Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Allah isteyen herkese versin bi soğan cucugu daha geliyo :))))moralinizi hicbir zaman bozmayin ve her zman dua edin bende edicem isteyen herkese:))sizde bana dua edinde saglikla kucagima aliyim:))
Allah yalancı çıkarmadı çok şükür. Dün hamilesin falan derken gerçekten ciddi vebal aldığımı düşündüm çok şükür çok şükür. İnşallah hayırla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, annesinin ve babasının amel defterini kapatmayacak bir evlat etsin...

Allah isteyen herkese versin bi soğan cucugu daha geliyo :))))moralinizi hicbir zaman bozmayin ve her zman dua edin bende edicem isteyen herkese:))sizde bana dua edinde saglikla kucagima aliyim:))
Insallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz. Rabbim hayirli bi evlad eylesin

Kizlar mutlu haberimi veriyorum hamileyimmmm ama daha cok yeniymis beta degerim 43.06 cikti:)))))
Gözun aydin canim cok sevondim. Rabbim sağlıkla kucağina almayı nasip etsin. Benim olmadı bu ay soğan kürüyle, belki diğer ay olur. İnşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin :)

Çok sevindimmm çokkkk. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Sen de bize dua et inşallah benim ki de gecikmeden. sonra gösterir kendini

adetim düzensiz ama bu sefer çok gecikti 31 36 günler test yaptım negatif şuan 40. günü insan adet olmadıkçada umutlanıyor korkuyorum test yapayaaaaa

Hepinize cok tesekkur ederim..İYİKİ SOĞAN DIYE Bİ NIMET VAR.Dualarim sizinle en kisa zmanda sizde insallah kucaginiza alirsiniz bebişlerinizi.hicbir zman ümitsizlige kapilmayin.
ben sogan suyuda yaptım gecen ay da bu ayda son 10 gün kala yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…