- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Canm bugun test yaptm negatıf cıktı ama pembe ve acık kahve lekelenmem var peceteye gelıyo sadece.36.gunum bugun ne oluyo anlamadm hafta ıcı bı kan verıcem bakalm ne olacak ılk defa boyle bısey yasıyorm ıns hayırla sonuclanır.degerlern kac cıktı canm lh fsh estradıol prolaktınCanim merak ettim seni nete giremeyince hamile deilim canim hormon testi güzel çıktı 15 gün sonrada yumurtlama testine gidicem haberdar ederim seni inşallah hamilesindir pazartesiye kadar bekle bence canim
Ins ıyı olur canm rabbım sıfa versn 21.gun yumurtan olusmus mu catlamıs mı ona bakıcak kandaSlm kızlar Dr gittim hormon testi verdi kimyasal gebelik olduğu için aspirin başladı vitamin verdi 21.inde progestan testi yaptiracagim
Amin inşallah canm yumurtam oluyor catlamasini hissediyorum bakalım inşallah sonucu güzel olur hepimiz içinIns ıyı olur canm rabbım sıfa versn 21.gun yumurtan olusmus mu catlamıs mı ona bakıcak kanda
Kağıt doktorda canim almadim kasım 3 de bida gidicem inşallah hamilesindir benimde bu ay bole olmuştu bende çok umitlenmistim ama sonuç hüsran inşallah hamilesindirCanm bugun test yaptm negatıf cıktı ama pembe ve acık kahve lekelenmem var peceteye gelıyo sadece.36.gunum bugun ne oluyo anlamadm hafta ıcı bı kan verıcem bakalm ne olacak ılk defa boyle bısey yasıyorm ıns hayırla sonuclanır.degerlern kac cıktı canm lh fsh estradıol prolaktın
Bugun hafıf kırmızıya dondu demekkı bende senın gıbı oluyorm bu ay dengemı bozdu sogan ya.senın kacıncı gun sokuldu adet benm 3.gun bugun.halbukı ılk gunden baslardı benm cokca olmayaKağıt doktorda canim almadim kasım 3 de bida gidicem inşallah hamilesindir benimde bu ay bole olmuştu bende çok umitlenmistim ama sonuç hüsran inşallah hamilesindir
Amın canm ıns.ama bu ay adetm bı tuhaf nıye anlamadm ıns hayırlı olur bı sorun cıkmaz ınscanım insan hemen ümitleniyor sonra yine hüsran ins hamile sindir ama çok ümitlenmek yipratıyor Rabbim ins bizede en kisa zamabda nasip eser annelik duygusunu
Canim inanirmisin benim hala lekelenmem devam ediyo ne kesildi nede söktü öyle devam ediyo bende hiç böyle olmazdım anlamadım canimBugun hafıf kırmızıya dondu demekkı bende senın gıbı oluyorm bu ay dengemı bozdu sogan ya.senın kacıncı gun sokuldu adet benm 3.gun bugun.halbukı ılk gunden baslardı benm cokca olmaya
Canim sabah akşam yapiyosun yemekten 10 dk once iciyosun eğer ac karnına icemezsen yemekten 2 saat sonraKizlar bu sogan kürü sabah aksam olmak uzeremi yapiliyor?
Sabah aksamsa eger. Kahvalti ve yemekten sonrami önce mi?
Benmde oyle ya ıkı gun lekelenme bugunde az az gelıyo.bı daha asla yapmam ya dengem bozuldu.ılk ay ıyıydı tam gununde normal oldu ama ıkıncı ay nıye boyle oldu anlamadmCanim inanirmisin benim hala lekelenmem devam ediyo ne kesildi nede söktü öyle devam ediyo bende hiç böyle olmazdım anlamadım canim
Sagol canim. Simdi kahvaltimi yaptim. 2 saat sonra yapip iceyim ozaman.Canim sabah akşam yapiyosun yemekten 10 dk once iciyosun eğer ac karnına icemezsen yemekten 2 saat sonra
Canm ben uyguladım ama malesef gebelik olmadı umitlenme ama mens in 3.günü Dr git istersenYa kızlar aklıma takıldı, cevap verirseniz çok Mutlu olurum , adetim 5 gün geçti, bugün kan vericem gebelik için, acaba 15 gün kürü uygulayıp adet gecikme yaşayan var mı? Üf bu ihtimali hiç düşünemedim, gebelik durumlarını yaşıyorum, hemen hayaller kurmaya başlamıştım, boşuna kurmim o Zaman :/
Cok sevındm canm bende yarın yaptırıcam benımkıde temız cıkar ınsSlm kızlar tahlilleri bugün Dr a gösterdim temiz çıktı progesteron testini dw yaptiracagim ondan sonra karar verecek ne yapacağımıza
Sağol canm inşallah senin ki de temiz çıkar sana ilaç başladı mı drCok sevındm canm bende yarın yaptırıcam benımkıde temız cıkar ıns
Cok sukur bugun benmkı normale dondu canm baya baya gelıyo.yarın hormon testı yaptırıcam ınsCanim inanirmisin benim hala lekelenmem devam ediyo ne kesildi nede söktü öyle devam ediyo bende hiç böyle olmazdım anlamadım canim
Yok canm 3 ay once normal zamanda gıttm alttan baktı yumurtalıklarn guzel dedı.sımdıde hormona gıdıcem bırsey cıkmazsa oluruna bırakcam az.cunku bu 5.ayımız ısteyelı ıns bı gun rabbım verır bana ısteyen herkese ıns canmSağol canm inşallah senin ki de temiz çıkar sana ilaç başladı mı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?