Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de bitane var cok şükür evlendim 3 ay icinde plansiz sekilde hamile oldugumu ogrenmistim şükür simdi 7 yasinda 4 yaşındaydi ikinciyi istedigimde olmadi bir sene bekeldim ardindan doktora gittim bi sorun yok dendi sacma sapan ilaçlar verdi diktor miom olustu bende cok sukur hamile kalmana engel degil zararsiz dedi doktor hastaneye yolladi beni orda da baktiridm temiz normalde olur bu sekilde ddiler esime de bakmak istediler sperm tahlili verdik sonuclar berbat çıktı cok üzüldüm sigarayı biraksin ddi yolladi hastane takviyr hic bisey vermedi yine beklemeye basladim sigarayı bu sene oructa bıraktı 9 . ayda tekrar sperm kontrolüne gitti cok sukur hersey olmasi gerektiği gibi sorun kalmamis ddiler bende gittim tabi kendi doktoruma miom lar vardi aynı şekilde ama müdahale gerektirmeyen bi durum hamile kalma acisindan hic bir sikinti olmaz ddiler yine başladım beklemeye insallah bu sogan suyu bi umut olur bana kizim kardes diye cok baski yapıyor onun baskısı olmayışı gelde anlat çocuğa siterese sokuyor insanıhayirlisi elimden geleni yaptım tıbbi bir müdahale gerekmiyormuş bundan sonrasi Allaha kalmis ol derse olacak insallah

Ne güzel sizin var bir tane Allah bagislasin ins Rabbim bizede tattirir annelik duygusunu stres en büyük sorun sanırım hamile kalmak için ama işte gelde anlat stres yapmadan olmuyor her ay bekliyorsun ama yine üsran kırmızilari gördüm bgn

Hayırlısı vakti zamani degilmis demekki benim adetime var daha ama hic beklentim yok yoruldum resmen her ay husran yaşamaktan Allah hakkımizda hayırlısını nasip etsin üzülme

Merhaba arkadaslar bende ekim de sogan suyunu denemek istedim icebiliyor muyum diye tadi normal geldi 4-5 gün ictim ama devamini getiremedim sehir dışına filan ciktim beklenen regl 2 kasimdi ama 6 Gün gecti hala olmadim gecikme dışında hicbir gebelik belirtisi ya da adet belirtisi de yok şuan normalde düzenlidir adetlerim 28 günde bir olurum gecikmenin 2.Günü test yaptim bekledim biraz negatifti 1-2 saat sonra atmak icin baktığım da ince bi silik cizgi vardi ama testin uzerinde ilk 10 dk dan sonra cikan sonuclari dikkate almayin yaziyo normal herhalde o çizginin görünmesi niye gecikti anlamadim cok kisa bi sure denedim kürü 4-5 gün günde 1 defa içtiğim sogan suyunun olumlu (bebek) ya da olumsuz (kist) etki etme ihtimali var mi sizce stresten gecikti desem öyle cok fazla kafaya da takmadim bu ay hayırlısı olsun inşallah bebek varsa hayırlısıyla tutunur saglikla gelir inşallah...

Arkadaşlar merhabaaa
Ben de ilk defa yazıyorum aslında sürekli takip ediyorum ama yazmak bu güne kısmetmiş...
Pkos hastasıyım Bebek istiyoruz ama olmuyor.. gecen ay adetimin 10. günü soğan kürüne başladım 15 gün kullandım gelen akıntım gelmez oldu 28. günde hasta oldum normal de 35 günler arası falan oluyorum gerçi oda tam tutmuyor ama neyse... adetin 3. günü doktora gittim. klomen ve inofolic verdi klomen günde 1 tane kullan dedi adetin 11. günü gel dedi sonra gittim yumurta oluşumu varmış ama gelişmemiş haftaya yine gel dedi 18. günü gittim yumurtalar yeterli büyümemiş. Doktor umut yokmu şimdi illaki vardır dedi ama klomen işe yaramamış dedi artık gülesim geliyor iyice sinirlerim bozuldu çünkü :)) bir de ben bu doktorların hiç birini verdikleri randevu de yerinde bulamıyorum bi başkasına gidiyorum. neyse adet günü 10 gün önceden hesapladım tabi benim adeti hesaplamak zor çünkü bir öncekini tutmadıgı için kafamda 30 gün olarak hesap yaptım 20, günü başladım sogan suyunu 5 gün daha kullandım bu aksamda bitmiş olcak.. hadi bismillah diyorum ben bu ayda hamile kalamazsam 1 sene sonra size kaldığım yerden devam ederim :)) çünkü eşim askere gidiyo..
Hepiniz için dua ediyorummm

b

Aktardan hayit tohumu aldm sabahlari bir cay kasigi kaynar suya koyup 5 dk bekletip ictm aksamlarida sogan kuru yapip ictmm

Slm kızlar dün progesteron testi yaptırdım bugün Dr a gösterdim normal dedi hamile kalınca gel dedi çok mutlu oldum inşallah hamile de kalırım

kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza. 6,5 aylık evliyim. Haziranda beri bebiş istiyoruz. Polikistik over'ım var. 5 aydır adet görmüyordum. Doktora gittim. Biraz kilo ver dedi ve glifor verdi. Onun dışında ilaç vermedi, ciddi bi problem yok denemeye devam et 6 ay sonra gel olmazsa dedi. Ben de adet olabilmek için soğan suyu kürü yaptım ama 10 gün falan içebildim çok da düzenli içmedim atladığım günler oldu. Bıraktıktan 1 hafta sonra falan kasıklarımda yoğun bir ağrı, göğüslerime dokunamayacak kadar sızlama oldu. İştahım çok açıldı, doymuyordum. Acaba hamile miyim derken adet gördüm. 5 aydır gelmeyen kanama yoğun bir şekilde başladı ve temizlendiğimi hissettim çok rahatladım. Soğan suyu bir mucize kesinlikle. Bu ay da yumurtlama günlerini takip ediyorum (düzenli olursa tabii) inşallah hamile kalabilirim. Allah hepimize bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Aynı dert bende de var. Sıkma canını bunların hepsi sitresten oluyormuş.Bende pcosum ama adet oluyorum sadece düzensiz bebek istirum ama yok olmuyor Inofolic sase kullan ilk önce bir arastır,Doktoruna sor pcosa iyi geliyormuş hemde folic asit var içinde bebek için çok faydalı. Bana onu önerdi doktorum

Merhaba kizlar. ben bayadır uyeyim ama uzun zamandır pek girmiyorum . çünkü sürekli hamilelik düşünüp pkolojim bozuluyo diye düşünüyordum . ama yalnızlık çok zor kimseye kendini anlatamamak. bendede pko var 5 . kutu klomen kullaniyorum şuan. henüz hiç yumurtam oluşmadı. 2 buçuk yıllık evliyim ve hiç korumadık.
Soğan suyuna başlamayı düşünüyorum ama bi türlü fırsat bulamadım. gerçekten faydası var dimi

Bende 11'inde baslayacagim inş. İki gün sonra . adetim bitiyor. Allahım hepimize nasip etsin ins. Kullanıp sonuçları size haber verrim. Bu arada pko yok. Hiç dusuk vs. Yapmadım 6 aydır korunmuyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…