Bende korkuyorum negatifi görmekten Can'ım. Yarın bi kan vericem ama çok yeniyse kanda da çıkmayabilir diyorlar. Kafam karman çormanCanim benimde soğan kuründe 13. günüm. idrarım senin tam tersine yeni açik renk olmaya başladi, sogana başladim başlayalı cok su icmeme rağmen koyu renkliydi, sebebi ise ben idrarla attım toksinleri. ilk kez bugün sarımsı bi akıntım oldu. Bel ağrısına gelince bende hep kasık ve bel agrisi vardi. Soğan kürüne Allahın izniyle güveniyorum ama adetim gecikene kadar test yapmayacagim kararlıyım çünkü sıkıldım negatifleri görmekten. istersen bi test al yap ama cok erken olduğu için varsa da cikmayabilir hemen moral bozma
Bu arada soğan suyunu da bitirmeyi düşünüyorum hamişsem eğer korkuyorum bişey olur diyeBende korkuyorum negatifi görmekten Can'ım. Yarın bi kan vericem ama çok yeniyse kanda da çıkmayabilir diyorlar. Kafam karman çorman
Kanda çıkıyor canim, endişelenmeBende korkuyorum negatifi görmekten Can'ım. Yarın bi kan vericem ama çok yeniyse kanda da çıkmayabilir diyorlar. Kafam karman çorman
Kanımda pıhtılaşma var yüksek oranda. 3 düşükten sonra öğrenildi. Son düşükte önlem alındı yine düşük oldu. Ve gebelik geç oluyor sıkıntım onda, aylarca denemek gerekiyor. Folik asit zarar veriyor olabilir diyorsunuz değil mi?Bisey sormak istiyorum bende dusuk yaptim, sebebini allah bilir yinede ama yaklasik 7-8 ay sonra alternatif tedavi merkezine gittigimde kanima baktilar normalde baktiramam yurtdisinda dusukten sonra ilgilenmediler ama orda bana b12 eksikligimin oldugunu soylediler bende hamilelikten once folikasit kullandim megersem vicudum karsi direnmis folik asite yani yan etki yapmis b12 eksik oldugu icin. Ispanakta folikasit cokmus onu yasakladi kendimi cok yorgun hissediyordum b12 fayda etti vede zarari yok fazlasini vicud atiyor arastirdim ben, bir arastir bence derim 4kayibin oldugunu okudum buyuzden yazma geregi duydum rabbim isteyen herkese nasib etsin ins. :)
Hastanenin sayfasından bakın yada e nabızdan. 2 saatte çıkıyor, acilde yarım saatteDun sabah yaptigim testin ikinci cizgisi silik cikinca dayanamadim aksamina tekrardan farkli bi marka test aldim yeniden yaptim ve oda silik cizgi cikti.bugunde doktora gittim ilk ultrason cekti bisey gorunmuyo daha dedi ama rahim duvarin kalinlasmis dedi.bu iyi bisey heralde.sonra kan testi yapildi ve sonuc yarin oglen cikacak.bide bana gebelik icin vitamin ilaci yazdi pazartesi gunu gel dedi.simdi anlamadim gebelik varmi yokmu.kan sonucuda ciksaydida bi net olussaydi sonuc..
4 günlük bebek çıkıyor tahlilde. Değer 5e yakın yada yüksekse tamamdır inşallahArkadaşlar acil yardımmmmm
Adetim biteli 12 gün oldu. 2 gün önce midem bulantım çok oldu ama kusamadım. İdrarım şeffaftı ama bugün koyu renk oldu. Göğüs uçlarım morardı ve damarlarım belirginleşti. Bunlar iyiye işaret mi bildiklerinizi yazın lütfen. Hamile olabilir miyim??
Rahmin kalınlaşması gebelik belirtisi ayrıca çizgi silikte olsa gözün aydın HAMİLESİNDun sabah yaptigim testin ikinci cizgisi silik cikinca dayanamadim aksamina tekrardan farkli bi marka test aldim yeniden yaptim ve oda silik cizgi cikti.bugunde doktora gittim ilk ultrason cekti bisey gorunmuyo daha dedi ama rahim duvarin kalinlasmis dedi.bu iyi bisey heralde.sonra kan testi yapildi ve sonuc yarin oglen cikacak.bide bana gebelik icin vitamin ilaci yazdi pazartesi gunu gel dedi.simdi anlamadim gebelik varmi yokmu.kan sonucuda ciksaydida bi net olussaydi sonuc..
Bence arkadasim sen bi hemen test yapBilmiyorum adetlerim düzensiz. Soğan küründe 13. Günüm ama göğüs uçlarım böyle olmadı hiç. Ve belim de çok ağrıyor.
Ayyy insallah canim herkese daha kan testini bklemeden hamileyim haberini verdik bide olmazsa buyuk hayal kirikligi yasarimRahmin kalınlaşması gebelik belirtisi ayrıca çizgi silikte olsa gözün aydın HAMİLESİN
Yarin paylasicam bu sitede sonucumu canim.Allah isteyen herkese versinnnnnnn insallahhhhhİnşallah hamişsindir canım. yeni olduğu için silik cikmistir belki. yarın bize de haber ver olur mu
Benimde goguslerimde acayip degisme oldu bnde duzensiz oluyorum reglimi.direk o degisiklikten anladim gebelik olucaginiBilmiyorum adetlerim düzensiz. Soğan küründe 13. Günüm ama göğüs uçlarım böyle olmadı hiç. Ve belim de çok ağrıyor.
Merhaba size bir sorum olacakdi.arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
merhaba bana yardimci olurmusun lütfenevet ben uyguladım ve masallah nazar değmesin şimdi hamileyim pcoslulara özellikle tavsiye ederim
bende 1 senelik evliyim korunmuyordum bebek istiyordu eşim ama olmuyor duya 2 ay üst üste catlatma ignesi vuruldum olmadı eşime ilaç içerdik sperm olcturduk fazla düşük değildi neyse en son geçen ay vurulmuştum iğne son dedik ve benim iğne vuruldum günlerde eşim birden sancılandi meğersem eşimde taş varmış kanala düşmüş işte eşim taşı düşürdü eşimde iltahap ta varmış taştan dolayı o da bebek olmasını engelliyor diye duyduk bu ay hemen suğan kürüne başladım adet olamama 10 gün kaldı ins hakkmzdan hayırlısı ins bu ay olur ve benim 10 gün kala görüşlerim şişmesi gerekirdi şuan öyle bsy yok sdc gecen haftadan beri sdc göğüs üçün sızlıyordu kolum elbisem deyse içim cız ederdi iç çamaşırı giyemiyorum şuan o kdr acimiyor ama gene sızlıyor ins hayırlısı bu ay olurum ya çok tanıdığım suğan küründe gebe kaldi
Sizin icin insallah hayirlisi olur bende iki defa kayb etim malesef oladar anne olmak istiyorumki nedense olmadibende 1 senelik evliyim korunmuyordum bebek istiyordu eşim ama olmuyor duya 2 ay üst üste catlatma ignesi vuruldum olmadı eşime ilaç içerdik sperm olcturduk fazla düşük değildi neyse en son geçen ay vurulmuştum iğne son dedik ve benim iğne vuruldum günlerde eşim birden sancılandi meğersem eşimde taş varmış kanala düşmüş işte eşim taşı düşürdü eşimde iltahap ta varmış taştan dolayı o da bebek olmasını engelliyor diye duyduk bu ay hemen suğan kürüne başladım adet olamama 10 gün kaldı ins hakkmzdan hayırlısı ins bu ay olur ve benim 10 gün kala görüşlerim şişmesi gerekirdi şuan öyle bsy yok sdc gecen haftadan beri sdc göğüs üçün sızlıyordu kolum elbisem deyse içim cız ederdi iç çamaşırı giyemiyorum şuan o kdr acimiyor ama gene sızlıyor ins hayırlısı bu ay olurum ya çok tanıdığım suğan küründe gebe kaldi
Kızlar dün geceden beri wc yw gittiğimde peçeteye gelen afedersiniz sümüksü hafif pembe lekelenmem var, soğan küründe 14. günüm bugün. yarinda regl günüm. Hic böyle regl başlangicim olmadı, acaba gebelik mi diye düsünmeden edemiyorum ama regl gecikmeden de test yapmayacagim kararliyim. sizin yoruunuz nedir?
Canım inşallah hamilesindir... Zaten sogan suyu beklenen adetten erken yapıyor. Benim 35 gün oldugum adet 28. günü geldi geçen ay. Bu ay 39. günüm tık yokKızlar dün geceden beri wc yw gittiğimde peçeteye gelen afedersiniz sümüksü hafif pembe lekelenmem var, soğan küründe 14. günüm bugün. yarinda regl günüm. Hic böyle regl başlangicim olmadı, acaba gebelik mi diye düsünmeden edemiyorum ama regl gecikmeden de test yapmayacagim kararliyim. sizin yoruunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?