Can'ım adete 10 gün kala sadece 7 gün diye biliyorumSelam kızlar nasılsınız ben çok çelişkide kaldım bir sorayım dedim geçen ay ilk defa soğan suyu kürü uyguladım malasef olmadı gene ama adetten sonra bende kasık ağrısı oldu kaç günden beri ama soğan suyundan kaynaklandığını düşünüyorum ..Birşey ama şifa niyetine içiyorum..Herşey Allah'tan ben önlemi mi yapayım gerekeni Allah ın takdiri demem o ki ben bu ay 7 .gün yani yarın itaberen içeyim dedim ancak 2.ay 15 gün mü içmeliyim yoksa 10 gün kala mı içsem de bilemedim bu ay eşimede keçiboynuzu kürü uyguladık inşallah kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunn.
Ayy cnm ya bana umit oldun simdi ya burdan baska yerede attim en az 10 kisi yok dedi tesseli edio bitaraftan ama inan bende goruyodm okadar hayaliki daha 5 gunum var akintim var yuzum hic bukadar disari atmazdi ama malesef testin icinisoktumCan'ım seni heveslendirmek istemiyorum ama sanki ikinci çizgi var gibi gölge gibi atmadıysan bir kez daha bak belki belirginleşmiştir çünkü bende bembeyazdı
Can'ım benim hep bembeyaz oluyo yani gölge bile olmuyo zaten arkasından hemen regly oluyordum seninki farklı gölge var gibi sabah bir tane daha yap bakalım inşallah çıkar ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde inan Güneş'e tutmuştum o kadar siliktiki bir tek Güneş'e tuttuğumda görünüyordu oda gölge gibiAyy cnm ya bana umit oldun simdi ya burdan baska yerede attim en az 10 kisi yok dedi tesseli edio bitaraftan ama inan bende goruyodm okadar hayaliki daha 5 gunum var akintim var yuzum hic bukadar disari atmazdi ama malesef testin icinisoktum
Aynn bak ayni tarif ettigin gibi golge gibi daha 5 gunum var bakalim artik sabah tekrr yapcmCan'ım benim hep bembeyaz oluyo yani gölge bile olmuyo zaten arkasından hemen regly oluyordum seninki farklı gölge var gibi sabah bir tane daha yap bakalım inşallah çıkar ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde inan Güneş'e tutmuştum o kadar siliktiki bir tek Güneş'e tuttuğumda görünüyordu oda gölge gibi
Geçen gün bende aynısını yaptım testin içini söktüm ilk defa ama bişey anlayamadım inşallah hamilesindir ilk bebeğinmi olacak (Allah söyletti)Hani bazen diolar ya testin icindeki cizgi bazen oluo sirf icinde altta biyerde bisemi var diye baktim ama hayali cizgiydi ama suda var cizginin
Aynn bak ayni tarif ettigin gibi golge gibi daha 5 gunum var bakalim artik sabah tekrr yapcm
Allah önce hiç bebeği olmayanlara versin sonra bana versin inşallah hepiniz anneliği tadarsınız ben bazen kızıma çok kızıyorum sonra allahtan bir tane var diyip gönlünü alıyorum uğraş uğraş olmuyo ikincisiGeçen gün bende aynısını yaptım testin içini söktüm ilk defa ama bişey anlayamadım inşallah hamilesindir ilk bebeğinmi olacak (Allah söyletti)
Yok cnm benim olursa ilk bi kurtaj bi kimyasal oldu insallah cnm senin varmis Allah bagislasnAllah önce hiç bebeği olmayanlara versin sonra bana versin inşallah hepiniz anneliği tadarsınız ben bazen kızıma çok kızıyorum sonra allahtan bir tane var diyip gönlünü alıyorum uğraş uğraş olmuyo ikincisi
Sağol Can'ım Allah'ta sana tez vakitte sağlıklı Bebek versin çok zor olduğunu ben yeni yeni anlıyorum çalışmaktan hayata geç kaldım şimdide ucundan kıyısından yakalamaya çalışıyorum yanlış yaptım inşallah bebeğin olursa benim gibi yapma rahim tazeyken bir tane daha yap zor olur ama beraber büyürlerYok cnm benim olursa ilk bi kurtaj bi kimyasal oldu insallah cnm senin varmis Allah bagislasn
Cnm bitane olsunda yeter banaSağol Can'ım Allah'ta sana tez vakitte sağlıklı Bebek versin çok zor olduğunu ben yeni yeni anlıyorum çalışmaktan hayata geç kaldım şimdide ucundan kıyısından yakalamaya çalışıyorum yanlış yaptım inşallah bebeğin olursa benim gibi yapma rahim tazeyken bir tane daha yap zor olur ama beraber büyürler
Amin inşallah canım aminCanım benım ya içini ferah tut rabbime sığın yakın zamanda inşallah kavusursun bebeğine.
Tabi haklısın canım. İnşallah isteyen herkese tez zamanda diyelim o zaman. Rabbim isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu inşallah.. sende inşallah şifasını görürsün keçi boynuzunun canım.canım bence benden önce onlara nasip et diye değilde isteyen herkese ve bana da şeklinde dua etmeni tavsiye ediyorum gerci Allah herkesin içini ne demek istediğini tabiki biliyır ama olsun doğru klimlerde önemli:) sıraya sokma derim önce onlara sonra bana die herkese tez zamanda seklinde olabilir:)) birde keçiboynuzunu mutlaka dene ben ilk çocugumda ben soğan kürü yaptım eşimede keçiboynuzu yapmıştım son iki aydır kendime sadece yaptım ama önümüzdeki ay eşinede yapıayım bakayım birde öyle deniyim hayırlısı:)
Amin Yarabbim inşallah canım inşallah..canım benim bende seni çok anlıyorum bende ayni duyguları yasiyorum benden sonra evlenen lerin bile çocuğu olucak bende de tik yok soğan suyu da yaptık iki ay önve ama malesef yine üsran yine üzüntü ama Rabbim büyük dermansiz dert vermesin ind derdi veren ins dermaninida verir dua edelim birbirimize bende kendimiden önce başkalarına dua ediyorum Rabbim en kisa zamanda bizede anne olmayı nasip eder
Aynn ben bugunde yaptim negatif 2 gun var bata olsa cikardi herkese yarayan bana yaramaz ztn bn istisnamiyim ne pesine dusmemek gerek heralde artik umrumda bile degil umudumu yitirdm kendimi sadece derse vercm belki umursamiyca olur ama sanki hic olmayaxakmis gibi karamsarim bu aydaAblacim bende test yaptim aksam yok cikti daha 1 hafta oldu uygulayali ama cok merak ettik simdilik yok bakalim
Tatlım daha çok gençsin ümitsizliğe kapılma olacak inşallah kafaya takma Mutlu olmaya çalış herşey yoluna girer alırsın sende bebeğini kucağınaAynn ben bugunde yaptim negatif 2 gun var bata olsa cikardi herkese yarayan bana yaramaz ztn bn istisnamiyim ne pesine dusmemek gerek heralde artik umrumda bile degil umudumu yitirdm kendimi sadece derse vercm belki umursamiyca olur ama sanki hic olmayaxakmis gibi karamsarim bu ayda
Oluyor canım. Bende de oldu.Kızlar iyi akşamlar yardımınıza ihtiyacım var. Benim bu ay denemeler devam ediyoruz ve soğan kürü geçen ay yaptım bu ay 2. Ay olucağı için 10 gün kala yapmam gerekiyor muş. Sormak istediğim şu kızlar çok agrım var şuan sol kasık ta özelikle soğan kürü yapanlarda oluyor mu böyle 2.ay hiç kafam çok karıştı ya yumurta kendini hazırlıyor çatlıyor mu anlamadım ..
Insallah cnm ya bugun esimin dogum gunu yarinda benim batim ondn guzl supriz yapmak istedm bu ay olmasini ondn cok istiodm nasip olmadi saglik olsn artkTatlım daha çok gençsin ümitsizliğe kapılma olacak inşallah kafaya takma Mutlu olmaya çalış herşey yoluna girer alırsın sende bebeğini kucağına
Hayırlı olsun canım.Merhaba hanimlar, ben 7 aydir hamile kalamiyordum, gecen ay sogan kurunu denedim ve bu ay hamile kaldim herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?