Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar ben adet oldum yazdim ama hala olamadim tam..pazartesinden beri hafif bulanik akintim var sadece.. doktorda muayne etti kistler gitmis dedi ama kan testi yapmadi.. Ilk defa boyle oldu 5 gundur sadece akinti cok tuhaf.. Sogandan olabilir yada diyorum belki gec dollenme fln olmustur doktor fark etmemis olabilirmi?

Canm sen Dr a mensim dediysen o yüzden yapmamış tır bende soğan kürü ara kanama yaptı sende de öyle bir etki yapmış olabilir

Canm sen Dr a mensim dediysen o yüzden yapmamış tır bende soğan kürü ara kanama yaptı sende de öyle bir etki yapmış olabilir

Evet öyleyim dedim ama hafif sadece akinti var dedim oda muayneden sonra hatta bugünü ilk gün sayalim dedi dün. ama dünden beri tamamen kesildi gibi.. Düzenli adet olmakta gercekten cok büyük bi nimetmis ilk defa oldum böyle hep acaba acaba diuorum.. sürekli olanlara Rabbim sabir versin ya cok zor arada kalmak

Seni anlıyorum canm kimyasal gebelik de ben öyle oldum bekle acele etme 10 güne kadar devam ederse mens kabul ediliyor devam ederse Dr git

Merhaba hanımlar;
Araniza yeni katildim, bende geçen yil kasim ayinda kimyasal gebelik yasadim. o olaydan biraz etkilendim ama bebek istegimiz devam etti. doktora gitmeye basladim ayda 4 kere cagiriyordu nerdeyse ve yumurtlamami takip ediyodu her sey yolunda deyip gonderiyordu. normalde kimyasal gebelikten once kistlerim oluyodu sık sık ama sonraki doktor hic kistten bahsetmedi, bende bir sey olmadigini soyledi ama esimi de hic bir yere yönlendirmedi. Anlayacaginiz garip bir doktordu bende biraktim. Hala bebisimiz olmadi. Bende sogan kürüne basladim 3 gun oldu, Allahin izniyle ise yararsa daha dogrusu sebep olursa burdan yazacagim insallah. birbirimize dua edelim. Umarim herkes kavusur bebislerine. Kimisi sokaga atar kimis de bizim gibi arar, imtihan iste...

Arkadaşlar merhaba. Bende aranızda yeniyim. Evleneli 2 ay oldu ama ben evlenmeden önce pko olduğumu öğrenmiştim. İlaçla hasta oldum evlendikten sonra. 2 cm kistler. Şimdiden çocuk istiyoruz soğan küründe 3. Günüm. Sizce hamile kalma olanagım nedir?

İnsallah canim, bunun cevabinı Allah bilir. bende dört gözle bekliyorum, umarim birbirimize iyi haberler veririz.

4. Günüm benim de ama ben sadece sabahları iciyrm aksamlari icemiyrm midem bulanıyor çok

İ

akıntılarım artmaya başladı birde kasıklarım çok agrıyor normal mi ?
canım benimde kasıklarımda belimde ağrı var, belimdeki ağrı fıtıktan bi kaç gün önce tutuldum kaldım ama kasık ağrısı soğan küründen sonra oluştu. Akıntım vardı ama soğan kürü kesti fakat idrarla iltihap attığımı düşünüyorum çünkü ben normalde çok su içen insanım ve idrarım koyu renk hiç olmaz fakat soğan küründen sonra rengi kahverengi ve kokulu. Sanırım enfeksiyon atıyorum bu şekilde.

Kaç yıllık evlisin ne zamandır deniyorsun Can'ım?

üzüldüm canm senin adına Dr gittiniz mi inşallah hayırlı şekilde olur Rabbim aratmasın çok zor
Amin canim Allah razi olsun. Evet iki ayri doktora gittim. ilk doktorum kist var dedi tedavi etti ama kronik olarak tekrarladi kistlerim. kist tedavisi icinde dogum kontrol hapi veriyodu surekli, bende onukullanmak istemedigim icin biraktim. sonra kimyasal gebeligin ardindan ayni hastanede adi duyulmus bi dra gittim, o da digerinin tam aksine kist yok dedi yumurtlamami takip etti ama ne hormon testi ne bi sey hic bir sey yapmadi. en son ondan da sıkıldim bos bosuna para verdim ve biraktim. sogan suyundan sonra yine gitmeyi dusunuyorum

Kızlar bende bebek çalışmalarına başladım 2. Ayım bugün regl oldum soğan kürüne başlayacağım adetin 7. Günü başlanılıyor 15 gün devam ediliyor diye biliyorum şimdi sorum şu kullanan kişilere Kullandığımız ay eğer bebek olursa ona herhangi bir zarar-ı olur mu?

Allah inşallah hepimize nasip etsin. Ben olmuyor diye okudum her yerde ama Bebek olduktan sonra içersen rahim duvarında incelme de olabiliyormuş. Yani düşükte olabiliyormuş. O konuda bende çok kararsızım.

Allah inşallah hepimize nasip etsin. Ben olmuyor diye okudum her yerde ama Bebek olduktan sonra içersen rahim duvarında incelme de olabiliyormuş. Yani düşükte olabiliyormuş. O konuda bende çok kararsızım.
Zaten adete 10 gün kala kanda gebelik belli oluyor. O yüzden bir tahlil yaptırıp bırakabilirsiniz bence

Sonuç ne baktırdın mı? Benim de bir gebelikte leke oldu ağrı oldu sonra durdu. Bir baktık gebelik. İnşallah senin de olmuştur. Sonu benimki gibi olmayan gebelik inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…