- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
Teşekkür ederim. inşallah gelmez kırmızılar da başlamama gerek kalmaz.Adetin bittigi ertesi gün başlayıp yapıyorsun 15gun devam
İnş. Allahım nasip etsin :)Teşekkür ederim. inşallah gelmez kırmızılar da başlamama gerek kalmaz.
Amin canim hepimize inşallah=)İnş. Allahım nasip etsin :)
Bu durumları okudukça dahada umitleniyorum.Selam kızlar daha öncede yazmıştım bende buraya ve soğan kuru ile hamile kaldım size bir umut olsun kürtaj oldum ilk bebegimin kalbi durmuştu ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım ve o ayda soğan kuru yaptım adetim bitti tam yumurtlama döneminde baya lekelerim geldi 7 gün sürdü ben bu ay tutmamışdır diye düşünmüştüm cunki çok ilişki olmadı 3 4 kere sadece. ve adet zamanı yaklaştı pembe akıntı geldi ve test yaptım hamileyim. kızlar ilk yaptığınzda hamile kalmassanizda 2. De kesinlikle yine deneyin ve leke gelsede korkmayın soğan içimi temizledigine inandım ben inşallah hepinizde hamile olursunuz allahım hayırlı evlatlar versin çok aratmasın inşallah
Sakın ümidinizi kaybetmeyin kızlar vallah bak stres yapmayın olacak inşallah bol dua da edin bende hep ediyorum ssizede allaha emanet olun kızlar güzel haberlerinizi duyarım inşallahBu durumları okudukça dahada umitleniyorum.yarin basliyrm ins. Allahım sizinde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alip gzl gzl buyutmenizi nasip etsin
Adetle mi gitmiş canım kistinSelamun aleykum kizlar bende bu ay ilk defa uyguladm hamile kalmadim ama bugün doktora gittim iki tane kistim vardi gitmisler kür vesilesiyle çok şükür .. birdahaki ay olacak insaAllah inaniyorum :))))
Hmm bende de varda gebelik olmazsa son 10 gün yaparım artık.Evet pazartesiden beri bulanik akintim var daha tam adet olamadim doktor hatta bugünü birinci gün sayalim dedi.. Yani o akinti buyuk ihtimal kistlerdir diye dusunuyorum
Kür yapmayı bıraktım Can'ım, önümüzdeki ay başlıcam ,çok moralim bozukBende senin gibi test yapmistim ama malesef her seferinde kirmiziları görüyorum ve moralim bozuluyor ağlamaya başlıyorum ben 8. ayda yapmıştım bi daha yapmadım suan adetim var düşünüyorum bitince yine mi denesem diye ama emin deyilim off ne yapacağımı bilmiyorum
Selen stres sıkıntı etkiliyor yorgunluk beslenme ben düşünmemeye çalışıyorum önceki aylar gün sayıyordum :/Kızlar uzun zamandır baya moralim bozuktu ondan giremedim hiç, 4 aydır düzenli adet görüp bu ay adetim 1 hafta geçilince ve belirtileri de görünce dedim gebeyim herhalde, Bi koşu test yaptım negatif çıktı :/ inanılmaz bozuldum, soğan kürünü de bıraktım, geçen doktora gittim her şey normal Dedi ama Bebek neden olmuyor, yumurtlama günüme de dikkat ediyorum :/
Hayırlısı inşallah canm ben yaptım malesef olmadıBugün basladim arkadaşlar hayırlısı inş. :)
Umudunu kaybetme lütfen . Olacaktır inş . Allahım nasip etsin hepimizeHayırlısı inşallah canm ben yaptım malesef olmadı((
Amin inşallah canm çok ümitliydim ama yine olmayınca üzüldümUmudunu kaybetme lütfen . Olacaktır inş . Allahım nasip etsin hepimize
Senin adına çok sevindim canm darısı bize inşallah ben yaptım ama hala hamile değilim bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdimSelam kızlar daha öncede yazmıştım bende buraya ve soğan kuru ile hamile kaldım size bir umut olsun kürtaj oldum ilk bebegimin kalbi durmuştu ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım ve o ayda soğan kuru yaptım adetim bitti tam yumurtlama döneminde baya lekelerim geldi 7 gün sürdü ben bu ay tutmamışdır diye düşünmüştüm cunki çok ilişki olmadı 3 4 kere sadece. ve adet zamanı yaklaştı pembe akıntı geldi ve test yaptım hamileyim. kızlar ilk yaptığınzda hamile kalmassanizda 2. De kesinlikle yine deneyin ve leke gelsede korkmayın soğan içimi temizledigine inandım ben inşallah hepinizde hamile olursunuz allahım hayırlı evlatlar versin çok aratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?