- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 35
Olmaz insallah canim. Bende iki kere aç karnina içmeyi unuttum tok içtimBende soğan kürünü yaptım ama iki kere atlattım içemedim bir şey olur mu acaba kızlar ?
Olmaz insallah canim. Bende iki kere aç karnina içmeyi unuttum tok içtim
Bekleyip göreceğiz canım. Hakkımızda hayırlısıOnu bende yaptım canım
Ben sabah aksam aç içiyorum canim.İlk günler sabah aç karına, akşam uyurken içiyordum, sonraları öğle ve akşam yemeklerinden önce 13 gün falan içtim. Sizler nasıl içiyorsunuz???
Videolarda öğlen ve akşam aç diyordu. Ama sanırım o kilo vermek isteyenler için. Bu yüzden bana gece uyurken mantıklı gelmişti :)Ben sabah aksam aç içiyorum canim.
Bence çok farketmez önemli olan içmek, faydasını görelimde inşallahVideolarda öğlen ve akşam aç diyordu. Ama sanırım o kilo vermek isteyenler için. Bu yüzden bana gece uyurken mantıklı gelmişti :)
Bisey sormak istiyorum bende dusuk yaptim, sebebini allah bilir yinede ama yaklasik 7-8 ay sonra alternatif tedavi merkezine gittigimde kanima baktilar normalde baktiramam yurtdisinda dusukten sonra ilgilenmediler ama orda bana b12 eksikligimin oldugunu soylediler bende hamilelikten once folikasit kullandim megersem vicudum karsi direnmis folik asite yani yan etki yapmis b12 eksik oldugu icin. Ispanakta folikasit cokmus onu yasakladi kendimi cok yorgun hissediyordum b12 fayda etti vede zarari yok fazlasini vicud atiyor arastirdim ben, bir arastir bence derim 4kayibin oldugunu okudum buyuzden yazma geregi duydum rabbim isteyen herkese nasib etsin ins. :)Evlendik evleneli hiç korunmadık. Sadece parsiyel molden sonra bir süre dikkat ettik. 4 gebelik oldu ama hiçbiri 2 ayı bulmadı zaten. Şimdi de 3 aydır resmen programlı şekilde dikkat ediyoruz ama yine olmadı. İlla birkaç ay geçiyor 6-7-8 ay. Kan pıhtılaşması da olunca her adet öncesi hastane yolu, gün aşırı ilişkiye vakit ayır programı ona göre ayarla, iş, kış zorluğu, yıpratıcı...
Sabah aksam ac karnima ictim.sagol insallah Allah herkese bu duyguyu tattirsinHayırlı haberleri bekliyoruz inşallah. Bi de sabah akşam aç karına mı içtin, tok mu?
Bende bikac defa unutmustum ama kismetmiş demekkiBende soğan kürünü yaptım ama iki kere atlattım içemedim bir şey olur mu acaba kızlar ?
MERHABAAKızlar hani sogan kurune baslicam ve olursada direk buraya yazicam demiştim ya daha yeni test yaptim ve ikinci cizgi silik cikti yarinda hastaneye gidip kan tahliliyle kesinlestiricem insallah.en son reglim 13 ekimdi bizde son 6 aydir deniyoduk pcos hastasiyim adet duzensizligim vardi 40-50 gunde bir olurdum .13 ekimden sonra buyuk bir azimle ve hirsla karar verdim olucak insallah diye dualarda ettim ve sogan kurune basladim 13 kasimda test yaptim ama negatifti sonra goguslerde hassasiyet durup dururken duygusallasmalar hic bi neden yokken ortada reglimde 7 gun gecti.cesaretimi topladim ve bugun nobetten cikarken bi test aliyim deniyim dedim daha ilk ayimda boyle bir sonuca ulastim.Allahim olmayan ve cabalayan herkese bu duyguyu yasatsin. soğan gercekten Allahin bi mucizesi kesinlikle hic bikmadan icin
13 kasimda mens olmam gerekiyodu.gerci bnmki duzensiz olur genelde.bugun gecikmemin 9.gunu dun test yaptimMERHABAA
kaçıncı ğünü test yaptın Benimde çok karışık bu ğün 38. günüm hasta olmadım 31. ve 36. ğünü test yaptım negatifti artık test yapasım falanda kalmadıbenimki çok düzensiz geçtigimiz ay 28 günde olmustum ondan öncekiler 35 36 falan
Benimde çok düzensiz o yüzden anlıyamıyorum bi 28 günde oluyorum bi 35 bi 30 artık bilemiyorum 38. günüm bu gün 40. günde tekrar test yapayım :/13 kasimda mens olmam gerekiyodu.gerci bnmki duzensiz olur genelde.bugun gecikmemin 9.gunu dun test yaptim
ovülasyon günün olabilir mi?Arkadaşlar acil yardımmmmm
Adetim biteli 12 gün oldu. 2 gün önce midem bulantım çok oldu ama kusamadım. İdrarım şeffaftı ama bugün koyu renk oldu. Göğüs uçlarım morardı ve damarlarım belirginleşti. Bunlar iyiye işaret mi bildiklerinizi yazın lütfen. Hamile olabilir miyim??
Bilmiyorum adetlerim düzensiz. Soğan küründe 13. Günüm ama göğüs uçlarım böyle olmadı hiç. Ve belim de çok ağrıyor.ovülasyon günün olabilir mi?
Canim benimde soğan kuründe 13. günüm. idrarım senin tam tersine yeni açik renk olmaya başladi, sogana başladim başlayalı cok su icmeme rağmen koyu renkliydi, sebebi ise ben idrarla attım toksinleri. ilk kez bugün sarımsı bi akıntım oldu. Bel ağrısına gelince bende hep kasık ve bel agrisi vardi. Soğan kürüne Allahın izniyle güveniyorum ama adetim gecikene kadar test yapmayacagim kararlıyım çünkü sıkıldım negatifleri görmekten. istersen bi test al yap ama cok erken olduğu için varsa da cikmayabilir hemen moral bozmaBilmiyorum adetlerim düzensiz. Soğan küründe 13. Günüm ama göğüs uçlarım böyle olmadı hiç. Ve belim de çok ağrıyor.
İnşallah hamişsindir canım. yeni olduğu için silik cikmistir belki. yarın bize de haber ver olur muDun sabah yaptigim testin ikinci cizgisi silik cikinca dayanamadim aksamina tekrardan farkli bi marka test aldim yeniden yaptim ve oda silik cizgi cikti.bugunde doktora gittim ilk ultrason cekti bisey gorunmuyo daha dedi ama rahim duvarin kalinlasmis dedi.bu iyi bisey heralde.sonra kan testi yapildi ve sonuc yarin oglen cikacak.bide bana gebelik icin vitamin ilaci yazdi pazartesi gunu gel dedi.simdi anlamadim gebelik varmi yokmu.kan sonucuda ciksaydida bi net olussaydi sonuc..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?