- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
İdrar yolu enfeksiyonunuz tamamen geçti mi cnm nasıl bir tedavi uyguladınNeden dolayı hamile kalamamistin acaba problemin neydi
Yok canim hicbir problemim yoktu sadece idrar enfeksiyonu cok olurdum, ve ben hep yumurtlama takibi yaptigim halde hamile kalamamistim, sogan kurunden sonra kaldim.
çok sevindim senin adina Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar hamileyim soğan kürü mucizesi 6 aydır olmuyordu bu ay soğan kürü yaptım çift çizgi
Allah sizlerden nasip etsin hala şoktayımçok sevindim senin adina Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Hiç tahmin etmiyordum adet olacak gibi sancım vardı 12 yıl aradan sonra soğan cücüğüm geliyo inşallahNe guzel bende yaptim ama bi hayrini goremedim
Hiç tahmin etmiyordum adet olacak gibi sancım vardı 12 yıl aradan sonra soğan cücüğüm geliyo inşallah
Reglinin 4.günü başladım 15 gün hatta bazen günde 1 kere yaptığım oldu sat ayın 11 i bat 5 i bugün belli oldu birde başlı tarçın her gün bir kaşık yedimHayırlı olsun Gözünaydın. Çok sevindim adına. Bende kist için içmiştim. Yok etti ama hamilelik için kullanmadım. Acaba denesem mi diyorum yazinı okuyunca 6 yıl oldu. Nasıl uyguladın reglden sonra kaçıncı gün? Bir de ekstra bisey uyguladin mi? Cevap verirsen sevinirim.
Can'ım sağol bir kaseye 2 yemek kaşığı bal bir yemek kaşığı tarçın sabah akşam yedim Can'ım Allah sanada nasip etsinHmm bende böyle deniycem. Adeti kesmiyor sanırım. Peki bal tarçın onu da aynı gün mü başladın? Ne kadar süre yedin canim? Çok soru sordum biliyorum. Umutlanmama ver. Tekrar gözünaydın Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
Aynı gün başladım birde yumurtlamaya yakın çörekotu bir tatlı kaşığı çiğnedimHmm bende böyle deniycem. Adeti kesmiyor sanırım. Peki bal tarçın onu da aynı gün mü başladın? Ne kadar süre yedin canim? Çok soru sordum biliyorum. Umutlanmama ver. Tekrar gözünaydın Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
soğan suyu ilk 3 gün yanma yaptı demeli iltahap vardı onu söktü 15 gün sonunda grip oldum hatta çok şaşırdım çünkü soğan suyu gripten koruyo diye biliyordum demekki Bünyem zayıflamış Bebek'ten ötürü bir şey daha var ovülasyon günüm öne geldi tehlilden itibarsan 7.gün yumurtladım bunları yazıyorumki çünkü çok araştırdım kimse birşey yazmamış bence soğan kürü erken yumurtlamama sebep oldu yoksa gebelik testinde çıkmazdı sat 11 iHmm bende böyle deniycem. Adeti kesmiyor sanırım. Peki bal tarçın onu da aynı gün mü başladın? Ne kadar süre yedin canim? Çok soru sordum biliyorum. Umutlanmama ver. Tekrar gözünaydın Rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallah
Vallahi ben hamile kalmis kadar sevindim inan ki gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah ben kan testti yaptirdim cikmadi buaydaKızlar hamileyim soğan kürü mucizesi 6 aydır olmuyordu bu ay soğan kürü yaptım çift çizgi
Can'ım çok sağol Allah sanada nasip etsin inşallahVallahi ben hamile kalmis kadar sevindim inan ki gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah ben kan testti yaptirdim cikmadi buayda
Bata kac gun var canm.bende senınle aynı durumdaym.gecen 15 gun yaptm.bu ayda 5 gun yaptm bende beklemedeym bat 20 ekımMerhaba kızlar aranıza yeni katildim nerdeyse herkezin yazısını okudum gecen ay bende tam 15 gün yaptim adetimi düzene soktu bu ay anca 5 gün yapabildim ve beklemedeyim allah isteyen herkeze anne olmayı nasip etsin
10 ekimde olmam lazım canimBata kac gun var canm.bende senınle aynı durumdaym.gecen 15 gun yaptm.bu ayda 5 gun yaptm bende beklemedeym bat 20 ekım
Pazartesı yanı.senın az kalmıs benm daha cok var ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder canm10 ekimde olmam lazım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?