Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Geçmiş olsun canm iyi bir dr git bence kist var derse hapı kullan adetle temizler sonra bırakır sın eğer normal se önce hormon testi sonra yumurtlama progesteron testi yapması gerekiyor

Geçmiş olsun canm iyi bir dr git bence kist var derse hapı kullan adetle temizler sonra bırakır sın eğer normal se önce hormon testi sonra yumurtlama progesteron testi yapması gerekiyor
Sağol canim. o ilk doktor kistlerin sürekli tekrar ediyor deyip d.kontrol hapini her ay veriyordu. simdi sogan kürünü bitireyim sonra gidecegim doktora inşallah. cok da sıkıldım aslında, evet belki bir çok kadından daha az sey yasadim ama içimden hiç gitmek gelmiyor.

Hm Allah yardımcın olsun inşallah canm iyi Dr gitmek de etkiliyor canm bende ilk gittim beni korkuttu tedavi edemedi benimde gidesim gelmiyordu Elhamdulillah bu Dr umdan memnun kaldım inşallah bir daha gerek kalmaz Dr a canm

Hm Allah yardımcın olsun inşallah canm iyi Dr gitmek de etkiliyor canm bende ilk gittim beni korkuttu tedavi edemedi benimde gidesim gelmiyordu Elhamdulillah bu Dr umdan memnun kaldım inşallah bir daha gerek kalmaz Dr a canm
Amin inşallah canim. Nerede yasiyorsun aynisehirdeysek doktor adini alabilirim :)

Hanimlar bugun 9. günüm sogan küründe...karın-kasık ağrısı ve bel ağrısı var dayanilmaz duzeyde bu normal mi lütfen cevap verin

arkadaşlar ben de pko var sogan suyu içtim gecen ay 15 gün 28. gün hasta oldum bir daha ki adete 10 gün kala da 5 gün içtim. Şuan 32. günüm hasta olmadım dün test yaptım negatif Normalde 35.günde falan oluyordum acaba 35. günü beklemelimiyim ama umutlanmakta istemiyorum. Acayip bel ağrım var 2 gün öncesine kadarda kasıklarım çok kötü ağrıyodu ama geçti,akıntımda var bunlar soğan suyunun etkisi sanırım.

kizlar bende yeniden sogan kurune baslamak istiyorum benim adet duzensiz ilacla adet oluyorum acaba hem ilaci icsem hemde soagni bir sey olurmu sizce kas yapayim derken goz cikarmayayim

Olabilir canim. bence 35.gunu bekle, gecikirsen yaparsin bi test daha. gebelik en gec idrarda belli oluyor. insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…