Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Neden dolayı hamile kalamamistin acaba problemin neydi
Yok canim hicbir problemim yoktu sadece idrar enfeksiyonu cok olurdum, ve ben hep yumurtlama takibi yaptigim halde hamile kalamamistim, sogan kurunden sonra kaldim.
İdrar yolu enfeksiyonunuz tamamen geçti mi cnm nasıl bir tedavi uyguladın

hamiş haberi yok mu kızlarr bende bu ay ilaçlar kullanmak zorundaydım korunmak zorunda kaldım iki tane çocuk bu ay bana karnında bebek var dedi diye test yapıcam :) korunduğum halde hamile oldugumu öğreniyımuşum ne komik olur ama imkansız gibi bişy tabi hiç umudum yok ama sırf ınlar dedi diye yapıcam:))

Hayırlı olsun Gözünaydın. Çok sevindim adına. Bende kist için içmiştim. Yok etti ama hamilelik için kullanmadım. Acaba denesem mi diyorum yazinı okuyunca 6 yıl oldu. Nasıl uyguladın reglden sonra kaçıncı gün? Bir de ekstra bisey uyguladin mi? Cevap verirsen sevinirim.

Hiç tahmin etmiyordum adet olacak gibi sancım vardı 12 yıl aradan sonra soğan cücüğüm geliyo inşallah

Hayırlı olsun Gözünaydın. Çok sevindim adına. Bende kist için içmiştim. Yok etti ama hamilelik için kullanmadım. Acaba denesem mi diyorum yazinı okuyunca 6 yıl oldu. Nasıl uyguladın reglden sonra kaçıncı gün? Bir de ekstra bisey uyguladin mi? Cevap verirsen sevinirim.

Reglinin 4.günü başladım 15 gün hatta bazen günde 1 kere yaptığım oldu sat ayın 11 i bat 5 i bugün belli oldu birde başlı tarçın her gün bir kaşık yedim

Hmm bende böyle deniycem. Adeti kesmiyor sanırım. Peki bal tarçın onu da aynı gün mü başladın? Ne kadar süre yedin canim? Çok soru sordum biliyorum. Umutlanmama ver. Tekrar gözünaydın Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah

Can'ım sağol bir kaseye 2 yemek kaşığı bal bir yemek kaşığı tarçın sabah akşam yedim Can'ım Allah sanada nasip etsin

Aynı gün başladım birde yumurtlamaya yakın çörekotu bir tatlı kaşığı çiğnedim

Ve sonuç
soğan suyu ilk 3 gün yanma yaptı demeli iltahap vardı onu söktü 15 gün sonunda grip oldum hatta çok şaşırdım çünkü soğan suyu gripten koruyo diye biliyordum demekki Bünyem zayıflamış Bebek'ten ötürü bir şey daha var ovülasyon günüm öne geldi tehlilden itibarsan 7.gün yumurtladım bunları yazıyorumki çünkü çok araştırdım kimse birşey yazmamış bence soğan kürü erken yumurtlamama sebep oldu yoksa gebelik testinde çıkmazdı sat 11 i

Merhaba kızlar aranıza yeni katildim nerdeyse herkezin yazısını okudum gecen ay bende tam 15 gün yaptim adetimi düzene soktu bu ay anca 5 gün yapabildim ve beklemedeyim allah isteyen herkeze anne olmayı nasip etsin
Bata kac gun var canm.bende senınle aynı durumdaym.gecen 15 gun yaptm.bu ayda 5 gun yaptm bende beklemedeym bat 20 ekım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…