Kahverengi akıntı kirli kanı attığını gösterirSonuc adet oldum cuma aksam.. Yani pazartesinden cumaya kadar bulanik akinti sonra tam adet oldum ama diger adetlerimden cok farkliydi gercekten herkes kahve telvesi gibi fln oluyo akinti yaziyordu öyle oldu cidden.. Temizlendigni hissettim kistlerde gitmis zaten.. Bu ay tekrarlicam 10 gun kala insaAllah birde klomen kullaniyorum ayni zamanda hayirlisi insaAllah
Ecza işiyle ilgilendiğiniz için soruyorum. 4 gebelik geçirdim. Kan pıhtılaşması mol gebelik bir sürü şeyle uğraştım. Tekrar gebelik için uğraşıyorum. Çok çok stresli bir dönem, ayın ilk yarısı uğraş, sonra 10 gün kala tahlil yap, iğne, hergün hap vs vs... Doktorlara diyorum, iğne verin yumurta çatlatıcı yada hap aylarca niye bekleyeyim diyorum ama yok diyorlar. Siz ne düşünürsünüz?klomen mi kullanıyosun ben eczacı teknisyeniyim
hayir canim duphastonklomen mi kullanıyosun ben eczacı teknisyeniyim
Normalde kan pıhtılaşması var ise gebe kaldıgınızda clexane öneriyolar pıhtılaşmayı önlemek için. folic asid mutlaka kullanEcza işiyle ilgilendiğiniz için soruyorum. 4 gebelik geçirdim. Kan pıhtılaşması mol gebelik bir sürü şeyle uğraştım. Tekrar gebelik için uğraşıyorum. Çok çok stresli bir dönem, ayın ilk yarısı uğraş, sonra 10 gün kala tahlil yap, iğne, hergün hap vs vs... Doktorlara diyorum, iğne verin yumurta çatlatıcı yada hap aylarca niye bekleyeyim diyorum ama yok diyorlar. Siz ne düşünürsünüz?
Folik asit aylardır yıllardır kullanıyorumNormalde kan pıhtılaşması var ise gebe kaldıgınızda clexane öneriyolar pıhtılaşmayı önlemek için. folic asid mutlaka kullan
Diger gebeliklerinde ilaç sonucu mu olmuştuFolik asit aylardır yıllardır kullanıyorum
Yok ama hepsi her defasında aylar sonra oldu. Çok zorlamaya başladı artıkDiger gebeliklerinde ilaç sonucu mu olmuştu
Ne kadar süredir istiyosunuzYok ama hepsi her defasında aylar sonra oldu. Çok zorlamaya başladı artık
Evlendik evleneli hiç korunmadık. Sadece parsiyel molden sonra bir süre dikkat ettik. 4 gebelik oldu ama hiçbiri 2 ayı bulmadı zaten. Şimdi de 3 aydır resmen programlı şekilde dikkat ediyoruz ama yine olmadı. İlla birkaç ay geçiyor 6-7-8 ay. Kan pıhtılaşması da olunca her adet öncesi hastane yolu, gün aşırı ilişkiye vakit ayır programı ona göre ayarla, iş, kış zorluğu, yıpratıcı...Ne kadar süredir istiyosunuz
4 e girecegiz malesef. Fsh yuksekligi ates basmasi var cyclo prognova kullaniyorumNe
zmndr evlsn cnm
merhaba canım, neden bıraktın? benim 10.günüm bugün.Kızlar nasıl gidiyor kur uygulaması ben 6 gün içip bıraktım. ins. Bu ay gzl haberleri veririz birbirimize
Ayyy canim benim cooook sevindim. Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin. benimde 12.gunum sogan kurunde dua et bizlerede. gozun aydinKızlar hani sogan kurune baslicam ve olursada direk buraya yazicam demiştim ya daha yeni test yaptim ve ikinci cizgi silik cikti yarinda hastaneye gidip kan tahliliyle kesinlestiricem insallah.en son reglim 13 ekimdi bizde son 6 aydir deniyoduk pcos hastasiyim adet duzensizligim vardi 40-50 gunde bir olurdum .13 ekimden sonra buyuk bir azimle ve hirsla karar verdim olucak insallah diye dualarda ettim ve sogan kurune basladim 13 kasimda test yaptim ama negatifti sonra goguslerde hassasiyet durup dururken duygusallasmalar hic bi neden yokken ortada reglimde 7 gun gecti.cesaretimi topladim ve bugun nobetten cikarken bi test aliyim deniyim dedim daha ilk ayimda boyle bir sonuca ulastim.Allahim olmayan ve cabalayan herkese bu duyguyu yasatsin. soğan gercekten Allahin bi mucizesi kesinlikle hic bikmadan icin
Aminnnnnnnnnn insallah canim benim asla pes etmeyin cunku ben ummuyodum ama Allahim isteyince oluyomus.Ayyy canim benim cooook sevindim. Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin. benimde 12.gunum sogan kurunde dua et bizlerede. gozun aydin
Hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah. Bi de sabah akşam aç karına mı içtin, tok mu?1.5 senelik evliydik ve pcos oldugum icin acaba olmicakmi gbi suphelerdende bikmistim.izne gidiyoruz memlekete esimle herkes soruyo Allah sanada nasip eder kimseye yoklugunu aratmasin bebek varmi diyede esime soruyolarmis.mucize.adak diledim ve adagimi en kisa zamanda kesicem insallahhhhh.gebelik testinin uzerindede okudum silik cizgi cikmasi erken oldugunu ve pozitif olarak algilanmasi gerektgini soyluyodu.insallah bi sorun cikmazda bosuna hayallere kapilmam.sizlerede dua edicem insallah Allahim herkese hayirli ve saglikli bebisler nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?