herşey pazartesi kontrolumu bekliyorum. Yani demem o ki eveet dök içini ama aklına izin ver başka şeylerde düşünsün stres yapıp hormonlarını bozma. Ben iki yıllık evliyim bide ilk yıl okul falan vardı dusunemmiştim ama iki yıl maruz kaldım bebek varmı sende bişi varmı gibi saçma sorulara ama uzaklaş böyle insanlardan kendini dinleyerek bir ay gecir hem vucudun hem yumurtalıkların rahatlasın. Stres yapma nolur guzel haberlerini bekliyorum inşallah

Cnm ben sogan kurunu ilk yaptgm ay yani agustosta hamile kaldm. Normalde kupkuruydm sogan kurunu uyguladgmdan sonra hep islaktm.akintm.olmasada hep islak hissediodm. Sari akintiydi basta adet gunum gecnce sut kesigi beyaz hale geldi. Ama sogan suyunn bi islaklik.sagladgni duymustm onun nedeninici temzlemesi zaten. Yani hamilelikle ilgisi var mi bilmiyrm ama ayni durm.bende.de vardi

Saol cnm cvbin icin benimde az kaldi bir hafta var gunume 2 gun once test yapcm cikar ins

Hayırlı olsn canm bebısın bırsey sorucam soganı kabuguylamı yaptın yoksa soyup mu yaptın kürü

Bende yaptım ama kabugunu soymustum umutluydum bu ay ama bugun kırmızılar geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…