Inşallah canim ama yine ümitli deilim hiçbir belirti yok çünküPazartesı yanı.senın az kalmıs benm daha cok var ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder canm
Benm arkadasm 5 haftalık olana kadar hıcbırsey hıssetmedı canm adetı 4 gun gecıkınce oylesıne test yapmıstı ve hamıleydı o yuzden belırtıye akıntıya gogus agrısına falan takılma ıns rabbım hayırlısyla ol der ve olurInşallah canim ama yine ümitli deilim hiçbir belirti yok çünkü
Inşallah canim allah herkezin gönlüne göre versin ilk önce hayırlısı rabbim hakkimizda neyse hayırlısı onu versinBenm arkadasm 5 haftalık olana kadar hıcbırsey hıssetmedı canm adetı 4 gun gecıkınce oylesıne test yapmıstı ve hamıleydı o yuzden belırtıye akıntıya gogus agrısına falan takılma ıns rabbım hayırlısyla ol der ve olur
Amın canm amınInşallah canim allah herkezin gönlüne göre versin ilk önce hayırlısı rabbim hakkimizda neyse hayırlısı onu versin
Cnm hemen umitsizlige kapilma doktorlar bunla ilac verirler catlatma ignesi olursn takma fazla belkide stresten olmuyodur catlaman bende 8 aydir deniyorum bir dusuk bi kimyasal gecirdim 8 aydir hala yok ozellikle yumurtlama gunlerime dikkat ediyorum ama olmuo doktora da gitmek istemiyorum sana bise sorcm senin yumurtlama gunun akintin oluomu benim olmuo fazla acaba bende mi yumurtlamiom okadar cok kafama takiliyoki sogan suyu yaptim gecen ay yine olmadigeçen ay yaptım ilk kez. bu ay da on gün yaptım. 21. gün testini de yaptırdım progesteron çok düşük yumurtlama olmamış bu ay dediler. tüm umutlarım tüm hayallerim yerle bir oldu. hiçbir şeye inancım yok artık anne olabileceğime dair inancım da dahil.
valla akıntı makıntı anlamıyorum ben. benim her zaman şeffafımsı akıntım vardır. sadece ovulasyon testinde ikinci çizgi kontrol çizgisiyle aynı koyulukta olmamıştı hiçbir zaman. o zaman düşündüm acaba yumurtlamıyor muyum diye. nitekim korktuğum gibiymiş.siz de 21. günü testi yaptırın en sağlıklısı bu. ordan burdan bir şey okumayla ancak vakit öldürüyoruz. hiçbir şeye inancım yok artık benimCnm hemen umitsizlige kapilma doktorlar bunla ilac verirler catlatma ignesi olursn takma fazla belkide stresten olmuyodur catlaman bende 8 aydir deniyorum bir dusuk bi kimyasal gecirdim 8 aydir hala yok ozellikle yumurtlama gunlerime dikkat ediyorum ama olmuo doktora da gitmek istemiyorum sana bise sorcm senin yumurtlama gunun akintin oluomu benim olmuo fazla acaba bende mi yumurtlamiom okadar cok kafama takiliyoki sogan suyu yaptim gecen ay yine olmadi
Oncelikle benim haddime deil sizin inancinizi sorgulamak beni yanlis anlamayin lütfen ama boyle demeyin Rabbimin gucune gider inancin giderse hersey gider inancin giderse mutluluğun gider kendine haksizlik etme asla Rabbimize sirtini dönme biliyorum cok zor ayni seyleri yaşıyoruz belki sureleri farkli ama duygular ayni kendini birakma asla Allahtan umut kesilmez neyi nezaman vericegini bilemeyiz sinaniyoruz sinavdayiz ve sabretmemiz lazim sabir dua şükür bizleri huzura erdiren eger Rabbim vericekse zamani var eger vermicekse demekki hayirli degildir oyuzden karsimiza ne cikarsa ciksin sabretmemiz lazim ne olursa olsun sukretmemiz lazimvalla akıntı makıntı anlamıyorum ben. benim her zaman şeffafımsı akıntım vardır. sadece ovulasyon testinde ikinci çizgi kontrol çizgisiyle aynı koyulukta olmamıştı hiçbir zaman. o zaman düşündüm acaba yumurtlamıyor muyum diye. nitekim korktuğum gibiymiş.siz de 21. günü testi yaptırın en sağlıklısı bu. ordan burdan bir şey okumayla ancak vakit öldürüyoruz. hiçbir şeye inancım yok artık benim
zaman ayırıp uzun uzun bunları yazdığınız için çok teşekkür ederim.. inancım kalmadı derken elbette ki haşa Allah'a inancım sonsuz. ama öyle bir duygunun içindeyim ki. şöyle özetleyebilirim hissettiğim tek şey öfke. kendime öfke başkalarına öfke. özellikle ceket atılsa hamile kalıyorum diyenlere. ben çocukları bu kadar çok severken nasıl olur da doğurgan olamam diye sorgulama. hepsi üst üste bindi. sağlıklı düşünemiyorum şu anda. zor iki gün geçiriyorum. elbette zaman her şeyin ilacı.. şoku atlattıktan sonra zaman da geçsin elbet şimdiki umutsuzluğum kalmayacak. ama dediğim gibi o test sonucunu gördüğümden beri eski neşem kalmadı.Oncelikle benim haddime deil sizin inancinizi sorgulamak beni yanlis anlamayin lütfen ama boyle demeyin Rabbimin gucune gider inancin giderse hersey gider inancin giderse mutluluğun gider kendine haksizlik etme asla Rabbimize sirtini dönme biliyorum cok zor ayni seyleri yaşıyoruz belki sureleri farkli ama duygular ayni kendini birakma asla Allahtan umut kesilmez neyi nezaman vericegini bilemeyiz sinaniyoruz sinavdayiz ve sabretmemiz lazim sabir dua şükür bizleri huzura erdiren eger Rabbim vericekse zamani var eger vermicekse demekki hayirli degildir oyuzden karsimiza ne cikarsa ciksin sabretmemiz lazim ne olursa olsun sukretmemiz lazim
Bi sinavda basarili olursak guzel sonuc aliriz dimi ogretmen sana hak ettigin noti verir buda oyle bisey sinavinda basarili ol sabirli sukurlu ol hayirlisini isteki sonucunda istedigini alasin Rabbim sana istedigini versin
Lutfen hicbiseye inancim Kalmadi deme lutfen kendini birakma
Olur canim merak etme ümitsizliğe kapılma senin inanman çok önemligeçen ay yaptım ilk kez. bu ay da on gün yaptım. 21. gün testini de yaptırdım progesteron çok düşük yumurtlama olmamış bu ay dediler. tüm umutlarım tüm hayallerim yerle bir oldu. hiçbir şeye inancım yok artık anne olabileceğime dair inancım da dahil.
Inşallah canim allah hayirlisini versin 15 gün kullan bence öteki ay olan 10 günü bence kullanma yinde sen bilirsinBende bu ay başlayacağım soğan kürüne inşallah . Adetim bitsin başlayacağım . HaZiranda ben hamile kaldım düştü nisan da bu kürü yapmıştım . İnşallah bu sefer yine kalırım da sağlıklı olur , düşmez Rabbim duysun bizi ...
Tabiki hasa Allaha olan inancindan bahsetmiyorum benim demek istedigim sadece be olursa olsun umudunu kaybetbe en kotu gununde bile dimdik durmayi basarabilmeli insan Biliyoruz ki Hersey Allahtan geliyo biliyorum cok zor zamanlar geciriyoruz herkesin duygulari cok farkli anlayabiliyorum seni bence kimse kendini birakmamali bi an bile olsa asla neden dememeli insAllah Rabbim en yakin zamanda toparlanmani nasib eder. Ewet oyle kendini bilmez insanlar var karsisindaki dusunmez cunku yasadigi seyi bilemez kimse ayni derdi yasamadan baskasini anlayamaz oyuzden de dusuncesizler yuzunden kendimizi uzuyoruz onlara kizmakla cok haklisin ama kendine kizmani asla hakli bulmuyorum cunki bu senin sucun deil. Sen onlardan 1 adim öndesin şöyle ki Rabbimin sevdigi kulusun sinaniyosun Rabbim sevdigi kullarini sinarmis
iyi ki varsınız. iyi ki bu site var. çok yakın arkadaşım ters damar yüzünden kalp hastası doğan kızını kaybetti. 1 yaşındaydı bebeği. öyle güçlü öyle dimdik durdu ki. hayran kalıyorum hala onun o metanetine. rabbim sınıyor bizi, kızımızla da cennet bahçesinde buluşacağız diye diye yılmadı. aklıma geldikçe yaşadıkları hem çok duygulanıyorum onun için, hem kızıyorum kendime..Olur canim merak etme ümitsizliğe kapılma senin inanman çok önemli
Canim moralini yüksek tut aynı şey hepimiz için geçerli biz insanlar çok sabirsiziz hemen olsun istiyoruz ama vardır bundada bi hayır benim arkadaşım çok istiyordu bebek allah nasip etti ama bebeği bir haftalikken kalp krizi geçirdi ve vefat etti şimdi ise keşke olmasaydida bu aciyi cekmeseydim diyor şimdi ise çocuk istemiyor onun için rabbim hakkimizda neyse hayırlısı onu versin en zoru ise evlat acisiiyi ki varsınız. iyi ki bu site var. çok yakın arkadaşım ters damar yüzünden kalp hastası doğan kızını kaybetti. 1 yaşındaydı bebeği. öyle güçlü öyle dimdik durdu ki. hayran kalıyorum hala onun o metanetine. rabbim sınıyor bizi, kızımızla da cennet bahçesinde buluşacağız diye diye yılmadı. aklıma geldikçe yaşadıkları hem çok duygulanıyorum onun için, hem kızıyorum kendime..
Ya 2 ay kullanmak lazım değil mi ? Yan etkisi vs mi var canım ??Inşallah canim allah hayirlisini versin 15 gün kullan bence öteki ay olan 10 günü bence kullanma yinde sen bilirsin
saracoğlu'nun resmi sitesinde 4 ay kullanmak gerektiği yazıyor. ben de bilemedim. 2 ay kullandım. 3. ayı da yapsam mı acabaYa 2 ay kullanmak lazım değil mi ? Yan etkisi vs mi var canım ??
Benim bildiğim kadarıyla çok kullandinmi rahimde incelme yapıyor 15 gün kullanıp öteki ayda 10 gün kullanıp 3 ay ara veriyosun diye biliyorum çok kullanirsanda ara vermeden dediğim gibi rahimde incelme yapiyomusYa 2 ay kullanmak lazım değil mi ? Yan etkisi vs mi var canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?