- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
O zaman dusugun etkısıdr canm.bende yaptm ama sukur gununde hastalandmRegl olmadan kur yaptim
Sali gunu doktora gidecegim kistten supheleniyorumO zaman dusugun etkısıdr canm.bende yaptm ama sukur gununde hastalandm
Canim sogan kuru kist yapmaz aksine temizler yapman iyi olmuş rahminin toparlanması zaman alır korkma belkide tekrar hamile kalmış olabilirsinKizlar bn düşük sonrasi yaptim eylulde 2 hafta boyunca.. ama hala regl gelmedi.. yumurtlama da yokk.. acaba kist mi yapmıştır?? Birkaç yerde okudum, korkuyorum ne gelen var ne gidennn.. 45 gun oldu düşük yapali :'(
Ve burda bebek isteyen herkese Rabbim inşallah en kisa zamanda sağlıklı Hayırlı bebişler nasip ederAminnn.
Cnin ben dusukten 2 ay sonra regl olmustum. Hormonlar bozuluyor ancak toplaniyor. Kist falan yoktur merak etme.Sali gunu doktora gidecegim kistten supheleniyorum
Cnin ben dusukten 2 ay sonra regl olmustum. Hormonlar bozuluyor ancak toplaniyor. Kist falan yoktur merak etme.
Sogan kurunu saglikli bir insan bile yapmaliymis. Kist yapsa herkes yapsin demezdi saracoglu.İnsAllah oyledir yaa..
Evet canim ustten de gozukur.. bi bakayim.. agrim var ama yumurta catlaycak gibii ama ateş ölçüyorum yukselmedi henuzzSogan kurunu saglikli bir insan bile yapmaliymis. Kist yapsa herkes yapsin demezdi saracoglu.
Ve bende 2 ay sonra regl oldum canim. Sonra yine muaneye gittim kist olsa vajinal muanede belli olurdu herhalde. Vajinal muane ile bakiyorlar demi kistlere?
Bende hic oyle birsey demediler.
ALLAH isteyen herkese nasip etsin. Ben sogan kurune baslamayi istedim ama icemeyecegimi tahmin ettigim icin hic baslamadim. ALLAH herkese nasip etsin. Deger bilmeyenlere vermesin. Bugun haberlerde gordum 3 gunluk bebegi sokaga birakip gittiler. Biz olsun diye denemediklerimiz kalmiyor. Onlar sokaga atiyorEvet canim ustten de gozukur.. bi bakayim.. agrim var ama yumurta catlaycak gibii ama ateş ölçüyorum yukselmedi henuzz
Canim naptin gelen yok demiCanm gecmıs baya bı test yap sen en ıyısı
Yok canm benımkı carsamba veya persrmbe gelır.kız meraktaym senın ıcın bı test yap artıkCanim naptin gelen yok demi
Lekelenmelerim var bugün sağlık ocağına gittim daha test bile yapmadan düşük yapiyosundur dedi cuma günü gitcem sabah erkenden kan testi yapcaklarYok canm benımkı carsamba veya persrmbe gelır.kız meraktaym senın ıcın bı test yap artık
10 günü geçmesini bekliyolar bugün 7 gün olduLekelenmelerim var bugün sağlık ocağına gittim daha test bile yapmadan düşük yapiyosundur dedi cuma günü gitcem sabah erkenden kan testi yapcaklar
Tovbe ya rabbım nıye bakmadılar ya kanda ya ona gore dusuk onleyıcı hap falan verırlerdı bebıs varsa10 günü geçmesini bekliyolar bugün 7 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?