- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Amın canm ınsGözün aydın canm inşallah bizde hamile olur anne oluruz
Olabilir canim. sabah bende oyle dedim. tansiyonummu dusuyor yada çıkıyor acaba diye...Günde 2 kez canm ama baş ağrısı yapmamış tı bende bir tansiyon una bak ister sen
öyleolur dikkat et o yüzdenOlabilir canim. sabah bende oyle dedim. tansiyonummu dusuyor yada çıkıyor acaba diye...
3. gun oldu. bakalim 15 gun nasil dayanacagim :)))
Tamam eczane yakin olmadi olctururum.Canm tansiyon yükselir se oyl
öyleolur dikkat et o yüzden
aynen öyle. iki ay üst üste soğan kürü yaptım, hamile kalırım sandım. gelen giden yok. sonra progesteron testi ile öğrendim ki yumurta tembelliğim var. yani soğan kürünün bana bu anlamda bir faydası olmadı.Sogan kuru iltihabi rahmi temizlemek icin yumurtalik ustune bir etkisi yok. Sogan kurunden sonra hamile degilseniz hala havuc ve incir kuru ikisi birlikte o kuru yapin yumurta buyume ve catlatma icin
İltihaptan dolayi hamile kalamayanlar icin ise yarar. Yapman iyi olmus. Rahim duvarini da temizliyo. Rahmi temizleyip diger kuru yapmak daha saglikli. Herseyin hayirlisi. Oncelikle dr a gitmekte fayda var ne oldugunu bilmek lazimki ona gore davranmak lazim. Ust yate kurlerde zararlidir .aynen öyle. iki ay üst üste soğan kürü yaptım, hamile kalırım sandım. gelen giden yok. sonra progesteron testi ile öğrendim ki yumurta tembelliğim var. yani soğan kürünün bana bu anlamda bir faydası olmadı.
Bisuna degildir. Hamilelik oncesi ilk soggan kurunu yapin diyor zaten. İltihap varsa myom varsa giderir. Bunlar yuzunden hamilelik olmuyorsa ise yarar. Olmasa bile temiz bir rahim oluyo. Daha saglikli hamilelik olur. Rahim duvarida temizleniyor bebek daha iyi tutunur. Tabii once nasip Allahtan. Birakma devam et. Vucudada faydali. İdrar sokturucu . İdrara cok cikartiyo toksinleri atiyor. Bide ben o kuru yapinca yuzum nemlendirici surmus gibi parliyordu. Detox yapmis oluyorsunTamam eczane yakin olmadi olctururum.
Sagol canim cevap icin.
Arkadas yumurtalillara bir etkisi yok diye yazmis. bosunami iciyorum acaba.?
Evet iki kere sabah ac karnina aksamda yatarken yapin . Eger mide sorununuz varsa yemekten iki saat sonra tok karnina yapin.Kizlar gunde 2 kere demi? bugun 3. gunumm tadi cok kotu olmasada icince yinede tadi etkiliyor.
Birde bende cok bas ağrısı yaptı. boyle hem basim agriyor hem boyle kafam 50 kilo gibi tasimakta zorlaniyorum.
Normal mi acaba? 15 gunu nasil doldurcam bilemiyorum :) cok zor...
Sagol canim.Evet iki kere sabah ac karnina aksamda yatarken yapin . Eger mide sorununuz varsa yemekten iki saat sonra tok karnina yapin.
Bisuna degildir. Hamilelik oncesi ilk soggan kurunu yapin diyor zaten. İltihap varsa myom varsa giderir. Bunlar yuzunden hamilelik olmuyorsa ise yarar. Olmasa bile temiz bir rahim oluyo. Daha saglikli hamilelik olur. Rahim duvarida temizleniyor bebek daha iyi tutunur. Tabii once nasip Allahtan. Birakma devam et. Vucudada faydali. İdrar sokturucu . İdrara cok cikartiyo toksinleri atiyor. Bide ben o kuru yapinca yuzum nemlendirici surmus gibi parliyordu. Detox yapmis oluyorsun
Ben detoks sularini yaptip ictigimde cildim guzellesti. sogan kurunu yapiyorum bir degisiklik fark etmedim. demekki intihabim falan yok.
Wc ye hep sık gittigim icin fark etmiyorum farki.
DEvma edicem 7 gunum kaldi zaten.
Soyle bir durum var. dr bana dhea ve inofolik vermisti yumurtalari buyutsun ve cogaltsin diye. onlari kullandigom zaman kasiklarimda batmalar ve agrilar olmusut ve hamile kalmistim. dr ye sormustim agrilarim var diye. dr de nenguzel site yumurtalilalrinda hareketler var demek dedi ve hamiel kaldım. sevincim kisa surdu tabi. ertesi hafta dusuk yaptım.
7 ay oldu dusuk yapali bu surecte hoc kasik batmasi ve agrimasi olmadi. demkki yumurta gelismedi hic. sogan kurune basladiktan 4 gun sonra ve hala kasik batmalarim ve kasik agrilarim oluyor. ilac kullandigom zamandaki gibi siddetli olmasada hissedikir sekikde. bende umitledim yine yumurtalarimda hareketlenmelermi oluyor acaba diye ins. oyledir.
Bakalim hayirlisi.
YAomadna once hic kipirdi yoktu.
Amin. canim ALLAH hayirlisini nasip etsin İNŞAALLAH. bendede 4. gunden itibaren batmalar oldu.Selamun aleykum ben yeniyim hatta ilk mesajim ama haftalardir takib ediyorum..
Sogan kürüne basladiktan 4 gün sonra yumurtaliklarimda batmalar oldu benimde adetin 17-20. günleri arasnda dört gün sürdü. dünden beri bisey yok bekliyorum hayirlisiyla Rabbim isteyen herkese versin insaAllah en yakin zamanda
İnsallah canim Allah isteyen herkese nasip etsinSagol canim.
Sıkıntı yapmadı kahvaktidan ve aksam yegemindne 10 dk once iciyorum.
Bugune kadar icemem diye yapmadım ama iyice sogudunda hafif ılık oldugunda rahat iciyorum.
ALLAH heoimizin emeklerini bosa cikarmasin. kendim.icim dua ettigimde buradaki hamile olmayi bekleyenlerede dua ediyorum. ALLAH kabul eder insaALLAH.
yumurta tembelliği var bende. incir kürü genelde sebepsiz infertillere çare olmuş. yumurta tembelliği olanlara etkisi olur mu acabaİltihaptan dolayi hamile kalamayanlar icin ise yarar. Yapman iyi olmus. Rahim duvarini da temizliyo. Rahmi temizleyip diger kuru yapmak daha saglikli. Herseyin hayirlisi. Oncelikle dr a gitmekte fayda var ne oldugunu bilmek lazimki ona gore davranmak lazim. Ust yate kurlerde zararlidir .
2 sene oldu yapali ciltteki parlaklik ne zaman oldu hatirlayamiyorum ama. Basladiktan bir hafta sonra kasik agrisi oldu bendede . Hatta 10. Gunden sonra şiddetli kasık agrisi oldu . Minik beyaz parca geldi . Azda olsa birseyler geldi. Muayeneye gittigimde. Dr tertemiz dedi rahmin ici. Rahim duvari kirec gibi beyazlikta olabilir. Cok faydasi var unuttum iki sene oldu. Tekrar yapacagim. Menepozda bile yapilmasi gerekiyor. Myom olmasada onlarada iyi geliyor. Ama hamile kalamadim bir sonraki ay baska kur uyguladim.Ben detoks sularini yaptip ictigimde cildim guzellesti. sogan kurunu yapiyorum bir degisiklik fark etmedim. demekki intihabim falan yok.
Wc ye hep sık gittigim icin fark etmiyorum farki.
DEvma edicem 7 gunum kaldi zaten.
Soyle bir durum var. dr bana dhea ve inofolik vermisti yumurtalari buyutsun ve cogaltsin diye. onlari kullandigom zaman kasiklarimda batmalar ve agrilar olmusut ve hamile kalmistim. dr ye sormustim agrilarim var diye. dr de nenguzel site yumurtalilalrinda hareketler var demek dedi ve hamiel kaldım. sevincim kisa surdu tabi. ertesi hafta dusuk yaptım.
7 ay oldu dusuk yapali bu surecte hoc kasik batmasi ve agrimasi olmadi. demkki yumurta gelismedi hic. sogan kurune basladiktan 4 gun sonra ve hala kasik batmalarim ve kasik agrilarim oluyor. ilac kullandigom zamandaki gibi siddetli olmasada hissedikir sekikde. bende umitledim yine yumurtalarimda hareketlenmelermi oluyor acaba diye ins. oyledir.
Bakalim hayirlisi.
YAomadna once hic kipirdi yoktu.
InsaALLAH. 6 ayda bir yaparim herhalde saglik olsun diye. saglikli insanlar bile yapmaliymis.2 sene oldu yapali ciltteki parlaklik ne zaman oldu hatirlayamiyorum ama. Basladiktan bir hafta sonra kasik agrisi oldu bendede . Hatta 10. Gunden sonra şiddetli kasık agrisi oldu . Minik beyaz parca geldi . Azda olsa birseyler geldi. Muayeneye gittigimde. Dr tertemiz dedi rahmin ici. Rahim duvari kirec gibi beyazlikta olabilir. Cok faydasi var unuttum iki sene oldu. Tekrar yapacagim. Menepozda bile yapilmasi gerekiyor. Myom olmasada onlarada iyi geliyor. Ama hamile kalamadim bir sonraki ay baska kur uyguladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?