Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cok guzl bi soru bende aynen yaptim kirnizilari gordum benden bya geldi ama bazen pihtida bu iymi acaba isemi yaradığını gosterio
Benm normal oldu adetım ama ıns ıse yarar canm ıcımızı temızlemıstr hıc yoktan.elbet yararı vardr

Kuru uygularken adet gunum oyle oldu adet olmadim yani sadece 3 gun o leke geldi hemen bitti anlamadim
Kuru uygularken bazılarında o kahverengı akıntı oluyomus bu da ıcını temızledıgıne ısaretmıs ama adetını o sekılde oldun ve kanaman olmadıysa onun hakkında bılgım yok canm.her ıhtımale karsı test yaptın mı belkı hamılelıkte olabılır kırmızılar gelmedıyse

Kirmizi gelmedi yaptim ama cikmadi

Gelecek adeti bekleyim diyorum bakalim nolacak yoksa dedigin gibi bi doktora gidicem belimde cok agri basladi birde dar bisey giyince baski yapiyo karnim sanci gibi
Adetın sokulmedıgınden dolayı dır sancın.ıns hayırla sonuclanır canm hakkında hayırlısı olsn.ıns bı gun gelır bebıslerımız saglıcakla.umutla onları beklıyoruz.

Ben aranıza yeni katıldım yanlış yerlere yanlış şeyler yapabilirim alisana kadar idare edin kızlar ben inanıyorum herseyin bi zamanı var ve meleklerimiz bii orda bekliyor

Canim ben ilk ay hamile kalmadım ikinci ay 10 günlük kürü mü 2 gün uyguladım 3.gun kahverengi çamur gibi akinti olunca acaba yerlesme kanamasimi diye kan testi yaptım ve pozitif geldi
Anladm canm o zaman bızımde bu 2.ayımızda olabılır bebıs yanı bunu merak edıyodum cok tesekkur ederm.

Yogunluktan epeydir giremedim siteye. Yeni cevap verebiliyorum. Gecen ay soğan kürü yapmıştım ve icime doğduğu gibi hamile kalamadım. Fakat geciktirme yapmadı tam gününde geldi kırmızılar. Bu ay on gün daha yapacağım. Bu ay da olmazsa artık bu kadar zorlamanın anlamı yok demek ki rabbimin takdiri bu deyip akışına bırakıcam. Meslek planım gereği bu yılın sonunda hamile kalmam en güzeli. Sorun yok deseler de daha fazla kendiliğinden olmasını beklemeye vaktim yok. Tedaviye yönelicem artık. Dedigim gibi seni cok iyi anlıyorum millet ceket atılsa hamile kalıyor. Bizim de yazgımız buymuş.

Canim ben ilk ay hamile kalmadım ikinci ay 10 günlük kürü mü 2 gün uyguladım 3.gun kahverengi çamur gibi akinti olunca acaba yerlesme kanamasimi diye kan testi yaptım ve pozitif geldi
Banada iste öyle camur gibi geldi valla canim insallah oyledir benimde bakalim ruyalarimda cift cizgi goruyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…