Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yumurta tembelliği var bende. incir kürü genelde sebepsiz infertillere çare olmuş. yumurta tembelliği olanlara etkisi olur mu acaba
Belirli bir hastalik varsa oncelik dr tedavisi. Yumurta tembelligine etkisi var. Havalar stres hormonlar adet duzeni yumurtlamayi etkiliyor.Bu tarz seylerde kurlerin etkisi vardir. Vesile bunlar. Bende yumurtlama icin yapmistim. Hatta yumurtlama testi yapip ogrenebilirsin yumurtladigini. İncir yumurtayi gelistiriyor havucta catlamayi. İkisi birlikte yapilmali. Daha once kk da okudum sadece incir kurunu yapanlar yumurta catlamadigi icin kist gibi birsey olusuyor diye. Ben faydasini gordum . İbrahim saracoglu videosunda anlatti kendi agzindan dinleyip yapttim.

InsaALLAH. 6 ayda bir yaparim herhalde saglik olsun diye. saglikli insanlar bile yapmaliymis.
Bende bu kurden sonra incir ve havuc kurune baslicam yada dr gidicem
Hamilelik icin bir ay sogan kuru sonra incir havuc kuru. Saglik icin iki uc ay yapilmasi gerekiyor . İliyinca tadi kotu degil. Simdi 9.5 aylik oglum var. Cok sukur .

yumurta tembelliği var bende. incir kürü genelde sebepsiz infertillere çare olmuş. yumurta tembelliği olanlara etkisi olur mu acaba
Banada oyle demisti. Yumurta tembelligi olabilir diye. Teoid hormonlari kadinsal hormonlarida etkiliyor. Ondan di sanirim o ara oyle olabilirdi. Onu duymamla kurleri arastirmaya basladim

Kur yaptigimda hamile kaldim. Belki oyle denk geldi ben işe yaradı . Yumurtlama testide yapmistim. Yumurtlama gununden bir iki gun sonrada devam ettim biraktim.
yumurtlama testlerinde ben hiç ikinci çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. bu da beni demoralize ettiği için bu ay yapmak istemedim. bıktım artık bu ikinci çizgi sorunsalından.

yumurtlama testlerinde ben hiç ikinci çizgiyi aynı koyulukta yakalayamadım. bu da beni demoralize ettiği için bu ay yapmak istemedim. bıktım artık bu ikinci çizgi sorunsalından.
Valla streside cabasi. Digital testi aldim . Koyumu acik mi ayni mi derdi yok. Direk gulen yuz cikiyor. Kür yapinca cikti . İlk inanamadim gulen yuzu gorunce rahatlikmis

Valla streside cabasi. Digital testi aldim . Koyumu acik mi ayni mi derdi yok. Direk gulen yuz cikiyor. Kür yapinca cikti . İlk inanamadim gulen yuzu gorunce rahatlikmis
yaa benim de aklımda o testi almak var ama çok pahalı be yani içinden kaç tane çıkıyor bilmiyorum hemen bitiyor mu. o yüzden hiç cesaret edemedim almaya

yaa benim de aklımda o testi almak var ama çok pahalı be yani içinden kaç tane çıkıyor bilmiyorum hemen bitiyor mu. o yüzden hiç cesaret edemedim almaya
Evet pahali ama deger yani strese. Ya yedi ya on cok oldu hatirlamiyorum. Daha oncede test yapmistim arada uc bes gun oynayabilir ona gore yaptim. . İnternetten alis veris yapiyorsaniz stikleri de fazla siparis edersiniz. Makinesi pahali

Canim dr muayeneden sonramo innofolic verdi sana ?ne kdr zamandr olmuyordu ?faydasini gordun mu?bnmki vermedide

Evet pahali ama deger yani strese. Ya yedi ya on cok oldu hatirlamiyorum. Daha oncede test yapmistim arada uc bes gun oynayabilir ona gore yaptim. . İnternetten alis veris yapiyorsaniz stikleri de fazla siparis edersiniz. Makinesi pahali
Dijital test dedgn yumurtlama zamani gosteren ovulasyon testimi canim nerden ne kdra aldin?

Canim dr muayeneden sonramo innofolic verdi sana ?ne kdr zamandr olmuyordu ?faydasini gordun mu?bnmki vermedide
Canim. taaa 7 -8 ay once.
TUp bebek tedavisine baslamistim inofolik ve dhea 25 mg kullandim. hangisinin faydasi oldu bilmiyorum cunku 2sini bir kullandim ve kimyasal gebelik yasadim.
7 aydirda tık yok. ilacta almadim.
Bir sefer dr gittim hormonlarin normal dedi gonderdi. oysaki fsh ve amh normal degikdi tup bebege godnerdiler. buradaki yorumlari okudugima gore aydan aya degisken oluyormuş o hormonlar. bakalim hayirlisi.

Hamilelik icin bir ay sogan kuru sonra incir havuc kuru. Saglik icin iki uc ay yapilmasi gerekiyor . İliyinca tadi kotu degil. Simdi 9.5 aylik oglum var. Cok sukur .
Ayy ne guzel ALLAH bagislasin.
Bende iste 7 gunum kaldi bu sogan kuru bittimi birdahaki adetten sonra incir ve havuc kurune baslicam. sen hangisiyle ve nasil hamiel kaldin? ikisinidemi yaptin?

Bende iste 7 gunum kaldi bu sogan kuru bittimi birdahaki adetten sonra incir ve havuc kurune baslicam. sen hangisiyle ve nasil hamiel kaldin? ikisinidemi yaptin?
İkisinide yaptim. İlk ay sogan kürü. Sonra adet oldum. Adet gunu kintrole gitmek gerekiyor. 3. Gunu gittim. Sonra adetin besinci gunu incir havuc kurune basladim. İncir kuruyle hamile kaldim. Yumurtlamada mi problem var hirmonlardami iyi bilmek lazim ona Gore etkisi var. Sonucta kaybedecegim birsey yoktu . Bir iki ay daha olmasa aşilama yaptiracaktim. Ordada hormon aliyorsunuz. Stres oda. En azindan deneyim dedim. Bitkisel birsey .

İnsallah Allah sizede nasip eder. Belki adet olmazsin hamile kalirsin

İnsallah Allah sizede nasip eder. Belki adet olmazsin hamile kalirsin
Ayy insaALLAH dua edin ne olur.
Benim adetlerimde duzensi olduğu icin kestiremiyorum.
Gerci gecen seferde hamile kalmadan 2 ay once duzene girmisti 3. ay hamile kalmistim. gecen ayda tam gunumde adet oldum. 30 gunde sanirim.
Bu ay bakalim ne olacak. eskiden pek umursamiyordum ama o hamileligi kucagima almayi bende tatmak istiyorum. o minik elleri ayaklari bende opmek istiyorum.

Aynen. ama fazla incir düşügede neden oluyormus.

Bende bu ay olmadimsa birdahaki aya incir ve havuc kuru ins.

Bana ayrintili yazar misin zahmet olmazsa incir ve havuc kurunu.
Benim adet duzensiz. 5 haftada 6 haftada bazen 4 haftada bir oluyorum. dedigim gibi bi tek bu ay gununde oldum.
Adetin kacinci gunu baslamam gerek? sogan kuru gibi kahvaltidan ve aksam yemeginden 10 dk omce yada kahvalti ve yemekten 2 saat sonrami. ve inciri ve havuci ayni andami karistirip iciyorsun yoksa ilk gunler incirle baslayip havuctami katiyorsun.

Kacgun nasil nezaman bunlari ayrintili yazarmisin canim? nekadar suya nekadar incir havuc falan. sabah yaptigini aksam icebilirmisin sabah aksam tazemi olmali mi?
Vaktini alicam kusura bakma ama...

Canim fazla incir kuru dusuge sebep olur derken zaten 15 gun 20 gun yapiyorsun . Yumurtlamadan bir kac gun geciyor. Basina gelen var mi bilmiyorum duymadim. İnciri havucla yapmak gerekiyor . Hatta kuru incir kurunu sut icin yaptim dogumdan sonra sutude arttiriyor. Yazmistim daha once alinti yapiyim. Sormak istedigin varsa sorarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…