Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kan testi daha dogru aslında canım bazen idrarda çıkmıyor olmasada canını sıkma diğer ay tekrar denersin 10 günlük kürü belki gerek bile kalmaz meleğin gelir incir kürü uygulamak istiyodum ben eğer olmasaydı

Kacinci gun ogrendin canim sen gebeligini Allaha biraktim artik nezaman verirse vardir bi bildigi bir damlacik suya can verende o alanda hayirlisi

Aynen öyle canım Rabbim en doğru zamanı biliyo 31 32 günde falan adet olurum 25.gun öğrendim yani 6 gun önce

Kahverengi akıntı dışında hiç bişey yoktu hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadığım için acaba olabilir mi dedim kan testi yaptirdim hala da hafif bel ağrısı dışında hiç bi belirtin yok

Kahverengi akıntı dışında hiç bişey yoktu hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadığım için acaba olabilir mi dedim kan testi yaptirdim hala da hafif bel ağrısı dışında hiç bi belirtin yok
Bendede o bel agrisi var hic bukadar uzun surmemisti belimin bukadar agridigini hatirlamiyorum goguslerde falan sizi falan hic birsey yok siskinlik yok

Bu arada cevabim cok odunca oldu canim farkindayim ama yazdiklarini okurken o günleri tekrar yasadim. Lafta degil o kadar iyi anliyorum ki. Gozyaslarin süzülürken icini dökmen hele.. Ciz etti içim. Cunku her regl doneminde ben de aynini yasiyorum. Biktim artik o yuzden biraktim galiba. Ya da bata daha cok var bu bosvermislik ondan belki bilemiyorum. Tek bildigim kendimi paraladikca gelmeyecek. Allah beden ve ruh sağlığı versin hepimize eşlerimize.. Evimizde evliliğimizde huzur versin yeter. Cocuk gec gelse de olur ( gariban tesellisi iste)

Kizlar ben dun test yaptim ilk 10 dk tek cizgiydi 2 saat sonra baktığımda cift cizgi vardi ben bekledigi icin oyle oldugunu dusunuyodum pek umursamadim ama zaman gectikce icim icimi yemedi degil danismak istedim siz ne dusunursunuz test bu

Keske birdaha denesen ilk idrar koyarken pembe renk mi yoksa pozitifmi belli degil

Bida yapmadim cunku negatif diye dusundum test bekledigi icin oyle olmustur dedim ama zaman gectikce icime kurt dustu yarin bida mi yapsam diyorum

Yapinca tabiki haber vericem olumlu yada olumsuz. Daha oncede yaptim ama daha once basima gelmemisti

Yapinca tabiki haber vericem olumlu yada olumsuz. Daha oncede yaptim ama daha once basima gelmemisti
bendede 2-3 saat bekleyince cıkardı ikinci çizgi hamile dğildim o aralar. ama bu kadar koyu cıkmadı hiç bence yarın birdaha yap alabilirsen başka markayla da dene istersen

bendede 2-3 saat bekleyince cıkardı ikinci çizgi hamile dğildim o aralar. ama bu kadar koyu cıkmadı hiç bence yarın birdaha yap alabilirsen başka markayla da dene istersen
Aynen bikacyerde okudum herkes silik demis net cikan duymadm birazda oyuzden tereddutte kaldim yarin sabah bida yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…