Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ablacim bende test yaptim aksam yok cikti daha 1 hafta oldu uygulayali ama cok merak ettik simdilik yok bakalim
Cok cok erken yapmissn cnm benim 6 gun var daha simdi yapsam cikmazki hem testide bosa harmacak istemiom ama icim icimi yiyo suan sadece derse veriom kendimi o biraz kafami dagitio

Canım benim bende okurken çok ama çok üzüldüm evet bende senin gibiyim anlıyorum seni ama üzülsekte ağlasak da kendimize evet bu bizim suçumuz değil bizim elimizde değil Allah izin vermezse olmuyor işte sen kendine yaparsın allah korusun sana bişey olsa hiç olmasa daha mı iyi ? Elbet bir gün bizde yaşacagız bu mutluluğu ama ne zaman onu Allah bilir sen üzme kendini canım ..

Can'ım umarım allahtan tez Zaman'da bebeğin olsun sabret bi arkadaşımın 15 sene olmadı tüp bebek yaptılar 3. Tüp bebek tuttu şimdi 1,5 yaşında oğlu var ve tekrar kendiliğinden hamile kaldı her şeyin vakti var Allah hayırlısını versin kaç yaşındasın bilmiyorum mesela ben 37 yaşındayım yani son demlerdeyim allaha şükür bir kızım var o hemen oldu ama bu sefer olmuyo yani 11 yıl boşuna korunmuşum inşallah hepiniz anneliği tadacaksınız Allah yar ve yardımcımız olsun

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim okurken çok duygulandım. Ne güzel de yazmışsınız çok ama çok sağolun güzel yürekli insanlar. Biliyor musunuz dün onları yazdıktan sonra uyudum rüya gördüm. Size bahsettigim çocukları olan arkadaşlarımın hepsi ile birbirimizi bulup görüşüyoruz. Benim de minik bir oğlum olmuş hatta adını bile koymuşuz ama anımsayamadım uyanınca adını. Eşyalarını hazırlıyordum arkadaşıma gitmek için. Arkadaşım taşıyordu onu ben hazırlarken. Hiç taşımadım onu almadım kucağıma ama biraz da olsa anne gibi hissettim kendimi. Çok düşünmekten mi oldu acaba bilmiyorum ama biraz umudum yeşerdi :) minicik bişeydi yaaa

inşaallah canım sabret Allah rüyandaki sevimli oğluşa kavuştursun tez zamanda.. bişey soracaktım eşine keçiboynuzu kürü denedin mi canım?
Hayır canım ben yurt dışındayım bulamıyorum her istediğim şeyi. Çok istiyorum zaten keçiboynuzu denemeyi. Ama nasıl bulacağımı bilmiyorum. Yakında Türkiye den birileri gelirse istycem getirmelerini.

inşaallah canım sabret Allah rüyandaki sevimli oğluşa kavuştursun tez zamanda.. bişey soracaktım eşine keçiboynuzu kürü denedin mi canım?
Amin bu arada canım benim sağol. Ben ve isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun inşallah Rabbimm. Ben hep derim ki Yarabbim çocuk hasretiyle yananlara benden önce nasip et. Başkaları bu acıyla yaşarken ben bu mutluluğu nasıl yaşarım. Şimdi kendimden biliyorum ne kadar zor olduğunu. Onun için önce başkalarına sonra kendime dua ederim her şey için...

Canım benım ya içini ferah tut rabbime sığın yakın zamanda inşallah kavusursun bebeğine.

canım benim bende seni çok anlıyorum bende ayni duyguları yasiyorum benden sonra evlenen lerin bile çocuğu olucak bende de tik yok soğan suyu da yaptık iki ay önve ama malesef yine üsran yine üzüntü ama Rabbim büyük dermansiz dert vermesin ind derdi veren ins dermaninida verir dua edelim birbirimize bende kendimiden önce başkalarına dua ediyorum Rabbim en kisa zamanda bizede anne olmayı nasip eder

Cnm bise sorcm ya onume gelene sogan suyu yapana soruom sende yumurtlamadan sonra akinti oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…