Benim yumurtlamadan sonra sürekli oluyo bazen su gibi bazen beyaz krem gibi bata da 5 gun var test yaptim cikmadi negatiftiBende sogan suyu içtimde akintı fazla olmadı
Amin bu arada canım benim sağol. Ben ve isteyen herkesi tez zamanda kavuştursun inşallah Rabbimm. Ben hep derim ki Yarabbim çocuk hasretiyle yananlara benden önce nasip et. Başkaları bu acıyla yaşarken ben bu mutluluğu nasıl yaşarım. Şimdi kendimden biliyorum ne kadar zor olduğunu. Onun için önce başkalarına sonra kendime dua ederim her şey için...[/QUOTE
Cnm daha sonra gitgide kaybolduIkinci bir test yap bence cizgi sonradan olussa sonuc pozTifte sonradan kaybolunca bilmiyorum bence yeniden yap ins vardir bizimlede paylas
Yok vnm daha 5 gun varBunda gorunmuyo ama ins vardir bi ikinci yap bakalim adetin gecmismiydi senin
Aynn ama yok umidim biktim yani su negatifi gormekten bu ayda sogan kurunu denedim yok yani olmayinca olmuyor 10 yas coktum resmenO zaman biraz daha sık disini bence
Bizimde kaderimiz boyleymis napalimSorma al bendende o kadar 42 gun gecti elliyi bekliycem cunku her ay ayni sey -
sıkma canını hayırlısiyla olur ins daha günün varmis biraz bekle eğer günün gecerse o zmn birdaha yaparsın hgc değer düşükse negatif çıkabilir seni çok iyi anlıyorum bende negatif göemek istemiyorum artık Rabbim ins dualarimizi kabul eder ve bizde anne oluruzBizimde kaderimiz boyleymis napalim
sıkma canını hayırlısiyla olur ins daha günün varmis biraz bekle eğer günün gecerse o zmn birdaha yaparsın hcg değer düşükse negatif çıkabilir seni çok iyi anlıyorum bende negatif göemek istemiyorum artık Rabbim ins dualarimizi kabul eder ve bizde anne oluruz
Insallah cnm saolsıkma canını hayırlısiyla olur ins daha günün varmis biraz bekle eğer günün gecerse o zmn birdaha yaparsın hgc değer düşükse negatif çıkabilir seni çok iyi anlıyorum bende negatif göemek istemiyorum artık Rabbim ins dualarimizi kabul eder ve bizde anne oluruz
Can'ım seni heveslendirmek istemiyorum ama sanki ikinci çizgi var gibi gölge gibi atmadıysan bir kez daha bak belki belirginleşmiştir çünkü bende bembeyazdıInsallah cnm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?