Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin inşallah. bende 7.gunumdeyim sogan kürümde. ama bu sabah yaptigim su cok aciydi. sogan gayet taze gozukuyordu ve iyi durumdaydi neden o kadar aciydi anlamadim. yarisini zor ictim
ılıktan biraz daha sıcak içmeni tavsiye ederim yudum yudum bile içsen iyi oluyormus tadı

en son ne zaman içtin sogan suyunu 6 ayda 15+bidahaki ay adete 10 gün kala 5 yapılıyor diye biliyorum
cok oldu 3 4 ay once yapmistim ama esim yurddisindaydi o yuzden degerlendiremedik simdi yeniden denemk istiyorum ama ilac aliyorum adet gormek icin hem ilac hem sogan kuru bilemiyorum ilac yumurtlamami sagliyor sogani kurunu de kullanirsam ona goremi olucak yumurtlama kafam karisti ben en iyisi adet olduktan sonra sogan kurune baslamaliyim olmasa yine ilac kullanirim artik :|

Adetten sonra başladım soğan kürüne. Normalde 12-13 gün önce başlıyor ağrı. Bu ay ağrı olmayınca gebelik sandım. 13 gün falan kullanmıştım ki bıraktım bu yüzden. Bugün test yaptırdım kanda, sonuç negatif. Kan pıhtılaşması problemim olduğu için adete 10 gün kala test yaptırıyorum. 4 kaybım var. Rabbim herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

Slm aleykum kizlar ben yurtdisinda kaliyorum bir dusuk yasadim tam bir sene oldu ve adetlerim
Cok duzensizdi taki son iki adetim biri 27 gun surdu ve suan yine adet oldum 19. Gunumde. Dusukten sonra 35 gunden assagi olmuyordu. Bana yardimci olurmusunuz sogan kurune nezaman baslanmali cok korktum denemek icin ama artik denicem cunku gidisat iyi degil
Diyor hislerim..

Malesef burda doktora bile gidemiyorum gondermiyorlar aile hekimi sadece ilac veriyor, baktiramiyorum deliricem. Bir kac hafta sonra 10gunlugune istanbula gelicem onerdiginiz doktor varmi? Burda gorunmem 1. Ayin sonunda turkiyede daha evvel gorunebilirim artik siz dusunun. Umarim yardimci olursunuz bende araniza katilirim. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlad acisi gostermesin.. allahin takdiri ama bizde vazgecmemeliyiz, bol bol dua etmeliyiz.. inshallah

klomen mi kullanıyosun ben eczacı teknisyeniyim

Sonuç ne baktırdın mı? Benim de bir gebelikte leke oldu ağrı oldu sonra durdu. Bir baktık gebelik. İnşallah senin de olmuştur. Sonu benimki gibi olmayan gebelik inşallah

Sonuc adet oldum cuma aksam.. Yani pazartesinden cumaya kadar bulanik akinti sonra tam adet oldum ama diger adetlerimden cok farkliydi gercekten herkes kahve telvesi gibi fln oluyo akinti yaziyordu öyle oldu cidden.. Temizlendigni hissettim kistlerde gitmis zaten.. Bu ay tekrarlicam 10 gun kala insaAllah birde klomen kullaniyorum ayni zamanda hayirlisi insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…