Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende korkuyorum negatifi görmekten Can'ım. Yarın bi kan vericem ama çok yeniyse kanda da çıkmayabilir diyorlar. Kafam karman çorman

Kanımda pıhtılaşma var yüksek oranda. 3 düşükten sonra öğrenildi. Son düşükte önlem alındı yine düşük oldu. Ve gebelik geç oluyor sıkıntım onda, aylarca denemek gerekiyor. Folik asit zarar veriyor olabilir diyorsunuz değil mi?

Hastanenin sayfasından bakın yada e nabızdan. 2 saatte çıkıyor, acilde yarım saatte

4 günlük bebek çıkıyor tahlilde. Değer 5e yakın yada yüksekse tamamdır inşallah

Soğan kürü 13 gün falan kullandım. Önceleri 10 gün önceden, düşük sayısı arttıkça 14 gün önceden sancı başlıyordu. Çok şükür bu ay sancı olmadı. Evet hamileliğe benzer hisler oluşuyor, çünkü küre olan inanç ve rahme iyi gelmesi vücudu hareketlendiriyor. Yüksek oranda kan pıhtılaşmam olduğu için her ay adete 10 gün kala gidip Bhcg baktırmam gerekiyor...

Rahmin kalınlaşması gebelik belirtisi ayrıca çizgi silikte olsa gözün aydın HAMİLESİN

Bilmiyorum adetlerim düzensiz. Soğan küründe 13. Günüm ama göğüs uçlarım böyle olmadı hiç. Ve belim de çok ağrıyor.
Benimde goguslerimde acayip degisme oldu bnde duzensiz oluyorum reglimi.direk o degisiklikten anladim gebelik olucagini

Merhaba size bir sorum olacakdi.

bende 1 senelik evliyim korunmuyordum bebek istiyordu eşim ama olmuyor duya 2 ay üst üste catlatma ignesi vuruldum olmadı eşime ilaç içerdik sperm olcturduk fazla düşük değildi neyse en son geçen ay vurulmuştum iğne son dedik ve benim iğne vuruldum günlerde eşim birden sancılandi meğersem eşimde taş varmış kanala düşmüş işte eşim taşı düşürdü eşimde iltahap ta varmış taştan dolayı o da bebek olmasını engelliyor diye duyduk bu ay hemen suğan kürüne başladım adet olamama 10 gün kaldı ins hakkmzdan hayırlısı ins bu ay olur ve benim 10 gün kala görüşlerim şişmesi gerekirdi şuan öyle bsy yok sdc gecen haftadan beri sdc göğüs üçün sızlıyordu kolum elbisem deyse içim cız ederdi iç çamaşırı giyemiyorum şuan o kdr acimiyor ama gene sızlıyor ins hayırlısı bu ay olurum ya çok tanıdığım suğan küründe gebe kaldi

Sizin icin insallah hayirlisi olur bende iki defa kayb etim malesef oladar anne olmak istiyorumki nedense olmadi

herkezin Rabbim dualarını kabul etsin inşallah içindede beni Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar dün geceden beri wc yw gittiğimde peçeteye gelen afedersiniz sümüksü hafif pembe lekelenmem var, soğan küründe 14. günüm bugün. yarinda regl günüm. Hic böyle regl başlangicim olmadı, acaba gebelik mi diye düsünmeden edemiyorum ama regl gecikmeden de test yapmayacagim kararliyim. sizin yoruunuz nedir?

Canim benimde adetimden bi gun once basladi pembe akinti bes gun devam etti sonra adet oldum.. Temizlendigi icin oyleoldu insaAllah hamilesindir ama degilsende temizleniyordur insaAllah

Canım inşallah hamilesindir... Zaten sogan suyu beklenen adetten erken yapıyor. Benim 35 gün oldugum adet 28. günü geldi geçen ay. Bu ay 39. günüm tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…