Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Neden dolayı hamile kalamamistin acaba problemin neydi
Yok canim hicbir problemim yoktu sadece idrar enfeksiyonu cok olurdum, ve ben hep yumurtlama takibi yaptigim halde hamile kalamamistim, sogan kurunden sonra kaldim.

Neden dolayı hamile kalamamistin acaba problemin neydi
Yok canim hicbir problemim yoktu sadece idrar enfeksiyonu cok olurdum, ve ben hep yumurtlama takibi yaptigim halde hamile kalamamistim, sogan kurunden sonra kaldim.
Darisi basimiza insallah benimde akintim cok iciyorum ama insallah faydasi olurda bebislerimizi aliriz kucagimiza ilk belirtilerin neydi acaba

Darisi basimiza insallah benimde akintim cok iciyorum ama insallah faydasi olurda bebislerimizi aliriz kucagimiza ilk belirtilerin neydi acaba

Insallah canim, ilk belirtilerim sadece goguslerimde agri vardi okadar, ve adet gunu test yaptim pozitif cikti cok sasirdim cunku vucutumda hic degisiklik yoktu

2 hafta 10 test yaptim valla off offf acaba cok beklermiyiz bizde o cift cizgi bizede cikar insallah ilk olacagi icin cok heycanliyim sabirsizim :)

2 hafta 10 test yaptim valla off offf acaba cok beklermiyiz bizde o cift cizgi bizede cikar insallah ilk olacagi icin cok heycanliyim sabirsizim :)

canim bende 7 aydir hep hayal kirikligina ugradim en son gecen ay sogan kuru yaptim sonrada kafama takmamaya basladim, artik yumurta takibi falan derken yoruldum ve zamana birakacagim dedim ve bu ay hamile kaldim. Sana tavsiyem kafana takma zamana birak.

Dur abla daha yola devam pes etme gec olsunda güc olmasın
Oylede tamamen umidim i yitirdim 8 aydir deniyoruz adetlerim duzenli bir defa oldu tam sevinmisken dustu 8 aydirda olmuo sebebini cok merak ediom bakalim doktora gidcm artik ne diyck merak ediom haklisin cnm gec olsun guc olmasn ama insan takio elde degil

Tek problem olmasinda ablacim sagliginda gerisi gelir zaten guzel haberlerini bekliyoruz

Esimde oyle diyo niye kafana takiyon diye ama oda benden heycanli hakkimizda hayirlisi ya birde kafaya takmadan deneyelim bakalim kacgun ictin nezaman basladin acaba sen sogan suyunu

Kızlar geçen ay sogan kürü uygulamistim ve bu ay hamileyim kesinlikle ise yariyo doktorum pko olduğu için tedavisiz çok zor hamile kalman demisti Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hayırlı ugurlu olsn canm bebısın.bı sorum olacaktı bende gecen ay sogan kuru uyguladm ama kırmızılar geldı yıne.sen kuru uyladıgın ay mı hamıle kaldn yoksa hasta olup 2. Ay da mı kaldın merak ettım

Kızlar geçen ay sogan kürü uygulamistim ve bu ay hamileyim kesinlikle ise yariyo doktorum pko olduğu için tedavisiz çok zor hamile kalman demisti Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Aminnn insallah rabbim saglikli bir swkilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Cok guzl bi soru bende aynen yaptim kirnizilari gordum benden bya geldi ama bazen pihtida bu iymi acaba isemi yaradığını gosterio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…