- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 35
Amin inşallah. bende 7.gunumdeyim sogan kürümde. ama bu sabah yaptigim su cok aciydi. sogan gayet taze gozukuyordu ve iyi durumdaydi neden o kadar aciydi anlamadim. yarisini zor ictimÇok istiyorum inşallah.. allah hepime nasip etsin en kısa zamanda
ılıktan biraz daha sıcak içmeni tavsiye ederim yudum yudum bile içsen iyi oluyormus tadıAmin inşallah. bende 7.gunumdeyim sogan kürümde. ama bu sabah yaptigim su cok aciydi. sogan gayet taze gozukuyordu ve iyi durumdaydi neden o kadar aciydi anlamadim. yarisini zor ictim
Tadindan yana sıkıntım yoktu. Evet ılıktan biraz daha sıcak içiyorum. Bugün ki soğanda bir sıkıntı vardi benceılıktan biraz daha sıcak içmeni tavsiye ederim yudum yudum bile içsen iyi oluyormus tadı
Demekki soğan sıkıntılıymıs şifa olsun amaTadindan yana sıkıntım yoktu. Evet ılıktan biraz daha sıcak içiyorum. Bugün ki soğanda bir sıkıntı vardi bence
Sağol canim insallah hepimize sifa olsun. Anne olalım bir an önceDemekki soğan sıkıntılıymıs şifa olsun ama
evet yaa bir de benim bu ay olmazsa seneye kalacak gibi eşim askere gitti bu ğün. Kısa dönem çıkar sandım ama uzun çıktıSağol canim insallah hepimize sifa olsun. Anne olalım bir an önce
Ayy canimmm ya Allah kavuştursun. o zaman dua edelim bu ay olsun inşallah.evet yaa bir de benim bu ay olmazsa seneye kalacak gibi eşim askere gitti bu ğün. Kısa dönem çıkar sandım ama uzun çıktı
edelim canım yaaa çok teşekkür ederimAyy canimmm ya Allah kavuştursun. o zaman dua edelim bu ay olsun inşallah.
Canim nasil oldun. agrin var mi halaHanimlar bugun 9. günüm sogan küründe...karın-kasık ağrısı ve bel ağrısı var dayanilmaz duzeyde bu normal mi lütfen cevap verin
canim daha iyim agrim azaldi cok sukur senin nasil gidiyor sogan kürüCanim nasil oldun. agrin var mi hala
Benimde akşamdan beri kasık ağrım var hissettiriyor kendini. 7.gunum bitti cok sukurcanim daha iyim agrim azaldi cok sukur senin nasil gidiyor sogan kürü
sende herhangi bir kist vs var mi? bende çikolata kisti var canim belki ondan agrim cokturBenimde akşamdan beri kasık ağrım var hissettiriyor kendini. 7.gunum bitti cok sukur
Daha önce normal kist(pko) vardı ama su ara doktora gitmeden sogan suyuna basladim vardiysa da bilmiyorum yani.sende herhangi bir kist vs var mi? bende çikolata kisti var canim belki ondan agrim coktur
cok oldu 3 4 ay once yapmistim ama esim yurddisindaydi o yuzden degerlendiremedik simdi yeniden denemk istiyorum ama ilac aliyorum adet gormek icin hem ilac hem sogan kuru bilemiyorum ilac yumurtlamami sagliyor sogani kurunu de kullanirsam ona goremi olucak yumurtlama kafam karisti ben en iyisi adet olduktan sonra sogan kurune baslamaliyim olmasa yine ilac kullanirim artik :|en son ne zaman içtin sogan suyunu 6 ayda 15+bidahaki ay adete 10 gün kala 5 yapılıyor diye biliyorum
TNe
zmndr evlsn cnm
klomen mi kullanıyosun ben eczacı teknisyeniyimcok oldu 3 4 ay once yapmistim ama esim yurddisindaydi o yuzden degerlendiremedik simdi yeniden denemk istiyorum ama ilac aliyorum adet gormek icin hem ilac hem sogan kuru bilemiyorum ilac yumurtlamami sagliyor sogani kurunu de kullanirsam ona goremi olucak yumurtlama kafam karisti ben en iyisi adet olduktan sonra sogan kurune baslamaliyim olmasa yine ilac kullanirim artik :|
Sonuç ne baktırdın mı? Benim de bir gebelikte leke oldu ağrı oldu sonra durdu. Bir baktık gebelik. İnşallah senin de olmuştur. Sonu benimki gibi olmayan gebelik inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?