Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaslar bende bugün sogan küüne basladim Rabbim'in izniyle hepimize sifa olur hayırlısıyla bebişlerimizin gelmesine vesile olur inşallah... Saracoglunun sitesinde adet bitiminden sonra 7 Gün icinde baslanmalidir diyo bugün adetimin bitişinin 5. Günü sizce etkili olur mu ve bugun takvime göre yumurtlama dönemim başladı

Özelde hormon testine ne kadar ücret ödediniz acaba

Adetin 5. Gunu diye biliyorm ben de

Adetin 5. Gunu diye biliyorm ben de
Bilmiyorum dün denedim ilk defa bi bakayim dedim tadı normal geldi bana içilmeyecek gibi degil içebiliyorum ama bi sure sonra bas agrisi başladı ve cok basim ağrıdı onunla alakasi olabilir mi acaba sogan suyu icip bas agrisi olan var mi aranizda ? Kararsiz kaldim kullanip kullanmamak da

Arkadaslar iki farkli kullanim sekli okudum bi yerde yaziyo ki adet bitiminden sonra 7 Gün icinde baslanmalidir diyo baska bi yerde adet bittikten sonra en erken 7 Gün icinde baslayin diyo daha önce degil yani kafam karıştı ama ben dün basladim adet bittikten 5 Gün sonra baslamis oldum ve yumurtlama dönemine girdiğim gün bi de günde 1 kez icmeyi planliyorum dün ictim cok bas agrisi yapti yani ondan mi bilmiyorum ama 1 kez iceyim bakalim tevekkül Allah'a Rabbim nasip ederse olur inşallah hayırlısıyla

Bende yaklaşık bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmuyor. Doktor bir problem yok dedi. Geçtiğimiz iki ay soğan kürü yaptım ama işe yaramadı. Çok üzgünüm

Kizlar bn düşük sonrasi yaptim eylulde 2 hafta boyunca.. ama hala regl gelmedi.. yumurtlama da yokk.. acaba kist mi yapmıştır?? Birkaç yerde okudum, korkuyorum ne gelen var ne gidennn.. 45 gun oldu düşük yapali :'(

Kizlar bn düşük sonrasi yaptim eylulde 2 hafta boyunca.. ama hala regl gelmedi.. yumurtlama da yokk.. acaba kist mi yapmıştır?? Birkaç yerde okudum, korkuyorum ne gelen var ne gidennn.. 45 gun oldu düşük yapali :'(
Soganın degılde dusugun etkısıdr o gecıkme canm.dusukten sonra hıc regl oldun mu yoksa regl olmadan mı kur yaptın

Slm kızlar sogan kürü nü bende yaptım 11 gün ama adetime 5 gün var adet belirtilerim başladı çok ümitliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…