Hayırlısı vakti zamani degilmis demekki benim adetime var daha ama hic beklentim yok yoruldum resmen her ay husran yaşamaktan Allah hakkımizda hayırlısını nasip etsin üzülmeNe güzel sizin var bir tane Allah bagislasin ins Rabbim bizede tattirir annelik duygusunu stres en büyük sorun sanırım hamile kalmak için ama işte gelde anlat stres yapmadan olmuyor her ay bekliyorsun ama yine üsran kırmızilari gördüm bgn
bMerhaba arkadaslar bende ekim de sogan suyunu denemek istedim icebiliyor muyum diye tadi normal geldi 4-5 gün ictim ama devamini getiremedim sehir dışına filan ciktim beklenen regl 2 kasimdi ama 6 Gün gecti hala olmadim gecikme dışında hicbir gebelik belirtisi ya da adet belirtisi de yok şuan normalde düzenlidir adetlerim 28 günde bir olurum gecikmenin 2.Günü test yaptim bekledim biraz negatifti 1-2 saat sonra atmak icin baktığım da ince bi silik cizgi vardi ama testin uzerinde ilk 10 dk dan sonra cikan sonuclari dikkate almayin yaziyo normal herhalde o çizginin görünmesi niye gecikti anlamadim cok kisa bi sure denedim kürü 4-5 gün günde 1 defa içtiğim sogan suyunun olumlu (bebek) ya da olumsuz (kist) etki etme ihtimali var mi sizce stresten gecikti desem öyle cok fazla kafaya da takmadim bu ay hayırlısı olsun inşallah bebek varsa hayırlısıyla tutunur saglikla gelir inşallah...
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde allah kucağına almayı nasip etsin[/QUOinsallah aminnn:))
Sabahlari 1 cay kaisigi hayit tohumunu kaynamis suya atiyodm 5 dk bekletip ictm bir fincan aksamlarida sogan suyu kuru yapio ictmHayit tohumunu nasil yapiyodun ve ne zaman basladin detayli yazarmisin
Değerin kaç çıktı canmSlm kızlar dün progesteron testi yaptırdım bugün Dr a gösterdim normal dedi hamile kalınca gel dedi çok mutlu oldum inşallah hamile de kalırım
10 çıktı canmDeğerin kaç çıktı canm
Evet yumurtlaman güzel10 çıktı canm
kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. 6,5 aylık evliyim. Haziranda beri bebiş istiyoruz. Polikistik over'ım var. 5 aydır adet görmüyordum. Doktora gittim. Biraz kilo ver dedi ve glifor verdi. Onun dışında ilaç vermedi, ciddi bi problem yok denemeye devam et 6 ay sonra gel olmazsa dedi. Ben de adet olabilmek için soğan suyu kürü yaptım ama 10 gün falan içebildim çok da düzenli içmedim atladığım günler oldu. Bıraktıktan 1 hafta sonra falan kasıklarımda yoğun bir ağrı, göğüslerime dokunamayacak kadar sızlama oldu. İştahım çok açıldı, doymuyordum. Acaba hamile miyim derken adet gördüm. 5 aydır gelmeyen kanama yoğun bir şekilde başladı ve temizlendiğimi hissettim çok rahatladım. Soğan suyu bir mucize kesinlikle. Bu ay da yumurtlama günlerini takip ediyorum (düzenli olursa tabii) inşallah hamile kalabilirim. Allah hepimize bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Adetin bittigi ertesi gün başlayıp yapıyorsun 15gun devamBu küre ne zaman başlamak lazım tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?