Ozmn bende umidimi kestm olurum bu ayda akintim var cunkuEvet vardı sarıydı
Bu ayda kabuguyla denesem sorun olur mu acaba ıkıncı ayda uygulasamDirek kabuguyla yapiyorsun yika kes
Herkestr farklıdr canm sen bana bakma ıns vardr bebısOzmn bende umidimi kestm olurum bu ayda akintim var cunku
Insallah cnm merakla bekliyorumHerkestr farklıdr canm sen bana bakma ıns vardr bebıs
Ablacim bende test yaptim aksam yok cikti daha 1 hafta oldu uygulayali ama cok merak ettik simdilik yok bakalimInsallah cnm merakla bekliyorum
Allah razi olsn cnm en kisa zamnda size de nasip etsn insallh. Soydm kabuklerini ben cnmHayırlı olsn canm bebısın bırsey sorucam soganı kabuguylamı yaptın yoksa soyup mu yaptın kürü
Cok cok erken yapmissn cnm benim 6 gun var daha simdi yapsam cikmazki hem testide bosa harmacak istemiom ama icim icimi yiyo suan sadece derse veriom kendimi o biraz kafami dagitioAblacim bende test yaptim aksam yok cikti daha 1 hafta oldu uygulayali ama cok merak ettik simdilik yok bakalim
Bende buraya yalnız olmadığımı bildiğim için giriyorum. Bu iki gündür ne kadar kötüyüm ne kadar ağlıyorum bi bilseniz. Eminim bu yazacaklarım hepinizin hislerine tercüman olacak. Benden önce benden sonra benimle aynı zamanda evlenen herkesin bebeği oldu ya da hamile. Bunları görmekten içim paramparça oldu. Ağlıyorum kahroluyorum tükeniyorum. Psikolojim tamamen bozuldu. Şu an bunları yazarken yastığa gözyaşlarım dökülüyor. Neden diyorum neden allahım beni böyle sınıyorsun. O kadar çok seviyorum ki bebekleri ama artık fotoğraf bile görmeye dayanamıyorum. Doğurup sokağa atanlar işkence edenler reddedenler hatta öldürenler geliyor aklıma biz bu kadar isterken. Nerde diyorum nerde adalet. Ne yaptım ki böyle cezalandırılıyorum. Ben kötü bir insan değilim kimseye kötülük etmedim kimsenin canını yakmadım. Benim canım neden yanıyor. Aniden ağlama krizlerim geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Zaten hep yalnızım evde bir başımayım. Akşam eşim gelince de ağlıyorum. neyin var diyor neden ağlıyorsun. Söyleyemiyorum daha fazla üzülmesin diye. Gerçekten çok kötüyüm. Ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Kimseyle konuşamıyorum. Patlamak üzereyim. Hiç değilse burda sizlere dökmek istedim içimi. Her ne kadar tanımasam da sizi.. beni anlayacağınızı düşünüyorum. Hakkınızı helal edin...
Amın canm ıns.bende soydum yaptm ama kırmızılar geldı yıne hayırlısı bakalmAllah razi olsn cnm en kisa zamnda size de nasip etsn insallh. Soydm kabuklerini ben cnm
Can'ım umarım allahtan tez Zaman'da bebeğin olsun sabret bi arkadaşımın 15 sene olmadı tüp bebek yaptılar 3. Tüp bebek tuttu şimdi 1,5 yaşında oğlu var ve tekrar kendiliğinden hamile kaldı her şeyin vakti var Allah hayırlısını versin kaç yaşındasın bilmiyorum mesela ben 37 yaşındayım yani son demlerdeyim allaha şükür bir kızım var o hemen oldu ama bu sefer olmuyo yani 11 yıl boşuna korunmuşum inşallah hepiniz anneliği tadacaksınız Allah yar ve yardımcımız olsunBende buraya yalnız olmadığımı bildiğim için giriyorum. Bu iki gündür ne kadar kötüyüm ne kadar ağlıyorum bi bilseniz. Eminim bu yazacaklarım hepinizin hislerine tercüman olacak. Benden önce benden sonra benimle aynı zamanda evlenen herkesin bebeği oldu ya da hamile. Bunları görmekten içim paramparça oldu. Ağlıyorum kahroluyorum tükeniyorum. Psikolojim tamamen bozuldu. Şu an bunları yazarken yastığa gözyaşlarım dökülüyor. Neden diyorum neden allahım beni böyle sınıyorsun. O kadar çok seviyorum ki bebekleri ama artık fotoğraf bile görmeye dayanamıyorum. Doğurup sokağa atanlar işkence edenler reddedenler hatta öldürenler geliyor aklıma biz bu kadar isterken. Nerde diyorum nerde adalet. Ne yaptım ki böyle cezalandırılıyorum. Ben kötü bir insan değilim kimseye kötülük etmedim kimsenin canını yakmadım. Benim canım neden yanıyor. Aniden ağlama krizlerim geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Zaten hep yalnızım evde bir başımayım. Akşam eşim gelince de ağlıyorum. neyin var diyor neden ağlıyorsun. Söyleyemiyorum daha fazla üzülmesin diye. Gerçekten çok kötüyüm. Ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Kimseyle konuşamıyorum. Patlamak üzereyim. Hiç değilse burda sizlere dökmek istedim içimi. Her ne kadar tanımasam da sizi.. beni anlayacağınızı düşünüyorum. Hakkınızı helal edin...
canım çok üzülüyorsun ama isyan etme dua et içini ferah tutmaya calış olumlu düşün bende biraz gec hamile kalmıştım aklım dikrim bebekri olucak mı olmıcakmı belki de hiç olmucak diyordum bu fikrede alıştırmaya calışıyordum kendimi ama çok dua ettim çok şükür nasip olsu Allahtan ümit hiçbir zaman kesilmez ama biraz rahatlamaya calış bence başka bişeylere kendini verip mutlu olmaya bak yoksa böyle kafayı yersin sadece bu konuya odaklanma insanlar ne zorluklar yaşıyor bunları düşünüpr halimize şükür edelim sen kendini rahatlat bu sekilde de mutlu olmaya calış kafanı rahatlatıcak aktiviteler bul o zaman kendiliğinden hersey düzelicek inşaallah ama bu şekilde olmaz inan seni çok iyi anlıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah herkese sana da canım..
Seni çok iyi anlıyorum. Bende 12 ay boyunca hr adette ağladım. Bende pko eşimde morfoloji sorunu vardı. Kilo vermye başladm 15 kilo verdim. Eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve o ay hergun bişeyler icad edip belirti okumadm düşünmemeye çalıştım hiç aklıma getirmdim. Snra bir baktm adetimin üstünden 31 gun geçmiş normalde 45-42 gunde adet olurum. Normal insanlar öğreniyo bide ben deniyim dedm ve ikinci çizgi belirdi hemen. Şok oldum. Keçiboynuzu kürünü ilk dükez denemiştim ve kendime soğan suyuna ilk kez başlamıştım o ay ama soğan suyunu almadı midem üçüncü günü bıraktm. Şimdi en son gittiğimde yolundaydı herşey pazartesi kontrolumu bekliyorum. Yani demem o ki eveet dök içini ama aklına izin ver başka şeylerde düşünsün stres yapıp hormonlarını bozma. Ben iki yıllık evliyim bide ilk yıl okul falan vardı dusunemmiştim ama iki yıl maruz kaldım bebek varmı sende bişi varmı gibi saçma sorulara ama uzaklaş böyle insanlardan kendini dinleyerek bir ay gecir hem vucudun hem yumurtalıkların rahatlasın. Stres yapma nolur guzel haberlerini bekliyorum inşallah
Canım benim bende okurken çok ama çok üzüldüm evet bende senin gibiyim anlıyorum seni ama üzülsekte ağlasak da kendimize evet bu bizim suçumuz değil bizim elimizde değil Allah izin vermezse olmuyor işte sen kendine yaparsın allah korusun sana bişey olsa hiç olmasa daha mı iyi ? Elbet bir gün bizde yaşacagız bu mutluluğu ama ne zaman onu Allah bilir sen üzme kendini canım ..
Can'ım umarım allahtan tez Zaman'da bebeğin olsun sabret bi arkadaşımın 15 sene olmadı tüp bebek yaptılar 3. Tüp bebek tuttu şimdi 1,5 yaşında oğlu var ve tekrar kendiliğinden hamile kaldı her şeyin vakti var Allah hayırlısını versin kaç yaşındasın bilmiyorum mesela ben 37 yaşındayım yani son demlerdeyim allaha şükür bir kızım var o hemen oldu ama bu sefer olmuyo yani 11 yıl boşuna korunmuşum inşallah hepiniz anneliği tadacaksınız Allah yar ve yardımcımız olsun
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim okurken çok duygulandım. Ne güzel de yazmışsınız çok ama çok sağolun güzel yürekli insanlar. Biliyor musunuz dün onları yazdıktan sonra uyudum rüya gördüm. Size bahsettigim çocukları olan arkadaşlarımın hepsi ile birbirimizi bulup görüşüyoruz. Benim de minik bir oğlum olmuş hatta adını bile koymuşuz ama anımsayamadım uyanınca adını. Eşyalarını hazırlıyordum arkadaşıma gitmek için. Arkadaşım taşıyordu onu ben hazırlarken. Hiç taşımadım onu almadım kucağıma ama biraz da olsa anne gibi hissettim kendimi. Çok düşünmekten mi oldu acaba bilmiyorum ama biraz umudum yeşerdi :) minicik bişeydi yaaa
Hayır canım ben yurt dışındayım bulamıyorum her istediğim şeyi. Çok istiyorum zaten keçiboynuzu denemeyi. Ama nasıl bulacağımı bilmiyorum. Yakında Türkiye den birileri gelirse istycem getirmelerini.inşaallah canım sabret Allah rüyandaki sevimli oğluşa kavuştursun tez zamanda.. bişey soracaktım eşine keçiboynuzu kürü denedin mi canım?
Amin bu arada canım benim sağol. Ben ve isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun inşallah Rabbimm. Ben hep derim ki Yarabbim çocuk hasretiyle yananlara benden önce nasip et. Başkaları bu acıyla yaşarken ben bu mutluluğu nasıl yaşarım. Şimdi kendimden biliyorum ne kadar zor olduğunu. Onun için önce başkalarına sonra kendime dua ederim her şey için...inşaallah canım sabret Allah rüyandaki sevimli oğluşa kavuştursun tez zamanda.. bişey soracaktım eşine keçiboynuzu kürü denedin mi canım?
Canım benım ya içini ferah tut rabbime sığın yakın zamanda inşallah kavusursun bebeğine.Hepinize çok ama çok teşekkür ederim okurken çok duygulandım. Ne güzel de yazmışsınız çok ama çok sağolun güzel yürekli insanlar. Biliyor musunuz dün onları yazdıktan sonra uyudum rüya gördüm. Size bahsettigim çocukları olan arkadaşlarımın hepsi ile birbirimizi bulup görüşüyoruz. Benim de minik bir oğlum olmuş hatta adını bile koymuşuz ama anımsayamadım uyanınca adını. Eşyalarını hazırlıyordum arkadaşıma gitmek için. Arkadaşım taşıyordu onu ben hazırlarken. Hiç taşımadım onu almadım kucağıma ama biraz da olsa anne gibi hissettim kendimi. Çok düşünmekten mi oldu acaba bilmiyorum ama biraz umudum yeşerdi :) minicik bişeydi yaaa
canım benim bende seni çok anlıyorum bende ayni duyguları yasiyorum benden sonra evlenen lerin bile çocuğu olucak bende de tik yok soğan suyu da yaptık iki ay önve ama malesef yine üsran yine üzüntü ama Rabbim büyük dermansiz dert vermesin ind derdi veren ins dermaninida verir dua edelim birbirimize bende kendimiden önce başkalarına dua ediyorum Rabbim en kisa zamanda bizede anne olmayı nasip ederBende buraya yalnız olmadığımı bildiğim için giriyorum. Bu iki gündür ne kadar kötüyüm ne kadar ağlıyorum bi bilseniz. Eminim bu yazacaklarım hepinizin hislerine tercüman olacak. Benden önce benden sonra benimle aynı zamanda evlenen herkesin bebeği oldu ya da hamile. Bunları görmekten içim paramparça oldu. Ağlıyorum kahroluyorum tükeniyorum. Psikolojim tamamen bozuldu. Şu an bunları yazarken yastığa gözyaşlarım dökülüyor. Neden diyorum neden allahım beni böyle sınıyorsun. O kadar çok seviyorum ki bebekleri ama artık fotoğraf bile görmeye dayanamıyorum. Doğurup sokağa atanlar işkence edenler reddedenler hatta öldürenler geliyor aklıma biz bu kadar isterken. Nerde diyorum nerde adalet. Ne yaptım ki böyle cezalandırılıyorum. Ben kötü bir insan değilim kimseye kötülük etmedim kimsenin canını yakmadım. Benim canım neden yanıyor. Aniden ağlama krizlerim geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Zaten hep yalnızım evde bir başımayım. Akşam eşim gelince de ağlıyorum. neyin var diyor neden ağlıyorsun. Söyleyemiyorum daha fazla üzülmesin diye. Gerçekten çok kötüyüm. Ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Kimseyle konuşamıyorum. Patlamak üzereyim. Hiç değilse burda sizlere dökmek istedim içimi. Her ne kadar tanımasam da sizi.. beni anlayacağınızı düşünüyorum. Hakkınızı helal edin...
Cnm bise sorcm ya onume gelene sogan suyu yapana soruom sende yumurtlamadan sonra akinti oldumucanım benim bende seni çok anlıyorum bende ayni duyguları yasiyorum benden sonra evlenen lerin bile çocuğu olucak bende de tik yok soğan suyu da yaptık iki ay önve ama malesef yine üsran yine üzüntü ama Rabbim büyük dermansiz dert vermesin ind derdi veren ins dermaninida verir dua edelim birbirimize bende kendimiden önce başkalarına dua ediyorum Rabbim en kisa zamanda bizede anne olmayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?