Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Dr aspirin başlamadı mı

12 kasik yaziyor yani bir kase kadar balin icine esit miktarda 10 tatli kasigi kadar tarcin ve cekilmis cörekotu karistiriyorsun
Sabah aksam ac karnina yedim
Biraz aci ama tadi kotu degil kesinlikle
Sabah ve akşam ayrı ayrı mı yapiyrdnz.cok gelmiyor mu bir kase bal + corekotu

Başlarda bende çok kötü oldumda şükür alıstım canim. biraz daha sıcak içince kokusu da azaldi. bir de üstune ağzima bir parca bir sey atarak bastirmaya calistim o kokuyu
İns. gzl Haberini alırız.:) Ben eğer regl olursam bu kez tekrar baslayacagim.kismet bakarım

B12 eksikliği neye neden oluyor ki??

Benim ikinci gunum aksamlari icmedim henuz sabahlari ac karnina ictim sizin belirtileriniz oldumu ben adetimden iki gun sonra basladim ama degisik koku var bende sag tarafimdada agri oldu bir iki kez sizdede sogan kurunu kullaninca degisiklikler oldumu acaba?

Gögüslerde sızı(ki benim hiç adetlerde bile olmadı), değişik idrar rengi, yumurtalıklarda hareketlenme. 13 günün tecrübesi bu kadar :)

Gögüslerde sızı(ki benim hiç adetlerde bile olmadı), değişik idrar rengi, yumurtalıklarda hareketlenme. 13 günün tecrübesi bu kadar :)
Aynen anlattigin gibi bendede az anlattiklarindan var acaba iyimidir boyle olmasi ben buyuzden aksamlari icmedim. Ilk kez kullaniyorum ya siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…