- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 35
Çörekotu çekilmemiş olsa ne olur acaba. Bu arada tesekkür ederim12 kasik yaziyor yani bir kase kadar balin icine esit miktarda 10 tatli kasigi kadar tarcin ve cekilmis cörekotu karistiriyorsun
Sabah aksam ac karnina yedim
Biraz aci ama tadi kotu degil kesinlikle
Çörekotu çekilmemiş olsa ne olur acaba. Bu arada tesekkür ederim
Dr aspirin başlamadı mıSoğan kürü 13 gün falan kullandım. Önceleri 10 gün önceden, düşük sayısı arttıkça 14 gün önceden sancı başlıyordu. Çok şükür bu ay sancı olmadı. Evet hamileliğe benzer hisler oluşuyor, çünkü küre olan inanç ve rahme iyi gelmesi vücudu hareketlendiriyor. Yüksek oranda kan pıhtılaşmam olduğu için her ay adete 10 gün kala gidip Bhcg baktırmam gerekiyor...
Midem çok bulandi devam edemedim.merhaba canım, neden bıraktın? benim 10.günüm bugün.
Başlarda bende çok kötü oldumda şükür alıstım canim. biraz daha sıcak içince kokusu da azaldi. bir de üstune ağzima bir parca bir sey atarak bastirmaya calistim o kokuyuMidem çok bulandi devam edemedim.
Sabah ve akşam ayrı ayrı mı yapiyrdnz.cok gelmiyor mu bir kase bal + corekotu12 kasik yaziyor yani bir kase kadar balin icine esit miktarda 10 tatli kasigi kadar tarcin ve cekilmis cörekotu karistiriyorsun
Sabah aksam ac karnina yedim
Biraz aci ama tadi kotu degil kesinlikle
İns. gzl Haberini alırız.:) Ben eğer regl olursam bu kez tekrar baslayacagim.kismet bakarımBaşlarda bende çok kötü oldumda şükür alıstım canim. biraz daha sıcak içince kokusu da azaldi. bir de üstune ağzima bir parca bir sey atarak bastirmaya calistim o kokuyu
Ne oldu canım bgn gzl haber verecektinAyyy insallah canim herkese daha kan testini bklemeden hamileyim haberini verdik bide olmazsa buyuk hayal kirikligi yasarim
Soğan kürünun 14.gününde(bugün) regl oldum. Aralık'a kaldık, durmak yok :)İns. gzl Haberini alırız.:) Ben eğer regl olursam bu kez tekrar baslayacagim.kismet bakarım
Sabah aksam bu karisimdan birer kasik yedim tam 10 gün yettiSabah ve akşam ayrı ayrı mı yapiyrdnz.cok gelmiyor mu bir kase bal + corekotu
merhaba klomenede ne demek oluyor ??Tesekürler
Soğan kürünun 14.gününde(bugün) regl oldum. Aralık'a kaldık, durmak yok :)[/QUOTE
Aynen canım
Teşekkürler canım bende denemek istyrmdaSabah aksam bu karisimdan birer kasik yedim tam 10 gün yetti
B12 eksikliği neye neden oluyor ki??Evet cunku bendede aylar sonra ogrenildi baska bisey icin gittim yaptirmisken hepsine baktirim dedim
Konu acilinca bide b12 eksikligi insanda yillarca olabiliyo farkina varmadan bence bi baktirin. Benim ozamanlarda aylarca kullandigim folik asitin icinde b12 yoktu d vitamini vardi. Ama icinde b12 olan folik asitlerde var. Herseyin sebebi nedeni vakti saati gelince olur allahin izniyle.. rabbim cumlemize versin ins bende sogan kurune ikinci gunum bugun bu ay hayirlisi ins olur tam regl zamanida turkiyede olucam insallah olur
Coraspin vazgeçilmez arkadaşım zatenDr aspirin başlamadı mı
Gögüslerde sızı(ki benim hiç adetlerde bile olmadı), değişik idrar rengi, yumurtalıklarda hareketlenme. 13 günün tecrübesi bu kadar :)Benim ikinci gunum aksamlari icmedim henuz sabahlari ac karnina ictim sizin belirtileriniz oldumu ben adetimden iki gun sonra basladim ama degisik koku var bende sag tarafimdada agri oldu bir iki kez sizdede sogan kurunu kullaninca degisiklikler oldumu acaba?
Aynen anlattigin gibi bendede az anlattiklarindan var acaba iyimidir boyle olmasi ben buyuzden aksamlari icmedim. Ilk kez kullaniyorum ya siz?Gögüslerde sızı(ki benim hiç adetlerde bile olmadı), değişik idrar rengi, yumurtalıklarda hareketlenme. 13 günün tecrübesi bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?