- 19 Ekim 2016
- 2
- 0
- 1
Stres kaynaklı da gecikmiş olabilir yada Dr a gittin mi kimyasal gebelik de geçirmiş olabilir sın canmArkadaşlar yardım 1 yılı geçkin süredir evliyim çocuk istiyoruz artık 23 yaşındayım soğan kurunu yaptım ve cok umutluydum adetim 1 hafta geçti hamileyim sandım ama 7. Gün adet oldum düzenli adetim vardı benim ne yapmam lazım...
Adet olunca gitmedim.Stres kaynaklı da gecikmiş olabilir yada Dr a gittin mi kimyasal gebelik de geçirmiş olabilir sın canm
Keşke 3.günü gitseydin canm mensin olunca kontrol e git istersenAdet olunca gitmedim.
Canim rahmin kendini hamileligede hazirliyo olabilir sogan kurune gelince düzensiz yapmaz zannetmiyorum 15 gunmu yaptin sadeceArkadaşlar yardım 1 yılı geçkin süredir evliyim 6-7 aydir çocuk istiyoruz. 23 yaşındayım soğan kurunu yaptım ve cok umutluydum adetim 6 gün günüm geçti hamileyim sandım ama 7. Gün adet oldum düzenli adetim vardı benim ne yapmam lazım...
1 hafta erken yada 1 hafta geç oldumu doktorlar ona adet düzensizliği demiyo dediğim gibi tahmin hamileligede hazirlaniyo olabilir uzulmeCanim rahmin kendini hamileligede hazirliyo olabilir sogan kurune gelince düzensiz yapmaz zannetmiyorum 15 gunmu yaptin sadece
Canm adetin 3.günü gitmek gerekiyor kontrol içinAdet olunca gitmedim.
Kızlar netım yok gıremıyorm cumartesı yenılenecek suan esımden gırdm.ıns kuzum ya hepımız bebıslerımızı alalm kucagımıza.bende gelen gıden yok henuz bugun olmam lazmdı beklıyorm elımdr test var ama yapmak ıcımden gelmıyo nedense ıkı uc gun daha bekleym gelmezse yaparm haber ederm ınsYok sen gelme başlangıcı sen yap hamile kal canim arkandan biz gelelim canim sen daha olmasın cunku
Ins hayırla sonuclanır canm bende adet olursam yaptırıcam.haberdar et benıde sonuclardanCanim bugun doktora gittim kan tahlili yaptılar bide hormon testi yaptılar sonuçlar yarın cikcak
Amııınnn canm ıns.ınanıyorm bı gun bızde yazıcaz o mutlu haberı burayaİnşallah sen hamile olursun kuzum hayırlısı inşallah bizde hamile kalırız anne oluruz
İnşallah canm senin adına sevindim inşallah hayırlı şekilde hamilesindirAmııınnn canm ıns.ınanıyorm bı gun bızde yazıcaz o mutlu haberı buraya
Amın canm guzel duan ıcın sagol rabbım razı olsn bızlerıde sevındrsın ıns.İnşallah canm senin adına sevindim inşallah hayırlı şekilde hamilesindir
Amin inşallah canmAmın canm guzel duan ıcın sagol rabbım razı olsn bızlerıde sevındrsın ıns.
Canim merak ettim seni nete giremeyince hamile deilim canim hormon testi güzel çıktı 15 gün sonrada yumurtlama testine gidicem haberdar ederim seni inşallah hamilesindir pazartesiye kadar bekle bence canimKızlar netım yok gıremıyorm cumartesı yenılenecek suan esımden gırdm.ıns kuzum ya hepımız bebıslerımızı alalm kucagımıza.bende gelen gıden yok henuz bugun olmam lazmdı beklıyorm elımdr test var ama yapmak ıcımden gelmıyo nedense ıkı uc gun daha bekleym gelmezse yaparm haber ederm ıns
Canim merak ettim seni nete giremeyince hamile deilim canim hormon testi güzel çıktı 15 gün sonrada yumurtlama testine gidicem haberdar ederim seni inşallah hamilesindir pazartesiye kadar bekle bence canimKızlar netım yok gıremıyorm cumartesı yenılenecek suan esımden gırdm.ıns kuzum ya hepımız bebıslerımızı alalm kucagımıza.bende gelen gıden yok henuz bugun olmam lazmdı beklıyorm elımdr test var ama yapmak ıcımden gelmıyo nedense ıkı uc gun daha bekleym gelmezse yaparm haber ederm ıns
Kızlar günaydın, hamile olan anne adayları için Bi sorum olacaktı:) sorudan önce çok tebrik ediyorum, allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinadetim son 3 aydır gayet düzenli gidiyordu, 32 günde 1 tam vaktinde oluyordum, küre başladım ve 15 günlük süre bitti, adetime de 5 gün vardı bıraktığımda, şu an adetim sarkalı 3 gün oldu, ama ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyor, hamile olabilir miyim? Sizin de böyle olmuş muydu?
Aaaa gerçekten mi? İnşsllah Can'ım ya :)) Rabbim herkese nasip etsin, umarım adet olmam :/ kaç aylıksın Can'ım , tekrar hayırlı olsun :))) sağlıkla kucağına al:))Evt canm bende de agrilarm olmustu hasta olcam saniyodm ama hamileymsm.insaallh sende bu haberi alrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?