- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Benm normal oldu adetım ama ıns ıse yarar canm ıcımızı temızlemıstr hıc yoktan.elbet yararı vardrCok guzl bi soru bende aynen yaptim kirnizilari gordum benden bya geldi ama bazen pihtida bu iymi acaba isemi yaradığını gosterio
Kuru uygularken mı geldı yoksa adetın mı o sekılde oldu canm anlamadmBanada kahve telvesi gibi 3 gun geldi iyimi kotumu acaba yasayan biri varsa iyimi kotumu bizede soyleyin ya
Kuru uygularken adet gunum oyle oldu adet olmadim yani sadece 3 gun o leke geldi hemen bitti anlamadimKuru uygularken mı geldı yoksa adetın mı o sekılde oldu canm anlamadm
Test yapsana bence hamile olabilirsinKuru uygularken adet gunum oyle oldu adet olmadim yani sadece 3 gun o leke geldi hemen bitti anlamadim
Kuru uygularken bazılarında o kahverengı akıntı oluyomus bu da ıcını temızledıgıne ısaretmıs ama adetını o sekılde oldun ve kanaman olmadıysa onun hakkında bılgım yok canm.her ıhtımale karsı test yaptın mı belkı hamılelıkte olabılır kırmızılar gelmedıyseKuru uygularken adet gunum oyle oldu adet olmadim yani sadece 3 gun o leke geldi hemen bitti anlamadim
Kirmizi gelmedi yaptim ama cikmadiKuru uygularken bazılarında o kahverengı akıntı oluyomus bu da ıcını temızledıgıne ısaretmıs ama adetını o sekılde oldun ve kanaman olmadıysa onun hakkında bılgım yok canm.her ıhtımale karsı test yaptın mı belkı hamılelıkte olabılır kırmızılar gelmedıyse
Adet olaman gereken gunden kac gun gectı sımdıKirmizi gelmedi yaptim ama cikmadi
11 gün gectiAdet olaman gereken gunden kac gun gectı sımdı
Gecmıs baya.olsaydı cıkardı test de.bıraz daha bekle olmazsan bı doktora gorun ıstersen canm ıcın rahat etsn.11 gün gecti
Gelecek adeti bekleyim diyorum bakalim nolacak yoksa dedigin gibi bi doktora gidicem belimde cok agri basladi birde dar bisey giyince baski yapiyo karnim sanci gibiGecmıs baya.olsaydı cıkardı test de.bıraz daha bekle olmazsan bı doktora gorun ıstersen canm ıcın rahat etsn.
Adetın sokulmedıgınden dolayı dır sancın.ıns hayırla sonuclanır canm hakkında hayırlısı olsn.ıns bı gun gelır bebıslerımız saglıcakla.umutla onları beklıyoruz.Gelecek adeti bekleyim diyorum bakalim nolacak yoksa dedigin gibi bi doktora gidicem belimde cok agri basladi birde dar bisey giyince baski yapiyo karnim sanci gibi
Agzindan bal damliyo ablammm insallah hayirli sonuclanir isteyen herkes muradina erer insallahAdetın sokulmedıgınden dolayı dır sancın.ıns hayırla sonuclanır canm hakkında hayırlısı olsn.ıns bı gun gelır bebıslerımız saglıcakla.umutla onları beklıyoruz.
Canim ben ilk ay hamile kalmadım ikinci ay 10 günlük kürü mü 2 gün uyguladım 3.gun kahverengi çamur gibi akinti olunca acaba yerlesme kanamasimi diye kan testi yaptım ve pozitif geldisaglikli
Anladm canm o zaman bızımde bu 2.ayımızda olabılır bebıs yanı bunu merak edıyodum cok tesekkur ederm.Canim ben ilk ay hamile kalmadım ikinci ay 10 günlük kürü mü 2 gün uyguladım 3.gun kahverengi çamur gibi akinti olunca acaba yerlesme kanamasimi diye kan testi yaptım ve pozitif geldi
Amın canm ınsAgzindan bal damliyo ablammm insallah hayirli sonuclanir isteyen herkes muradina erer insallah
Rica ederim duaların sizinle benimde kanamam vardi minigim tutunur inşallah bana
Yogunluktan epeydir giremedim siteye. Yeni cevap verebiliyorum. Gecen ay soğan kürü yapmıştım ve icime doğduğu gibi hamile kalamadım. Fakat geciktirme yapmadı tam gününde geldi kırmızılar. Bu ay on gün daha yapacağım. Bu ay da olmazsa artık bu kadar zorlamanın anlamı yok demek ki rabbimin takdiri bu deyip akışına bırakıcam. Meslek planım gereği bu yılın sonunda hamile kalmam en güzeli. Sorun yok deseler de daha fazla kendiliğinden olmasını beklemeye vaktim yok. Tedaviye yönelicem artık. Dedigim gibi seni cok iyi anlıyorum millet ceket atılsa hamile kalıyor. Bizim de yazgımız buymuş.Bende buraya yalnız olmadığımı bildiğim için giriyorum. Bu iki gündür ne kadar kötüyüm ne kadar ağlıyorum bi bilseniz. Eminim bu yazacaklarım hepinizin hislerine tercüman olacak. Benden önce benden sonra benimle aynı zamanda evlenen herkesin bebeği oldu ya da hamile. Bunları görmekten içim paramparça oldu. Ağlıyorum kahroluyorum tükeniyorum. Psikolojim tamamen bozuldu. Şu an bunları yazarken yastığa gözyaşlarım dökülüyor. Neden diyorum neden allahım beni böyle sınıyorsun. O kadar çok seviyorum ki bebekleri ama artık fotoğraf bile görmeye dayanamıyorum. Doğurup sokağa atanlar işkence edenler reddedenler hatta öldürenler geliyor aklıma biz bu kadar isterken. Nerde diyorum nerde adalet. Ne yaptım ki böyle cezalandırılıyorum. Ben kötü bir insan değilim kimseye kötülük etmedim kimsenin canını yakmadım. Benim canım neden yanıyor. Aniden ağlama krizlerim geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Zaten hep yalnızım evde bir başımayım. Akşam eşim gelince de ağlıyorum. neyin var diyor neden ağlıyorsun. Söyleyemiyorum daha fazla üzülmesin diye. Gerçekten çok kötüyüm. Ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Kimseyle konuşamıyorum. Patlamak üzereyim. Hiç değilse burda sizlere dökmek istedim içimi. Her ne kadar tanımasam da sizi.. beni anlayacağınızı düşünüyorum. Hakkınızı helal edin...
Banada iste öyle camur gibi geldi valla canim insallah oyledir benimde bakalim ruyalarimda cift cizgi goruyorum artikCanim ben ilk ay hamile kalmadım ikinci ay 10 günlük kürü mü 2 gün uyguladım 3.gun kahverengi çamur gibi akinti olunca acaba yerlesme kanamasimi diye kan testi yaptım ve pozitif geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?