Ara ver canim çünkü 15+10 kullandi mi 3 ay en az ara vermen gerekiyo rahimde incelme yapiyomussaracoğlu'nun resmi sitesinde 4 ay kullanmak gerektiği yazıyor. ben de bilemedim. 2 ay kullandım. 3. ayı da yapsam mı acaba
Evet geçti canim ama biraz daha bekleyim diyom 2 gün önce 1 damla kahverengi leke geldi bidada gelmedi@l loveyou canm ne yaptn bat gectı sanırm
Inşallah canimKüre ben de yarın başlayacağım inşallah. Umarım bana ve hepimize mutlu haberlerle döner emeklerimiz
Ins gelmez 9 ay canm.hayırlı haberlerını beklıyorm benım daha var bır hafta fılan sabırla beklemedeyz ıns yuzumuz guler bu ayEvet geçti canim ama biraz daha bekleyim diyom 2 gün önce 1 damla kahverengi leke geldi bidada gelmedi
Inşallah canim ben dün test yaptim tek çizgi çıktı ama daha gelen didende yok erken yaptim daha 2 gün geçmişti 10 günü beklicem bakalım inşallah hayırlısıyla kalmisizdirIns gelmez 9 ay canm.hayırlı haberlerını beklıyorm benım daha var bır hafta fılan sabırla beklemedeyz ıns yuzumuz guler bu ay
Amın canm ınsInşallah canim ben dün test yaptim tek çizgi çıktı ama daha gelen didende yok erken yaptim daha 2 gün geçmişti 10 günü beklicem bakalım inşallah hayırlısıyla kalmisizdir
Merhaba çok geçmiş olsun.. Ben de 2 gün önce öğrendim pkos olduğumu.. Hemen soğan kürüne başlayacağım ama sakın ilaçları ihmal etme. Saraçoğlu özellikle diyor ki ' bu kür ilaçların yanına ek bir destektir' yani ilaca ve küre devam...Selam, lanet pkos yüzünden panik haldeyim. Doktora gittim ve tarlusal verdi, bazı testler yapıcak sonrasında. Ona göre tedavi falan işte. Ben ilaç kullanmadan bu soğan kürünü denesem faydası olur mu sizce?
Canım iyice araştırdım ve bizzat kendisi yayında anlatıyor, 4 ay kullanılacak ve ara verilecek.. Etkisi olması açısından lütfen devam et sen.. 1. AY 15 GÜN, 2-3-4. AY 10 GÜN..saracoğlu'nun resmi sitesinde 4 ay kullanmak gerektiği yazıyor. ben de bilemedim. 2 ay kullandım. 3. ayı da yapsam mı acaba
Merhaba çok geçmiş olsun.. Ben de 2 gün önce öğrendim pkos olduğumu.. Hemen soğan kürüne başlayacağım ama sakın ilaçları ihmal etme. Saraçoğlu özellikle diyor ki ' bu kür ilaçların yanına ek bir destektir' yani ilaca ve küre devam...
Allah'ın izniyle atlatırız , inanalım.
Bana 2 tane ilaç verdi . Biri PROGESTAN, diğeri KLOMEN...
Çok teşekkür ederim. Henüz ilaçlara başlamadık ne tür ilaçlar veriliyor acaba?
Bana 2 tane ilaç verdi . Biri PROGESTAN, diğeri KLOMEN...
Progestan (10 gün), Klomen (5 gün) kullanılacak. Hastalığımın 1. gününden sayıp 12. gün dr a gideceğim. Çok merak ediyorum süreci, henüz çok yeniyim.. İnşallah bu süreç kolay ve güzel sonuçlanır..
Ben 4 ay önce düzensiz adet için gittim. Hormon testi yaptı bir şey çıkmadı. Sonra ilaç verdi, düzenledi. Şimdi de hamilelik için gittiğim için, alttan baktı ve polistik varmış, ilaçları da ondan verdi. Öncesinde aynen tahlil yaptı beni de benim de özel ama her yerde öyle korkma.. Önce düzenlensin insallah, sende de polistik mi var?
İnşallah yaa, bana şu an tarlusal verdi adet olmadığım için. Adetin 3. günü bazı hormon testleri yapacakmış. Sende oldu mu böyle bi durum? Acaba özel hastane diye para için mi?
Ben 4 ay önce düzensiz adet için gittim. Hormon testi yaptı bir şey çıkmadı. Sonra ilaç verdi, düzenledi. Şimdi de hamilelik için gittiğim için, alttan baktı ve polistik varmış, ilaçları da ondan verdi. Öncesinde aynen tahlil yaptı beni de benim de özel ama her yerde öyle korkma.. Önce düzenlensin insallah, sende de polistik mi var?
Aslında -gebelik--i 4 aydır istiyorsun ve tedaviye yeni başlıyorsun. O halde neredeyse aynıyız :) Şunu kabul edelim , bizim diğer insanlara göre kendi kendime hamile kalma oranımız düşük ( imkansız değil ) ve ilaç kullanarak inşallah hamile kalabiliriz. İlaçlar + soğan kürü ile bu yola başlayalım. Bir de her ay 'ya olmazsam' 'bak işte olmadım ' diye kendimizi yemeyelim. ben söz verdim kendime insallah. Çünkü bu düşünceler hormonlarımızı direk etkiliyor aman dikkat..
Canım benim durumlar biraz karışık. 1 buçuk yıldır evliyim. Evlendiğikten 3 ay sonra gecikme için gitmiştim o zaman öğrendim polikistik olduğumu. Doğum kontrol hapı ve tarlusal kullanmıştım o zaman ama hiç araştırmadım zaten çocuk düşünmüyordum. Ben evlenene kadar düzenli adet olmadım hiç. Evlendikten ve bu ilacı kullandıktan sonra daha düzenliydi. Geçtiğimiz şubat ayında yine gecikme için gittim bu kez prolaktin hormonum yüksek çıktı onun için 2 ay süren bi ilaç kullandım sonrasında rahat hamile kalırsın demişti doktor ama biz hala düşünmediğimiz için adet olayım yeterdi benim için. Artık düşünüyoruz ve 4 aydır deniyoruz ama olmuyor, kısmet dedik neyse bu ay gecikince heyecanlandım ve test yaptım negatif çıktı. Bir hevesle belki testte görünmemiştir dedim ve varsa ilk ultrasonda görmek için doktora gittim. Bomboş bi ekran görmek baya sarstı beni çünkü çok heveslenmiştim. Ultrasonda gördü kadın polikistik over sendrom olduğumu, biliyorum dedim ama ciddi bi durum olduğunu bilmiyordum. Yumurtan var ama kanala atılamıyor tembel yumurtalık demek aynı zamanda dedi, tarlusal verdi 3. günü test yapalım bebek için tedaviye başlayalım dedi. Benim hikayem de budur.
Aslında -gebelik--i 4 aydır istiyorsun ve tedaviye yeni başlıyorsun. O halde neredeyse aynıyız :) Şunu kabul edelim , bizim diğer insanlara göre kendi kendime hamile kalma oranımız düşük ( imkansız değil ) ve ilaç kullanarak inşallah hamile kalabiliriz. İlaçlar + soğan kürü ile bu yola başlayalım. Bir de her ay 'ya olmazsam' 'bak işte olmadım ' diye kendimizi yemeyelim. ben söz verdim kendime insallah. Çünkü bu düşünceler hormonlarımızı direk etkiliyor aman dikkat..
aynen canım ben de okudum incelme filan yapmıyormuş. ama benim sabrım kalmadı her ay tek başına soğan kürü yumurtamı çatlatmıyor. incir kürü yapmak istiyordum bu ay ama iki kür aynı anda yapılmaz. soğana devam mı etsem incire mi bilemedimCanım iyice araştırdım ve bizzat kendisi yayında anlatıyor, 4 ay kullanılacak ve ara verilecek.. Etkisi olması açısından lütfen devam et sen.. 1. AY 15 GÜN, 2-3-4. AY 10 GÜN..
Rahimde incelme yapar mı? diye sormuşlar ve hoca şöyle yanıtlıyor yayında, hatta youtubda var videosu..
'Rahimde incelme yapmaz, rahmi normalleştirir, kalınsa normale çevirir..' korkmayalım 4 ay inanarak yapalım kızlar.
canım yalnız değilsin. dün gece forumda başka bir başlıkta dertleştik biz de içimi döktüm. benim hikayem de şu:
Canım benim durumlar biraz karışık. 1 buçuk yıldır evliyim. Evlendiğikten 3 ay sonra gecikme için gitmiştim o zaman öğrendim polikistik olduğumu. Doğum kontrol hapı ve tarlusal kullanmıştım o zaman ama hiç araştırmadım zaten çocuk düşünmüyordum. Ben evlenene kadar düzenli adet olmadım hiç. Evlendikten ve bu ilacı kullandıktan sonra daha düzenliydi. Geçtiğimiz şubat ayında yine gecikme için gittim bu kez prolaktin hormonum yüksek çıktı onun için 2 ay süren bi ilaç kullandım sonrasında rahat hamile kalırsın demişti doktor ama biz hala düşünmediğimiz için adet olayım yeterdi benim için. Artık düşünüyoruz ve 4 aydır deniyoruz ama olmuyor, kısmet dedik neyse bu ay gecikince heyecanlandım ve test yaptım negatif çıktı. Bir hevesle belki testte görünmemiştir dedim ve varsa ilk ultrasonda görmek için doktora gittim. Bomboş bi ekran görmek baya sarstı beni çünkü çok heveslenmiştim. Ultrasonda gördü kadın polikistik over sendrom olduğumu, biliyorum dedim ama ciddi bi durum olduğunu bilmiyordum. Yumurtan var ama kanala atılamıyor tembel yumurtalık demek aynı zamanda dedi, tarlusal verdi 3. günü test yapalım bebek için tedaviye başlayalım dedi. Benim hikayem de budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?