Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sogan kuru iltihabi rahmi temizlemek icin yumurtalik ustune bir etkisi yok. Sogan kurunden sonra hamile degilseniz hala havuc ve incir kuru ikisi birlikte o kuru yapin yumurta buyume ve catlatma icin

Merhaba canım yazdıklarını okudum ve çok mutlu oldum unut oluyor böyle şeyler insana . Havuç ve incir kürünü nasıl yaptın günde kaç kere adetten ne zaman sonra başlıyorsun eğer sana zahmet olmazsa yazar mısın ?

Ben cok inanarak yaptim. Bide en onemlisi ne sebeple olmadigini bilmek. Yukarda yazdim canim cok uzun bak istersen. Sabah ac karnina bir bucuk bardak diyordu. Buyuk bardakla ictim bir bucuk bardak ediyor. İnsallah nasip Allahtan oncelikte.

Bu küru Saracoglu Yumurta rezervleri azsa, yumurta gelişimi yavaşlamişsa, yumurta catlatma sorunu var ise ve adet gunu 30 un ustunde ise havuç incir kürünü öneriyor. Her sitede farkli ben tv deki videosunu dinleyerek ona gore yaptim. İkisi ayri ayri kaynatiliyor. Adetin 5. Gunu baslaniliyor. Aç karna icilecek.
8-9 adet kuru inciri eger uzeri beyazsa soguk suda tutulmasi gerekiyor. elinle ortadan ikiye bölüp Yarim litre klorsuz kaynamiş su da 15 dk kaynatiliyor. Ilıyince süz .
3 tane havucu yarim litre kaynamiş klorsuz suda 20 dk kaynatilacak. Havucta kolay bukulur olmayacak. Gevrek olacak. Daha iyi oluyormus . Elinle ikiye bolup atabilirsin. İliyinca süzülecek. sonra ikisini ayni cam bir kavanoz yada surahiye bosaltilacak . 20-25 gun kullanin diyor. Buzdolabinda iki gun saklaniyor.
Gunde bir -bir bucuk bardak icilmesi gerekiyor.
Tadi cok guzel. Meyve suyu niyetine icilebilir. Ben yumurtlama testi de kullanmistim. Yumurtlamaya gore kullandim. 20 gun kullanmadim. Kaynama süresi çok onemli saat tut mutlaka.
Kaynattigin kap yada demlik kapali olsun
Yarim litreden biraz fazla koyuyordum suyu kaynayinca azaliyordu. Bide esine de keciboynuzu ozunu icir.bir yemek kasigi ac karnina ictikten sonra ardindan su icebilir. Sperme etki ediyor. Hem akcigerlere oksurugede iyi. Kiş icin cok iyi. Sadece sperm icin degil. Buyun herkesin kullanmasinda fayda var. Soguk alginligini hafif atlatiyorsunuz.
İnsallah faydasini gorursunuz

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için allah razı olsun

İnsallah ise yarar ise yaramazsa dr a gidin muayene olun. Birsey yoksa bile rutin muayene olmus oluyorsunuz. Baska birsey varsa ona gore cozum ararsiniz. Yoksa bu kuru uygulayin yinede.

Bide bitkisel bir sey dikkatli yapmak gerekiyor. İlla yapin diye yazmiyorum. Ben daydasini gordum. Daha fazla bilgi icin internete girin kuru okuyun . İcinize sinerse yaparsiniz.

Arkadaslar biz 6 aydir bebek denemesei yapiyoduk olmuyodu.. Korkmaya baslamistim sonra bu hayit tohumuyla sogan kurunu duydm 2 aydir yapiyodmm bu ayy ogrendimki hamileyimmmmmm:) yani tabi kesin diyemem ama ben kullanmaya basladiktan sonra hamule kaldigimi ogrendgm icin onlara bagliyorm denemede yarar varr allah isteyen herkese nasip etsin..

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde allah kucağına almayı nasip etsin

Cnm Nasıl yaptın kürü tarif eder misin

Ben ibrahim saraçoglnun katıldığı programa baktim bu sogan kürü hakkında orda adet bittikten 2 gün sonra diyor yani regel gününle sayacaksin 7. gun yapacaksıniz diyordu ben bes gun adet oldum iki gun sonra basladim bu gün 12. günüm son 3 gun kaldi bakalim hayirlisi daha bir sey belli degil bende gecen sene kışın da yapmak isteidm hemen baslaidm malesef ertesi gün adetimi getirdi devam edemedim vardir bi hayir nezaman niyet ettiysem bi sorun olfu bu sefer yapacam ddm 7. gun baslaidm ilk gun adet agrim oldu leke seklinde kan geldi bu sefer birakmayacam ddm ilk gun dışında kotu bi etkisini gormedim daha insallah gzuel sonuçlar aliriz

Kizlar bütun yorumlari olabildigince okumaya calistim.bende pcos hastasiyim 4 senedir bende bu skntı var.adet duzensizligim ve tuylenmelerim var 1 senelik evliyim bebiş istiyoruz sogan kurune basladim 15 gun ictim reglim 13 kasimda.reglden sonrada incir kurune baslicam bakalim ne olucak.hamiş kalirsam buraya yazicam

ins canim sen faydasini görürsün bende iki ay önce sogan kürü yaptım ama bende hamile deyilim bakalim Rabbim hayırlısini versin en kis zamanda Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin içinde banada inş

ins canim sen faydasini görürsün bende iki ay önce sogan kürü yaptım ama bende hamile deyilim bakalim Rabbim hayırlısini versin en kis zamanda Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin içinde banada inş
Amin canım inşallah.Bu skntıyı yaşayan herkese Allah kisa zamanda annnelik duygusunu tattirsin insallah

Bu yazılanları görünce banada ümit oldu denicem bende Rabbim isteyen bütün kardeşlerimin kucaklarini boş koymaz inşallah

Hayit tohumunu nasil yapiyodun ve ne zaman basladin detayli yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…