Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben gecen ay adetin 10. günü başladım 15 gün içtim 28. gün hasta oldum normalde 35 günde falan oluyordum. bi sonraki adete 10 gün kalada 5 gün daha içtim. Ama hiç bir gelişme yok bende aksine akıntı kesildi :/ suan 25. günüm ama hiç bir belirti yok his yok

Kızlar uzun zamandır baya moralim bozuktu ondan giremedim hiç, 4 aydır düzenli adet görüp bu ay adetim 1 hafta geçilince ve belirtileri de görünce dedim gebeyim herhalde, Bi koşu test yaptım negatif çıktı :/ inanılmaz bozuldum, soğan kürünü de bıraktım, geçen doktora gittim her şey normal Dedi ama Bebek neden olmuyor, yumurtlama günüme de dikkat ediyorum :/

Bende senin gibi test yapmistim ama malesef her seferinde kirmiziları görüyorum ve moralim bozuluyor ağlamaya başlıyorum ben 8. ayda yapmıştım bi daha yapmadım suan adetim var düşünüyorum bitince yine mi denesem diye ama emin deyilim off ne yapacağımı bilmiyorum

Selam kızlar daha öncede yazmıştım bende buraya ve soğan kuru ile hamile kaldım size bir umut olsun kürtaj oldum ilk bebegimin kalbi durmuştu ondan 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım ve o ayda soğan kuru yaptım adetim bitti tam yumurtlama döneminde baya lekelerim geldi 7 gün sürdü ben bu ay tutmamışdır diye düşünmüştüm cunki çok ilişki olmadı 3 4 kere sadece. ve adet zamanı yaklaştı pembe akıntı geldi ve test yaptım hamileyim. kızlar ilk yaptığınzda hamile kalmassanizda 2. De kesinlikle yine deneyin ve leke gelsede korkmayın soğan içimi temizledigine inandım ben inşallah hepinizde hamile olursunuz allahım hayırlı evlatlar versin çok aratmasın inşallah

Bu durumları okudukça dahada umitleniyorum.yarin basliyrm ins. Allahım sizinde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alip gzl gzl buyutmenizi nasip etsin

Bu durumları okudukça dahada umitleniyorum.yarin basliyrm ins. Allahım sizinde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alip gzl gzl buyutmenizi nasip etsin
Sakın ümidinizi kaybetmeyin kızlar vallah bak stres yapmayın olacak inşallah bol dua da edin bende hep ediyorum ssizede allaha emanet olun kızlar güzel haberlerinizi duyarım inşallah

Selamun aleykum kizlar bende bu ay ilk defa uyguladm hamile kalmadim ama bugün doktora gittim iki tane kistim vardi gitmisler kür vesilesiyle çok şükür .. birdahaki ay olacak insaAllah inaniyorum :))))

Selamun aleykum kizlar bende bu ay ilk defa uyguladm hamile kalmadim ama bugün doktora gittim iki tane kistim vardi gitmisler kür vesilesiyle çok şükür .. birdahaki ay olacak insaAllah inaniyorum :))))
Adetle mi gitmiş canım kistin

Evet pazartesiden beri bulanik akintim var daha tam adet olamadim doktor hatta bugünü birinci gün sayalim dedi.. Yani o akinti buyuk ihtimal kistlerdir diye dusunuyorum

Evet pazartesiden beri bulanik akintim var daha tam adet olamadim doktor hatta bugünü birinci gün sayalim dedi.. Yani o akinti buyuk ihtimal kistlerdir diye dusunuyorum
Hmm bende de varda gebelik olmazsa son 10 gün yaparım artık.

Kür yapmayı bıraktım Can'ım, önümüzdeki ay başlıcam ,çok moralim bozuk

Selen stres sıkıntı etkiliyor yorgunluk beslenme ben düşünmemeye çalışıyorum önceki aylar gün sayıyordum :/

Senin adına çok sevindim canm darısı bize inşallah ben yaptım ama hala hamile değilim bende 2 kez kimyasal gebelik geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…