Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende sogan suyu ictim hala adet olmadim hamilede deilim sogandanmi gecikti bilmiyorum ama oyle olan cok varmis

Adet olmadan baslayabilirsin adet oluncada iki gun icip birakman lazim adet bitincede 2. Gun devam et saracoglundan oyle duymustum ben canim

Bende sogan suyu ictim hala adet olmadim hamilede deilim sogandanmi gecikti bilmiyorum ama oyle olan cok varmis
Can'ım peki ne Zaman yımurtladığını biliyormuşum bende ondan korkuyorum çünkü ne Zaman yumurtladım bilmiyorum önceden akıntıdan anlardım soğan kürü yaptığımdan beri hep akıntım var normalde yumurtladıktan 14 gün sonra adet görmek gerek bu her kadında böyle

Canim Ben hic yumurta gunumu hesaplamadim ama soyle bisey okumustum nette adeti 28 gunde bir olan adetten 14 gun sonra 35 gun olanlarda 21 gun sonra yumrtlar yaziyodu adetten ogune kadar 2 gunde bir iliski oldu hatta ben ovulasyon testi yaptim yaotigim gun cift cizgi belirgindi ikiside o biraz umurt oldu ama pcolu oldugum icinde oyle olmustr diye dusunuyorum ama hamile deilim bu kesin test yaptim Cunku
Bende sogan suyu hic akinti yapmadi acaba yanlismi yapiyorum diyede cok dusundum ama dogru yapiyodum hic akinti olmadi bende normalde olan akintim bile kayboldu acikcasi :)

Yok canım önemli değil. Doğru diyorsun. Ne diyebilirsin ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Hayırlısı ne ise o olsun. Eğer birgün gelecekse ben beklerim. Geç gelse de razıyım..

canım tam tamına doğru biliyorsun. yaparken adet görürsen kesiyorsun. adetin bitince kalan gününü tamamlıyorsun. örneğin 5 gün yaptıysan adetin bitince dediğin gibi on gün daha yapıyorsun. ben saraçoğlunun videosunu izlemiştim. orada aynen böyle dedi :)

bu arada soğan kürü bende de hep akıntı yapıyor valla. kürümün 2. ayındayım. inşallah faydasını görüyorumdur..

InsAllah goruyosundur canim kisiden kisiye degisiyo heralde bende hic akinti yapmadi hatta normalde olan akintim azaldi diyebilirim yada bana bi faydasi olmadi

InsAllah goruyosundur canim kisiden kisiye degisiyo heralde bende hic akinti yapmadi hatta normalde olan akintim azaldi diyebilirim yada bana bi faydasi olmadi
Şifa niyetine iç canim inanarak dua ile.. Sen pkolu musun? Bu arada ben kabuklarıyla kaynatıp iciyorum.

erva147 sogan suyunun bebege bir zarari yok diyorlar kaynanam ise aksini diyor. Açıkçası her seyde yedigimiz kullandigimiz soganin bir zarari olacagini sanmiyorum. Ama yine de gebe kaldiginizi ogrenir ogrenmez birakin diyorlar

Hep oyle ictim sifa niyetine insAllah diyerek ve hep abdestli ictim ben. Evet canim pkoluyum 6 ay ilac kullandim 2 ay oldu birakali 2 aydir istiyorm cocuk ama kismet deilmis hala adet olmadim adeti bekliyorum cok kotu kasik agrim var karin agrim var ama hala olamadim. Ben kabugunu soyup yaptim canim ama ben 13 gun kullanabildim son 2 gun bayram icin sehir dışına ciktim yapamadim

İlaci birakali duzenli mi adetlerin peki? 2 ay cok az bir zaman canim. Bak ben 16 aydir korunmuyorum. Bu arada son iki gün yapamamandan bir şey fark etmez bence. Dilerim ki benim kadar beklemeden kavuşursun bebisine :)

Biraktigim aydan sonra ki 35 gunun ustune oldu ondan once 28 gunde bir oluyodu ama ilacdan di sonraki de bu ay 40 gun oldu hala olmadim. Rabbim yardimcin olsun insAllah en kisa zamanda kavusursun yavruna insAllah Rabbim daha cok bekletmez bu mubarek gunlerde cok dua et canim insAllah Rabbim kisa zamanda dualarini kabul eder olmayan herkese verir insAllah. Bende zannetmiyorum 2 gunden bisey olucagini

Kızlar bata 2 gün var sat ayın 12 si benim bir hafta öne kayıyor gebelik testini bat geçkincemi yapılıyor yoksa satmı beklenir

Hanımlar benim adetim ayin 15de ama yine az az leke geliyor bu bebek tutunmasi illaki pempe mi gelmesi lazim lekenin gecen ayin 13de yine leke geldi camur gibi ama adet olmadim o ay sadece leke geldi

Hanımlar benim adetim ayin 15de ama yine az az leke geliyor bu bebek tutunmasi illaki pempe mi gelmesi lazim lekenin gecen ayin 13de yine leke geldi camur gibi ama adet olmadim o ay sadece leke geldi
bende de aynen öyle oldu ya. soğan suyu içtim. sonra adet zamanı kan değil kahverengi ve siyah akıntı geldi. normal adet olmadım malesef. sonra kan falan verdim sonuç negatif.

bende de aynen öyle oldu ya. soğan suyu içtim. sonra adet zamanı kan değil kahverengi ve siyah akıntı geldi. normal adet olmadım malesef. sonra kan falan verdim sonuç negatif.
Simdide normal kirmiziya dondu renk nolcak boyle negatif negatif yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…