Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hm inşallah canm bizim 7 ay oldu kimyasal gebelik de olduğu için Balık yağı b12 aspirin folik asit verdi eşime de e vitamini biraz araştırdım Dr ların çoğu öneriyor bunları

Hm inşallah canm bizim 7 ay oldu kimyasal gebelik de olduğu için Balık yağı b12 aspirin folik asit verdi eşime de e vitamini biraz araştırdım Dr ların çoğu öneriyor bunları
Hıım dogrudur canm.ovulasyon testı denedın mı

Ay inşallah güzelim Rabbim en kisa zamanda en hayırlı şekilde bizlere de nasip etsin inşallah
Amın canm ıns.adet dongun nasıl.benımkı 33 gunde bır.baya bı zaman beklemek gerekıyo.normalde 30 gunde olurdum bebek ısteyelı 33 e cıktı

Hm benim ki şimdi düzenli oluyorum canm 28 30 günde bir kimyasal gebelik sonrası düzensiz olmuştu

Aaaa gerçekten mi? İnşsllah Can'ım ya :)) Rabbim herkese nasip etsin, umarım adet olmam :/ kaç aylıksın Can'ım , tekrar hayırlı olsun :))) sağlıkla kucağına al:))

Mesajini yeni gordm canm sagolasn rabbim butun isteyenlere nasip etsn.1 senedr istiodk bu ay olmazsa dra gitcm demstmmki elhamdulillah gerek kalmadi.daha yeni 8.haftadayz:) sen naptn adet oldn mu ne zmndr dusunuyosnz elbet birgun rabbim takdir eder sabretmk gerek...

sen ne yaptın hamile kalabilmek için bende 1buçuk sene oldu ama daha bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…