- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
Özelde hormon testine ne kadar ücret ödediniz acabaBen 4 ay önce düzensiz adet için gittim. Hormon testi yaptı bir şey çıkmadı. Sonra ilaç verdi, düzenledi. Şimdi de hamilelik için gittiğim için, alttan baktı ve polistik varmış, ilaçları da ondan verdi. Öncesinde aynen tahlil yaptı beni de benim de özel ama her yerde öyle korkma.. Önce düzenlensin insallah, sende de polistik mi var?
Adetin 5. Gunu diye biliyorm ben deMerhaba arkadaslar bende bugün sogan küüne basladim Rabbim'in izniyle hepimize sifa olur hayırlısıyla bebişlerimizin gelmesine vesile olur inşallah... Saracoglunun sitesinde adet bitiminden sonra 7 Gün icinde baslanmalidir diyo bugün adetimin bitişinin 5. Günü sizce etkili olur mu ve bugun takvime göre yumurtlama dönemim başladı
Bilmiyorum dün denedim ilk defa bi bakayim dedim tadı normal geldi bana içilmeyecek gibi degil içebiliyorum ama bi sure sonra bas agrisi başladı ve cok basim ağrıdı onunla alakasi olabilir mi acaba sogan suyu icip bas agrisi olan var mi aranizda ? Kararsiz kaldim kullanip kullanmamak daAdetin 5. Gunu diye biliyorm ben de
Cok sevindim hayirli olsun ins :) bnde bugün basladim bakalm insallah bu ay bnde oldu diye sevinenlerden ve buraya yazanlardan olurum :)Kızlar hamileyim soğan kürü mucizesi 6 aydır olmuyordu bu ay soğan kürü yaptım çift çizgi
Canim naptin bisey varmıAmın canm ıns
Carsamba veya persembe kırmızıların gunu ıns gelmez ama hıcbır belırtm yok sıfır.bekleyıp gorucem canm.senden ne haber var mı bebısın ayak seslerıCanim naptin bisey varmı
Ne gelen var nede giden öyle bekliyom bakalimCarsamba veya persembe kırmızıların gunu ıns gelmez ama hıcbır belırtm yok sıfır.bekleyıp gorucem canm.senden ne haber var mı bebısın ayak seslerı
Bakalım hayırlısı hiç belirtide yok biliyonmu ondan umidimde yokNe gelen var nede giden öyle bekliyom bakalim
Aynen benm de o kadar belırtıden bıtanesı bıle yok o yuzden bende beklemedeym.kac gun gecıktı senınBakalım hayırlısı hiç belirtide yok biliyonmu ondan umidimde yok
5 gün geçti canimAynen benm de o kadar belırtıden bıtanesı bıle yok o yuzden bende beklemedeym.kac gun gecıktı senın
Hayirlisini ışte canim allahın izniyle olurBende yaklaşık bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmuyor. Doktor bir problem yok dedi. Geçtiğimiz iki ay soğan kürü yaptım ama işe yaramadı. Çok üzgünüm
5 gün geçti canimAynen benm de o kadar belırtıden bıtanesı bıle yok o yuzden bende beklemedeym.kac gun gecıktı senın
Canm gecmıs baya bı test yap sen en ıyısı5 gün geçti canim
Soganın degılde dusugun etkısıdr o gecıkme canm.dusukten sonra hıc regl oldun mu yoksa regl olmadan mı kur yaptınKizlar bn düşük sonrasi yaptim eylulde 2 hafta boyunca.. ama hala regl gelmedi.. yumurtlama da yokk.. acaba kist mi yapmıştır?? Birkaç yerde okudum, korkuyorum ne gelen var ne gidennn.. 45 gun oldu düşük yapali :'(
Regl olmadan kur yaptimSoganın degılde dusugun etkısıdr o gecıkme canm.dusukten sonra hıc regl oldun mu yoksa regl olmadan mı kur yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?