Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar merhaba Dünden beri konu başlığını takip ediyorum, yani son yazdıklarınızı okumaya fırsat olmadı, daha 27/26.sayfadayım Sırf bu konu için hesap açtım, aranıza katılmaya geldim:) ben de adetim bitikten 7 gün sonra başlamaya karar verdim, bugün 2. Gün, kür ile hamile kalan yazıp deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim, kucak dolusu sevgiler, hepimizin tombul sağlıklı bebişleri olur inşallah

7 Gün sonra değil de 7. gün diye biliyorum ben ama

Cnm ben o seklde hamile kaldm. Adetn bittkten sonra 7. Gun gunde iki defa 15 gun yapacaksn.

Ne fark eder ha 7 ha 15. Muhim olan adet bittikten en gec 7 gun icinde baslamak. Ben de bu ay ikinci kürdeyim. Saracoglunun sitesinde 4 ay yapin diyo. 4 aya gelene kadar da fayda etmezse yuh :/ sogan suyu ictigi halde hamile kalamayanlari okuyunca da cok umudum kiriliyor

Başka bi sıkıntı varsa 1 senede içsen yine fayda etmez.

Başka bi sıkıntı varsa 1 senede içsen yine fayda etmez.
Öyle tabi ama bunu diyenler benim gbi eşimde de bende de bir sıkıntı yok diyenler. O yuzden morali bozuluyor zaten.

Bu arada bu sogan kürü yaptiktan 2-3 veya 6 ay filan gibi bir zaman diliminden sonra da fayda gösterir mi acaba?

Bilmem. Ben şubatta yaptım adetim düzene girdi. 6 Ay sonra adetim bozuldu. Zaten 6 ayda bir yapmak lazımmış.

Kızlar hamile olan yokmu biraz morale ihtiyacım var benim soğan kürü bitti sat 12 bat 5 benim hep bir hafta öne atar acaba soğan kürü geciktirirmi sipirali çıkardıktan sonra hep 1 hafta öne kaydı soğan kürü hep akıntı yaptı yumurtlama günümü bile şaşırdım

kzlar inşAllah bir bilen çıkarda soruma cevap verir :)
öncelikle hem bebiş istiyorum hemde adetlerim düzensiz. Küre bugün başlıycam çnkü adetim 8 gün geçti gene gelmiyor.
Test yaptım az önce negatf çıktı bende başlıyım madem bgün dedim.
Sorum şu : kürü uyguladım 5gün sonra adet geldi diyelim. adet bittikten sonra 10 gün daha uygulamam lazım kürü dimi ?
peki bu kürü yaparken ilişki olmamalı mı yada korunmalı mıyız ? yani diyelim ilşki oldu gebe kaldım ama bilmeden küre devam ettik ee bebek tutunur mu düşer mi ? Bilen lütfen cvp versin :)

Can'ım adetin bitikten 2 gün sonra başlıyorsun 15 gün sonrasında adet olursan bir sonraki adetine 10 gün kala tekrarlıyorsun 5 yada 7 gün bu esnada Bebek istiyorsan korunma bebeğe herhangi bir etkisi yok ama hamile kaldığını öğrenince hemen bırak

Belliki adet olmadın diye yapacaksın bu arada adetin gelirdedir adetliykende yap 15 günü tamamla ama dediğim gibi hamileysen yapma soğan kürü direk kistleri etkiliyo bebeğin tutunmasına engel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…