Allah yalancı çıkarmadı çok şükür. Dün hamilesin falan derken gerçekten ciddi vebal aldığımı düşündüm çok şükür çok şükür. İnşallah hayırla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, annesinin ve babasının amel defterini kapatmayacak bir evlat etsin...Allah isteyen herkese versin bi soğan cucugu daha geliyo :))))moralinizi hicbir zaman bozmayin ve her zman dua edin bende edicem isteyen herkese:))sizde bana dua edinde saglikla kucagima aliyim:))
Insallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz. Rabbim hayirli bi evlad eylesinAllah isteyen herkese versin bi soğan cucugu daha geliyo :))))moralinizi hicbir zaman bozmayin ve her zman dua edin bende edicem isteyen herkese:))sizde bana dua edinde saglikla kucagima aliyim:))
Canım gözün aydınKizlar mutlu haberimi veriyorum hamileyimmmm ama daha cok yeniymis beta degerim 43.06 cikti:)))))
Gözun aydin canim cok sevondim. Rabbim sağlıkla kucağina almayı nasip etsin. Benim olmadı bu ay soğan kürüyle, belki diğer ay olur. İnşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin :)Kizlar mutlu haberimi veriyorum hamileyimmmm ama daha cok yeniymis beta degerim 43.06 cikti:)))))
ayyy canim benim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin güzel bi hamilelik geçirirsin ins Rabbim bizede nasip eder ins bu güzel duyguyuKizlar mutlu haberimi veriyorum hamileyimmmm ama daha cok yeniymis beta degerim 43.06 cikti:)))))
Testi yaptım. 0.100 çıktı malesef. Sence gecikmeden sonra birdaha bakayım mıKanda çıkıyor canim, endişelenme
Malesef ki çıkmadı. 0.100 çıktı. Gecikme olursa birdaha bakıcam.4 günlük bebek çıkıyor tahlilde. Değer 5e yakın yada yüksekse tamamdır inşallah
Bak canim benceTesti yaptım. 0.100 çıktı malesef. Sence gecikmeden sonra birdaha bakayım mı
Çok sevindimmm çokkkk. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Sen de bize dua et inşallah benim ki de gecikmeden. sonra gösterir kendiniAllah isteyen herkese versin bi soğan cucugu daha geliyo :))))moralinizi hicbir zaman bozmayin ve her zman dua edin bende edicem isteyen herkese:))sizde bana dua edinde saglikla kucagima aliyim:))
Adet gecikmesi olmadan yapılan testler değerlendirilmemeli diyo öyle miBak canim bence
YAAA CANIM ÇOK SEVİNDİMMMMKizlar mutlu haberimi veriyorum hamileyimmmm ama daha cok yeniymis beta degerim 43.06 cikti:)))))
Polikistik over mi var sende Can'ım?adetim düzensiz ama bu sefer çok gecikti 31 36 günler test yaptım negatif şuan 40. günü insan adet olmadıkçada umutlanıyorkorkuyorum test yapayaaaaa
evet canım maglesefPolikistik over mi var sende Can'ım?
Soğan suyu içtin mi sen de peki?evet canım maglesef
Bendede polikistik over vardievet canım maglesef
ben sogan suyuda yaptım gecen ay da bu ayda son 10 gün kala yaptımHepinize cok tesekkur ederim..İYİKİ SOĞAN DIYE Bİ NIMET VAR.Dualarim sizinle en kisa zmanda sizde insallah kucaginiza alirsiniz bebişlerinizi.hicbir zman ümitsizlige kapilmayin.
Sanırım sakin olmamız gerekiyor. Çok kafaya mı takıyoruz ne ?ben sogan suyuda yaptım gecen ay da bu ayda son 10 gün kala yaptım
Senden umut aldım biraz ama ben sogan suyunu 2 aydır kullandım yokBendede polikistik over vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?