- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 35
İnşallah canim sagol :)Canim benimde adetimden bi gun once basladi pembe akinti bes gun devam etti sonra adet oldum.. Temizlendigi icin oyleoldu insaAllah hamilesindir ama degilsende temizleniyordur insaAllah
Test yaptin mi peki?Canım inşallah hamilesindir... Zaten sogan suyu beklenen adetten erken yapıyor. Benim 35 gün oldugum adet 28. günü geldi geçen ay. Bu ay 39. günüm tık yok
31. ve 36. günü yaptım testim negatifdiTest yaptin mi peki?
Kanımda pıhtılaşma var yüksek oranda. 3 düşükten sonra öğrenildi. Son düşükte önlem alındı yine düşük oldu. Ve gebelik geç oluyor sıkıntım onda, aylarca denemek gerekiyor. Folik asit zarar veriyor olabilir diyorsunuz değil mi?
Bazen cikmiyo testte. Benim arkadasim regl tarihi 10 gun gectikten sonra test yapti negatifti sonra gitti kan verdi orda cikti. yapı meselesi sanirim. bi kan ver bence31. ve 36. günü yaptım testim negatifdi
Ama bende bulantı yok hiç hisde yok idrar rengide öle koyu degil yarın bi test yapayım olmadı gider kan veririm teşekkür ederimBazen cikmiyo testte. Benim arkadasim regl tarihi 10 gun gectikten sonra test yapti negatifti sonra gitti kan verdi orda cikti. yapı meselesi sanirim. bi kan ver bence
Merhaba bende size katilmak istiyorum artik kafayi yemis bir haldeyim her ay kesin hamileyim supesiyle yasiyorum cok aci bisey gercekden iki defa iki aylikken kayb ettim bu beni cok üzüyor anne olma istegim okadar büyükkü olmuyor(
Rica ederim canim. inşallah bebeğin kendini saklıyordur sana süpriz yapacaktırAma bende bulantı yok hiç hisde yok idrar rengide öle koyu degil yarın bi test yapayım olmadı gider kan veririm teşekkür ederim
Adetinin 7.günü canimMerhaba benim adetim suan basladi yani bir saat olmadi sogan kürüne nezaman basliyabilirim lütfen yardimci olurmusunuz tskler
Merhaba benim adetim suan basladi yani bir saat olmadi sogan kürüne nezaman basliyabilirim lütfen yardimci olurmusunuz tskler
Bal tarçın çorekotunu nasıl yapıyorsun canimDua ile acilmayacak kapi yok elhamdulillah
Bu sogan kürüde fiili bir dua insaAllah
Ben gecen ay uyguladim adet oldum ikinci gunude bal tarcin cörekotu kürüne basladim 12. Güne kadar. Ve 5.gün klomenede basladm ayni zamanda. Bugün doktora gittim ve doktor gözlerine inanamadi 11 tane yumurtam olusmus ve 8 tanesi cok cok guzelmis iki tanesi catlamis bile rahim duvarimda cok iyiymis cok ümitliyim bu ay 10 gun kala 5gun tekrar uygulicam sogan kürünü haberdarederim insaAllah ama tavsiyem bal tarcin cörekotunuda deneyin
Tskler ben en son 1 agustosta hamileydim insallah olur gecen haftada meryem anna ya ziyarete gidip dua etim insaallah kabul olurDua ile acilmayacak kapi yok elhamdulillah
Bu sogan kürüde fiili bir dua insaAllah
Ben gecen ay uyguladim adet oldum ikinci gunude bal tarcin cörekotu kürüne basladim 12. Güne kadar. Ve 5.gün klomenede basladm ayni zamanda. Bugün doktora gittim ve doktor gözlerine inanamadi 11 tane yumurtam olusmus ve 8 tanesi cok cok guzelmis iki tanesi catlamis bile rahim duvarimda cok iyiymis cok ümitliyim bu ay 10 gun kala 5gun tekrar uygulicam sogan kürünü haberdarederim insaAllah ama tavsiyem bal tarcin cörekotunuda deneyin
Merhaba benim adetim dört gün sürüyor besincu gün baslasam olurmu acaba bu arda hamile kalsam sogan zarar vermezmi eskiden kadinlar düsük yapmak icin sogan kürü uygularmisAdetin bittikten sonra 7 gun icinde basliyabilirsin
Benim adetim uzun suruyor 10 gün ve 12. Günü basladim
En gec adetin 14. Gunu baslanmasi gerekiyor yani
Kimisi adetten hemen sonra yazmis ben ortayolu buldum 12.gunfaydasnida gordum elhamdulillah
Bikmadan uygulayin gercekten mucize
Bal tarçın çorekotunu nasıl yapıyorsun canim
Aylarca arastirdim bu soruyu soran cok oluyor hatta ben bile suan ikinci kür icin tereddütteyim o yuzden saracogluna yazdim cvp bekliyorum ama bu sogan kurunu uygulayip o ay beya bir sonraki ay hakile kalanlar okadar cokkiMerhaba benim adetim dört gün sürüyor besincu gün baslasam olurmu acaba bu arda hamile kalsam sogan zarar vermezmi eskiden kadinlar düsük yapmak icin sogan kürü uygularmis
klomenede ne ki !!Tskler ben en son 1 agustosta hamileydim insallah olur gecen haftada meryem anna ya ziyarete gidip dua etim insaallah kabul olur
Cok sagol yardimin icin habetlerini bekliycem insallah iyi haberler alirsinAylarca arastirdim bu soruyu soran cok oluyor hatta ben bile suan ikinci kür icin tereddütteyim o yuzden saracogluna yazdim cvp bekliyorum ama bu sogan kurunu uygulayip o ay beya bir sonraki ay hakile kalanlar okadar cokki
Faydasi oldugu icin yapiliyor zaten
Sadece suan yumurtalarm catlamis ve döllenme olursa zarariolurmu diye merakedip yazdim saracogluna cvbini yazarim insaAllah sizede
TesekürlerAdetinin 7.günü canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?