Öyle yapcam canim bunlara kaldıysa işimiz zorI loveyou gebelik olmasi için 10 günü beklemeleri şart değil bence de Dr git
Gıt canm hemen sımdı ozele gıt kan verÖyle yapcam canim bunlara kaldıysa işimiz zor
Canim bebis yokGıt canm hemen sımdı ozele gıt kan ver
Inşallah sen hamilesindirGıt canm hemen sımdı ozele gıt kan ver
Hadı ya kanda mı cıktı.Inşallah sen hamilesindir
Bende hıc sanmıyorm canm buyuk ıhtımal gelır kırmızılar.cunku bı tane bıle olsun belırtm yokInşallah sen hamilesindir
Hayırlısı olsun canmCanim bebis yok
Ben diyodum ya zaten belirti yok diye dediğim gibide oldu eğer hamile kalırsam haber ver canim merak ediyorum inşallah sen hamilesindirHayırlısı olsun canm
Inşallah sen kalirsin canim haber vermeyi unutmaBende hıc sanmıyorm canm buyuk ıhtımal gelır kırmızılar.cunku bı tane bıle olsun belırtm yok
Tamam canm yarın veya persembe gelmezse cuma test yaparm zaten ama hıc sanmıyorm belırtı sıfırInşallah sen kalirsin canim haber vermeyi unutma
Canm yaBen diyodum ya zaten belirti yok diye dediğim gibide oldu eğer hamile kalırsam haber ver canim merak ediyorum inşallah sen hamilesindir
Anam teker teker dokuluyorz.bende gelırım arkanızdan yarın bırgun.ıns er gec bı gun bızımde olacak umıtsızlık yok sekerlerCanm yamalesef adet oldum çok umitlenmis dım
İnşallah sen hamile olursun kuzum hayırlısı inşallah bizde hamile kalırız anne oluruzAnam teker teker dokuluyorz.bende gelırım arkanızdan yarın bırgun.ıns er gec bı gun bızımde olacak umıtsızlık yok sekerler
En garanti 10 gün bekleyin diyolar gelmezse 10 gün bekle sonrası çünkü yıkım oluyoTamam canm yarın veya persembe gelmezse cuma test yaparm zaten ama hıc sanmıyorm belırtı sıfır
Hayırlısı olsun canimCanm yamalesef adet oldum çok umitlenmis dım
Aynen canim allah hayirlisini nasip etsinAnam teker teker dokuluyorz.bende gelırım arkanızdan yarın bırgun.ıns er gec bı gun bızımde olacak umıtsızlık yok sekerler
Yok sen gelme başlangıcı sen yap hamile kal canim arkandan biz gelelim canim sen daha olmasın cunkuAnam teker teker dokuluyorz.bende gelırım arkanızdan yarın bırgun.ıns er gec bı gun bızımde olacak umıtsızlık yok sekerler
Amin inşallah canmHayırlısı olsun canim
Canim bugun doktora gittim kan tahlili yaptılar bide hormon testi yaptılar sonuçlar yarın cikcakTamam canm yarın veya persembe gelmezse cuma test yaparm zaten ama hıc sanmıyorm belırtı sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?