Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar yardım 1 yılı geçkin süredir evliyim 6-7 aydir çocuk istiyoruz. 23 yaşındayım soğan kurunu yaptım ve cok umutluydum adetim 6 gün günüm geçti hamileyim sandım ama 7. Gün adet oldum düzenli adetim vardı benim ne yapmam lazım...

Stres kaynaklı da gecikmiş olabilir yada Dr a gittin mi kimyasal gebelik de geçirmiş olabilir sın canm

Canim rahmin kendini hamileligede hazirliyo olabilir sogan kurune gelince düzensiz yapmaz zannetmiyorum 15 gunmu yaptin sadece

Yok sen gelme başlangıcı sen yap hamile kal canim arkandan biz gelelim canim sen daha olmasın cunku
Kızlar netım yok gıremıyorm cumartesı yenılenecek suan esımden gırdm.ıns kuzum ya hepımız bebıslerımızı alalm kucagımıza.bende gelen gıden yok henuz bugun olmam lazmdı beklıyorm elımdr test var ama yapmak ıcımden gelmıyo nedense ıkı uc gun daha bekleym gelmezse yaparm haber ederm ıns

Canim merak ettim seni nete giremeyince hamile deilim canim hormon testi güzel çıktı 15 gün sonrada yumurtlama testine gidicem haberdar ederim seni inşallah hamilesindir pazartesiye kadar bekle bence canim

Canim merak ettim seni nete giremeyince hamile deilim canim hormon testi güzel çıktı 15 gün sonrada yumurtlama testine gidicem haberdar ederim seni inşallah hamilesindir pazartesiye kadar bekle bence canim

Slm kızlar Dr gittim hormon testi verdi kimyasal gebelik olduğu için aspirin başladı vitamin verdi 21.inde progestan testi yaptiracagim

Kızlar günaydın, hamile olan anne adayları için Bi sorum olacaktı:) sorudan önce çok tebrik ediyorum, allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinadetim son 3 aydır gayet düzenli gidiyordu, 32 günde 1 tam vaktinde oluyordum, küre başladım ve 15 günlük süre bitti, adetime de 5 gün vardı bıraktığımda, şu an adetim sarkalı 3 gün oldu, ama ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor, hamile olabilir miyim? Sizin de böyle olmuş muydu?

Evt canm bende de agrilarm olmustu hasta olcam saniyodm ama hamileymsm.insaallh sende bu haberi alrsn

Evt canm bende de agrilarm olmustu hasta olcam saniyodm ama hamileymsm.insaallh sende bu haberi alrsn
Aaaa gerçekten mi? İnşsllah Can'ım ya :)) Rabbim herkese nasip etsin, umarım adet olmam :/ kaç aylıksın Can'ım , tekrar hayırlı olsun :))) sağlıkla kucağına al:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…