Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tamam canim bekliyorum.

Bu küru Saracoglu Yumurta rezervleri azsa, yumurta gelişimi yavaşlamişsa, yumurta catlatma sorunu var ise ve adet gunu 30 un ustunde ise havuç incir kürünü öneriyor. Her sitede farkli ben tv deki videosunu dinleyerek ona gore yaptim. İkisi ayri ayri kaynatiliyor. Adetin 5. Gunu baslaniliyor. Aç karna icilecek.
8-9 adet kuru inciri eger uzeri beyazsa soguk suda tutulmasi gerekiyor. elinle ortadan ikiye bölüp Yarim litre klorsuz kaynamiş su da 15 dk kaynatiliyor. Ilıyince süz .
3 tane havucu yarim litre kaynamiş klorsuz suda 20 dk kaynatilacak. Havucta kolay bukulur olmayacak. Gevrek olacak. Daha iyi oluyormus . Elinle ikiye bolup atabilirsin. İliyinca süzülecek. sonra ikisini ayni cam bir kavanoz yada surahiye bosaltilacak . 20-25 gun kullanin diyor. Buzdolabinda iki gun saklaniyor.
Gunde bir -bir bucuk bardak icilmesi gerekiyor.
Tadi cok guzel. Meyve suyu niyetine icilebilir. Ben yumurtlama testi de kullanmistim. Yumurtlamaya gore kullandim. 20 gun kullanmadim. Kaynama süresi çok onemli saat tut mutlaka.
Kaynattigin kap yada demlik kapali olsun
Yarim litreden biraz fazla koyuyordum suyu kaynayinca azaliyordu. Bide esine de keciboynuzu ozunu icir.bir yemek kasigi ac karnina ictikten sonra ardindan su icebilir. Sperme etki ediyor. Hem akcigerlere oksurugede iyi. Kiş icin cok iyi. Sadece sperm icin degil. Buyun herkesin kullanmasinda fayda var. Soguk alginligini hafif atlatiyorsunuz.
İnsallah faydasini gorursunuz

Canim.
Havuz gecrek olacak derken biraz yunusamislarindan mi? hani taze normal havuc boyle egilmiyor kirilir biraz buktugunde. burda kullanacagimiz biraz yumusak mi olacak?
incirler beyaz ise soguk sudami olacak? onu biraz acarmisin?
NOrmal kahve rengi kuru incor alirim gerçi. bunuda yapcam. kesin esimde icmek ister :) sever. benim yaptigim kurleri detokslari falan tadini seviyor icmek istiyor hep. icsin. sıkıntı degil. ozamana ins. kv gitmis olur.

Rahim ters yada arkaya dogru
@@agla353535 arkadas cevabi yazmis.

Rahim ters oldumu. kocakadinlar ceviriyorlar gobegi ovalayarallk.
Benim rahimde donmus birnkadin ovalarayarak dondurdu.
Arkadasda oyleymis. o hemen hamile kaldi. Ve bir cok kisi...
BEnim.baska sorunlarimda oldugu icin olmadi tabi. ama bir cok kisi rahim dondurdukten sonra hamile kaldi.

Havuc egilmeyecek biraz sert olan. Yumusak degil. İncir kuru incir zaten bildigimiz kahverengi. Uzeri bazen beyaz gibi oluyor. Muslukta tut biraz . Birsey yapmaya gerek yok. Eş icin keciboynuzu özü. İncir kuru demedim. Ama icmek isterse icsin tabii.

Ovalayarak mi ilk defa duydum. Nasil ovaliyorlar Hamile kalmaya engel degil.

merhaba?benim de rahmim ters.nerde yaptırdı peki????

Kızlar Merhaba ben de sogan kürüyle adetimi düzene koydum. Bu ay adetim gelmedi 9 gün kadar gecikti 2 gün arayla test yaptım negatif çıktı karnımda ağrı var ama adet ağrısı değil şişkinlik var. göğüslerim dolgunlaşti sağ kaSığıma bazen ağrı batar gibi oluyo testler negatif olunca kolu kanadı kırılıyo insanın Rabbim gönlümüze göre versin

Evde yaptigim Testte çıkmayınca tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyo insan ne kadar yıpratici bu süreçler her ay ümitlenip yeniden yıkılıyorum

Evde yaptigim Testte çıkmayınca tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyo insan ne kadar yıpratici bu süreçler her ay ümitlenip yeniden yıkılıyorum
Ayni dönemlerden bende gectim. Allah aratmasin. İnsallah sanada hayirlisiyla nasip eder.saglikli olsunda gec olsun. Vakti saatinde olur. Bide ben kurle beraber meryem suresini de okudum.

ben artık yapmıyorum...en az ongün geçerse yapıcam.geçen ay aşılama yaptırdım olmadı.tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum..hepimiz için en hayırlısı olsun)...

Ovalayarak mi ilk defa duydum. Nasil ovaliyorlar Hamile kalmaya engel degil.
Hamile kalmaya engel degilmis. engel bilmiyorun ama sureci uzatiyor galiba. spermlerin yolunu bulmasi uzun suruyor bazem bulamiyor ama imkansiz degil tabiki.
Ama bir cok kisiden duydum rahimi dondurttukten sonra hamile kaldiklarni. 1-2 kisi olsa tevafuk derim ama 5-6 lisiden duydum.
GObek dustugunde gobek kaldiriyorlar ya ovalayarka ona benziyor 3 gun ust uste yarim saat kadar ovaliyor o donuyor. hatta okadar ustalarki artik. yumurtalilarin calisip calismadigini bile diyorlarm ben arkadasimla gittim. arkadasimin donmus kadin 3 gun yapmis. yumurtaliklarin cok iyi calisiyor demis. ama 1 yildir coxugi olmuyordu klomenlede 3 ay olmamis. kadindan sonra oldu. dr de yumurtaliklarin iyi calisiyor demis kiza.
Benim ovaladi. banim yumurtalillai hissetmeye cakisti hissedemedi. calisiyor demedi. sen dr git dedi intihap olabilir dedi.
Yoksa bir kac hamile kalamadim diye dr gitmezdim ben. o intihap var demese gitmezdim hala dr ye. herseyde vardir bir hayir. intihap filan varmi diye gittim. birsuru sorun çıktı

Biliyorum canım. keci boynuzu icmez herhalde. :)
Pekmezini almistik normal kahvaltida yemek icin hiç begenmedik yemedik duruyo :)

Valla çok merak ettim ben istanbul dayım nerden bulunur ki güvenilir biri... bence olabilir çünkü eskiler herşeyi biliyo ama işinin ehli biri olması lazım?

Valla çok merak ettim ben istanbul dayım nerden bulunur ki güvenilir biri... bence olabilir çünkü eskiler herşeyi biliyo ama işinin ehli biri olması lazım?
Evet. bilemicem valla istanbulda kim vardir ama cevrendeki insanlar biliyordur belki. yaygin birsey yani.
Rahim donmesininben duymustum ama hic baktirmak yaptirmak aklima gelmezdi..ize bi misafir gelmisti. o kadin yillarca bebeginin olmadigini rahim dondurdukten sonra olduğunu anlatmisti. bende esime anlatmistim acaba bendede olabilir mi diye. sonra biri ile tanistim arkadas olduk. o da dedi bende dondurdum bunay falan hemen o ay hamile kaldi.
Rahim dondurdukten sonrada dikkat etmek gerekiyor. agir is yapmamak gibi. geri donebiliyormus.
Ben benimkinin geri donmus olmasindan supheleniyorum.
kadin dondurmeden once affedersin. iliskiden sonra butun seyler geri akiyordu hemen kendimi wc ye zor atiyodum. bide agri oluyordu. kadin dondurdukten sonra hic o geri akintiyi hissetmedim. agrimda azalmisti ama simdi yine eskisi gibi... geri donmus olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…