Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım bence benden önce onlara nasip et diye değilde isteyen herkese ve bana da şeklinde dua etmeni tavsiye ediyorum gerci Allah herkesin içini ne demek istediğini tabiki biliyır ama olsun doğru klimlerde önemli:) sıraya sokma derim önce onlara sonra bana die herkese tez zamanda seklinde olabilir:)) birde keçiboynuzunu mutlaka dene ben ilk çocugumda ben soğan kürü yaptım eşimede keçiboynuzu yapmıştım son iki aydır kendime sadece yaptım ama önümüzdeki ay eşinede yapıayım bakayım birde öyle deniyim hayırlısı:)

Hepinize merhaba arkadaslar bende bir bebis isteyenlerden ve bunun icin hep dua edenlerdenim 2. Kez sogan kuru uyguladim daha oncekinde adetim 3 4 ay boyunca duzene girmisti bu ayda adetim biter bitmez basladim ve bitirdim cok sukur ama 42 gun gecti hasta olmadim henuz adet ve hamilelik karisimi belirtiler var ama test yapmaktan yoruldum istemiyorum daha dogrusu korkuyorum kimseyede anlatamiyorum bu durumu herkes bebek bekliyo bakalim ya kismet iste rabbim nasip ederse istemiyorum daha erken gibi gecistiriyorum benim dualarim hepimizle sadece ben yurtdisindayim ve burda yeniyim yani biraz fazlaca yalnizim ne bir arkadas ne es nede bir dost kocamda iyi bir insan birbirimizide cok severim ama malesef biraz hödüktür kendisi o yuzden sizinle paylasmak ve biraz yalnizligimi azaltmak istedim rabbim hepimize birer minis versin saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin icimizin atesini bize en erken zamanda hayirli ve saglikli evlatlar vererek sondurmeyi nasip etsin

Slm kizlar bise sorcm benim bata tam 5 gun var bu sabah test yaptim yapinca ilk basta daginik kirmizi bildigin cizgi olustu daha sonra gitgide azaldi acaba sonuc ne sonradan kayboldu daha 5 gun var

Ikinci bir test yap bence cizgi sonradan olussa sonuc pozTifte sonradan kaybolunca bilmiyorum bence yeniden yap ins vardir bizimlede paylas

Bizimde kaderimiz boyleymis napalim
sıkma canını hayırlısiyla olur ins daha günün varmis biraz bekle eğer günün gecerse o zmn birdaha yaparsın hgc değer düşükse negatif çıkabilir seni çok iyi anlıyorum bende negatif göemek istemiyorum artık Rabbim ins dualarimizi kabul eder ve bizde anne oluruz

Insallah cnm saol

Selam kızlar nasılsınız ben çok çelişkide kaldım bir sorayım dedim geçen ay ilk defa soğan suyu kürü uyguladım malasef olmadı gene ama adetten sonra bende kasık ağrısı oldu kaç günden beri ama soğan suyundan kaynaklandığını düşünüyorum ..Birşey ama şifa niyetine içiyorum..Herşey Allah'tan ben önlemi mi yapayım gerekeni Allah ın takdiri demem o ki ben bu ay 7 .gün yani yarın itaberen içeyim dedim ancak 2.ay 15 gün mü içmeliyim yoksa 10 gün kala mı içsem de bilemedim bu ay eşimede keçiboynuzu kürü uyguladık inşallah kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…