Bende sogan suyu ictim hala adet olmadim hamilede deilim sogandanmi gecikti bilmiyorum ama oyle olan cok varmisKızlar hamile olan yokmu biraz morale ihtiyacım var benim soğan kürü bitti sat 12 bat 5 benim hep bir hafta öne atar acaba soğan kürü geciktirirmi sipirali çıkardıktan sonra hep 1 hafta öne kaydı soğan kürü hep akıntı yaptı yumurtlama günümü bile şaşırdım
Adet olmadan baslayabilirsin adet oluncada iki gun icip birakman lazim adet bitincede 2. Gun devam et saracoglundan oyle duymustum ben canimkzlar inşAllah bir bilen çıkarda soruma cevap verir :)
öncelikle hem bebiş istiyorum hemde adetlerim düzensiz. Küre bugün başlıycam çnkü adetim 8 gün geçti gene gelmiyor.
Test yaptım az önce negatf çıktı bende başlıyım madem bgün dedim.
Sorum şu : kürü uyguladım 5gün sonra adet geldi diyelim. adet bittikten sonra 10 gün daha uygulamam lazım kürü dimi ?
peki bu kürü yaparken ilişki olmamalı mı yada korunmalı mıyız ? yani diyelim ilşki oldu gebe kaldım ama bilmeden küre devam ettik ee bebek tutunur mu düşer mi ? Bilen lütfen cvp versin :)
Can'ım peki ne Zaman yımurtladığını biliyormuşum bende ondan korkuyorum çünkü ne Zaman yumurtladım bilmiyorum önceden akıntıdan anlardım soğan kürü yaptığımdan beri hep akıntım var normalde yumurtladıktan 14 gün sonra adet görmek gerek bu her kadında böyleBende sogan suyu ictim hala adet olmadim hamilede deilim sogandanmi gecikti bilmiyorum ama oyle olan cok varmis
Tatlım belki soğan kürü geç yumurtlama yapıyordur hamile olabilirsin yani geç döllenme olabilir bir test daha yap benceBende sogan suyu ictim hala adet olmadim hamilede deilim sogandanmi gecikti bilmiyorum ama oyle olan cok varmis
Yok canım önemli değil. Doğru diyorsun. Ne diyebilirsin ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Hayırlısı ne ise o olsun. Eğer birgün gelecekse ben beklerim. Geç gelse de razıyım..Bu arada cevabim cok odunca oldu canim farkindayimama yazdiklarini okurken o günleri tekrar yasadim. Lafta degil o kadar iyi anliyorum ki. Gozyaslarin süzülürken icini dökmen hele.. Ciz etti içim. Cunku her regl doneminde ben de aynini yasiyorum. Biktim artik o yuzden biraktim galiba. Ya da bata daha cok var bu bosvermislik ondan belki bilemiyorum. Tek bildigim kendimi paraladikca gelmeyecek. Allah beden ve ruh sağlığı versin hepimize eşlerimize.. Evimizde evliliğimizde huzur versin yeter. Cocuk gec gelse de olur ( gariban tesellisi iste)
canım tam tamına doğru biliyorsun. yaparken adet görürsen kesiyorsun. adetin bitince kalan gününü tamamlıyorsun. örneğin 5 gün yaptıysan adetin bitince dediğin gibi on gün daha yapıyorsun. ben saraçoğlunun videosunu izlemiştim. orada aynen böyle dedi :)kzlar inşAllah bir bilen çıkarda soruma cevap verir :)
öncelikle hem bebiş istiyorum hemde adetlerim düzensiz. Küre bugün başlıycam çnkü adetim 8 gün geçti gene gelmiyor.
Test yaptım az önce negatf çıktı bende başlıyım madem bgün dedim.
Sorum şu : kürü uyguladım 5gün sonra adet geldi diyelim. adet bittikten sonra 10 gün daha uygulamam lazım kürü dimi ?
peki bu kürü yaparken ilişki olmamalı mı yada korunmalı mıyız ? yani diyelim ilşki oldu gebe kaldım ama bilmeden küre devam ettik ee bebek tutunur mu düşer mi ? Bilen lütfen cvp versin :)
InsAllah goruyosundur canim kisiden kisiye degisiyo heralde bende hic akinti yapmadi hatta normalde olan akintim azaldi diyebilirim yada bana bi faydasi olmadicanım tam tamına doğru biliyorsun. yaparken adet görürsen kesiyorsun. adetin bitince kalan gününü tamamlıyorsun. örneğin 5 gün yaptıysan adetin bitince dediğin gibi on gün daha yapıyorsun. ben saraçoğlunun videosunu izlemiştim. orada aynen böyle dedi :)
bu arada soğan kürü bende de hep akıntı yapıyor valla. kürümün 2. ayındayım. inşallah faydasını görüyorumdur..
Şifa niyetine iç canim inanarak dua ile.. Sen pkolu musun? Bu arada ben kabuklarıyla kaynatıp iciyorum.InsAllah goruyosundur canim kisiden kisiye degisiyo heralde bende hic akinti yapmadi hatta normalde olan akintim azaldi diyebilirim yada bana bi faydasi olmadi
İlaci birakali duzenli mi adetlerin peki? 2 ay cok az bir zaman canim. Bak ben 16 aydir korunmuyorum. Bu arada son iki gün yapamamandan bir şey fark etmez bence. Dilerim ki benim kadar beklemeden kavuşursun bebisine :)Hep oyle ictim sifa niyetine insAllah diyerek ve hep abdestli ictim ben. Evet canim pkoluyum 6 ay ilac kullandim 2 ay oldu birakali 2 aydir istiyorm cocuk ama kismet deilmis hala adet olmadim adeti bekliyorum cok kotu kasik agrim var karin agrim var ama hala olamadim. Ben kabugunu soyup yaptim canim ama ben 13 gun kullanabildim son 2 gun bayram icin sehir dışına ciktim yapamadim
İlaci birakali duzenli mi adetlerin peki? 2 ay cok az bir zaman canim. Bak ben 16 aydir korunmuyorum. Bu arada son iki gün yapamamandan bir şey fark etmez bence. Dilerim ki benim kadar beklemeden kavuşursun bebisine :)
bende de aynen öyle oldu ya. soğan suyu içtim. sonra adet zamanı kan değil kahverengi ve siyah akıntı geldi. normal adet olmadım malesef. sonra kan falan verdim sonuç negatif.Hanımlar benim adetim ayin 15de ama yine az az leke geliyor bu bebek tutunmasi illaki pempe mi gelmesi lazim lekenin gecen ayin 13de yine leke geldi camur gibi ama adet olmadim o ay sadece leke geldi
Simdide normal kirmiziya dondu renk nolcak boyle negatif negatif yawwbende de aynen öyle oldu ya. soğan suyu içtim. sonra adet zamanı kan değil kahverengi ve siyah akıntı geldi. normal adet olmadım malesef. sonra kan falan verdim sonuç negatif.
benim hala normal adetim olmadı ya olsa da rahatlasam.Simdide normal kirmiziya dondu renk nolcak boyle negatif negatif yaww
Allah sonumuzu bekleyisimizi hayira cikarsin insallahbenim hala normal adetim olmadı ya olsa da rahatlasam.
amin Can'ım benimde sancılarım başladı yine adet olucam galiba bu ay soğan kürü yapmıştım yine olmadı sanırımAllah sonumuzu bekleyisimizi hayira cikarsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?