Hm inşallah canm bizim 7 ay oldu kimyasal gebelik de olduğu için Balık yağı b12 aspirin folik asit verdi eşime de e vitamini biraz araştırdım Dr ların çoğu öneriyor bunlarıYok canm 3 ay once normal zamanda gıttm alttan baktı yumurtalıklarn guzel dedı.sımdıde hormona gıdıcem bırsey cıkmazsa oluruna bırakcam az.cunku bu 5.ayımız ısteyelı ıns bı gun rabbım verır bana ısteyen herkese ıns canm
Hıım dogrudur canm.ovulasyon testı denedın mıHm inşallah canm bizim 7 ay oldu kimyasal gebelik de olduğu için Balık yağı b12 aspirin folik asit verdi eşime de e vitamini biraz araştırdım Dr ların çoğu öneriyor bunları
21.inde progesteron a baktiracagim canm ama ben hissediyorum yumurtlama mıHıım dogrudur canm.ovulasyon testı denedın mı
Hadı bakalm bu ay tutar ıns yumoslarımız21.inde progesteron a baktiracagim canm ama ben hissediyorum yumurtlama mı
Ay inşallah güzelim Rabbim en kisa zamanda en hayırlı şekilde bizlere de nasip etsin inşallahHadı bakalm bu ay tutar ıns yumoslarımız
Amın canm ıns.adet dongun nasıl.benımkı 33 gunde bır.baya bı zaman beklemek gerekıyo.normalde 30 gunde olurdum bebek ısteyelı 33 e cıktıAy inşallah güzelim Rabbim en kisa zamanda en hayırlı şekilde bizlere de nasip etsin inşallah
Senın duzenın ıyıymıs uzadıkca sıkılıyo ınsanHm benim ki şimdi düzenli oluyorum canm 28 30 günde bir kimyasal gebelik sonrası düzensiz olmuştu
Evet canm stres çok etkiliyor adet düzenini de gebelik i de canmSenın duzenın ıyıymıs uzadıkca sıkılıyo ınsan
Aaaa gerçekten mi? İnşsllah Can'ım ya :)) Rabbim herkese nasip etsin, umarım adet olmam :/ kaç aylıksın Can'ım , tekrar hayırlı olsun :))) sağlıkla kucağına al:))
sen ne yaptın hamile kalabilmek için bende 1buçuk sene oldu ama daha bişi yokMesajini yeni gordm canm sagolasn rabbim butun isteyenlere nasip etsn.1 senedr istiodk bu ay olmazsa dra gitcm demstmmki elhamdulillah gerek kalmadi.daha yeni 8.haftadayz:) sen naptn adet oldn mu ne zmndr dusunuyosnz elbet birgun rabbim takdir eder sabretmk gerek...
sen ne yaptın hamile kalabilmek için bende 1buçuk sene oldu ama daha bişi yok
Selam kızlar sogan kürü bende ara kanama yaptı
Ya benimki düzenliydi bu ay soğan kürü yaptım böyle olduBende de baslamsti 4-5 aydr arama kanamalar.. Insaalh bi sorn olmaz canm
anladım evet stress çok etkiliyor malesef bende de fazlasıyla varSadece 2 3 ay once sogan kuru yapmstm enfeksiyon vardi bende birde 2 aydr diyet yaptm kilo verdm belki bunlr vesile olmustr ama cok taknti yapmadm oluruna biraktm stres cok etkiliyor
Canm hormon testım ıyı cıktı sukur.ıns bu ay gelır bebıslerımızEvet canm stres çok etkiliyor adet düzenini de gebelik i de canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?