Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar bn düşük sonrasi yaptim eylulde 2 hafta boyunca.. ama hala regl gelmedi.. yumurtlama da yokk.. acaba kist mi yapmıştır?? Birkaç yerde okudum, korkuyorum ne gelen var ne gidennn.. 45 gun oldu düşük yapali :'(
Canim sogan kuru kist yapmaz aksine temizler yapman iyi olmuş rahminin toparlanması zaman alır korkma belkide tekrar hamile kalmış olabilirsin

Merhaba arkadaşlar bu konuyla rast gele karşılaştım okudum ve kayıt oldum aslında yeni evliyim ama yogun bi iltihapim var bunun için kullanıcam sogankürünü burdaki yazıları okuyup başlamaya karar verdim ve dün başladım inş ise yarar bu ay hamilede kalırım belki

İnsAllah oyledir yaa..
Sogan kurunu saglikli bir insan bile yapmaliymis. Kist yapsa herkes yapsin demezdi saracoglu.
Ve bende 2 ay sonra regl oldum canim. Sonra yine muaneye gittim kist olsa vajinal muanede belli olurdu herhalde. Vajinal muane ile bakiyorlar demi kistlere?
Bende hic oyle birsey demediler.

Evet canim ustten de gozukur.. bi bakayim.. agrim var ama yumurta catlaycak gibii ama ateş ölçüyorum yukselmedi henuzz

Evet canim ustten de gozukur.. bi bakayim.. agrim var ama yumurta catlaycak gibii ama ateş ölçüyorum yukselmedi henuzz
ALLAH isteyen herkese nasip etsin. Ben sogan kurune baslamayi istedim ama icemeyecegimi tahmin ettigim icin hic baslamadim. ALLAH herkese nasip etsin. Deger bilmeyenlere vermesin. Bugun haberlerde gordum 3 gunluk bebegi sokaga birakip gittiler. Biz olsun diye denemediklerimiz kalmiyor. Onlar sokaga atiyor

Bence sımdı gıt ozelde kan ver.ben olsam oyle yapar cunku varsa dusuk onleyıcı bırseyler yaparlar @l loveyou

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…