- 15 Eylül 2016
- 47
- 4
- 1
- 35
Adet günüm 15de oluyo 13de geldi 15de bitti ayin 3 gun surduSongül07 bat tan 6 gun once öğrendim ben hamileligimi sen kur uygularkenmi oldu akintin
Yaptim cikmadi 4 gun 5 gundur yapmiyorumTest yapmismiydin peki
Kacinci gun ogrendin canim sen gebeligini Allaha biraktim artik nezaman verirse vardir bi bildigi bir damlacik suya can verende o alanda hayirlisiKan testi daha dogru aslında canım bazen idrarda çıkmıyor olmasada canını sıkma diğer ay tekrar denersin 10 günlük kürü belki gerek bile kalmaz meleğin gelir incir kürü uygulamak istiyodum ben eğer olmasaydı
Bendede o bel agrisi var hic bukadar uzun surmemisti belimin bukadar agridigini hatirlamiyorum goguslerde falan sizi falan hic birsey yok siskinlik yokKahverengi akıntı dışında hiç bişey yoktu hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadığım için acaba olabilir mi dedim kan testi yaptirdim hala da hafif bel ağrısı dışında hiç bi belirtin yok
Bgunle 12 gun gectiGöğüslerimde benimde bişey yok bel ağrım da çok çok az kaç gün gecti senin günün
Bu arada cevabim cok odunca oldu canim farkindayimBende buraya yalnız olmadığımı bildiğim için giriyorum. Bu iki gündür ne kadar kötüyüm ne kadar ağlıyorum bi bilseniz. Eminim bu yazacaklarım hepinizin hislerine tercüman olacak. Benden önce benden sonra benimle aynı zamanda evlenen herkesin bebeği oldu ya da hamile. Bunları görmekten içim paramparça oldu. Ağlıyorum kahroluyorum tükeniyorum. Psikolojim tamamen bozuldu. Şu an bunları yazarken yastığa gözyaşlarım dökülüyor. Neden diyorum neden allahım beni böyle sınıyorsun. O kadar çok seviyorum ki bebekleri ama artık fotoğraf bile görmeye dayanamıyorum. Doğurup sokağa atanlar işkence edenler reddedenler hatta öldürenler geliyor aklıma biz bu kadar isterken. Nerde diyorum nerde adalet. Ne yaptım ki böyle cezalandırılıyorum. Ben kötü bir insan değilim kimseye kötülük etmedim kimsenin canını yakmadım. Benim canım neden yanıyor. Aniden ağlama krizlerim geliyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Zaten hep yalnızım evde bir başımayım. Akşam eşim gelince de ağlıyorum. neyin var diyor neden ağlıyorsun. Söyleyemiyorum daha fazla üzülmesin diye. Gerçekten çok kötüyüm. Ne yapsam çıkmıyor aklımdan. Nolur kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Kimseyle konuşamıyorum. Patlamak üzereyim. Hiç değilse burda sizlere dökmek istedim içimi. Her ne kadar tanımasam da sizi.. beni anlayacağınızı düşünüyorum. Hakkınızı helal edin...
Keske birdaha denesen ilk idrar koyarken pembe renk mi yoksa pozitifmi belli degilKizlar ben dun test yaptim ilk 10 dk tek cizgiydi 2 saat sonra baktığımda cift cizgi vardi ben bekledigi icin oyle oldugunu dusunuyodum pek umursamadim ama zaman gectikce icim icimi yemedi degil danismak istedim siz ne dusunursunuz test buEki Görüntüle 1890257
Bence yap bizede haber ver benimki 1 gunde bekledi hic boyle olmadiBida yapmadim cunku negatif diye dusundum test bekledigi icin oyle olmustur dedim ama zaman gectikce icime kurt dustu yarin bida mi yapsam diyorum
bendede 2-3 saat bekleyince cıkardı ikinci çizgi hamile dğildim o aralar. ama bu kadar koyu cıkmadı hiç bence yarın birdaha yap alabilirsen başka markayla da dene istersenYapinca tabiki haber vericem olumlu yada olumsuz. Daha oncede yaptim ama daha once basima gelmemisti
Aynen bikacyerde okudum herkes silik demis net cikan duymadm birazda oyuzden tereddutte kaldim yarin sabah bida yapcambendede 2-3 saat bekleyince cıkardı ikinci çizgi hamile dğildim o aralar. ama bu kadar koyu cıkmadı hiç bence yarın birdaha yap alabilirsen başka markayla da dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?