Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Senden umut aldım biraz ama ben sogan suyunu 2 aydır kullandım yok
Israrla dene canim hicbi zman pesetme.dogal yollarla demekki amile kalabiliyomuş boyle dusun.eşim cok destekcim olsun.doktora gitmeye gerek kalmicak doktora gitmicez.sen doktor olmadanda ilaclar olmadanda insallah Allahin izniyle hamile kalcaksin be. inaniyoru, diye beni teselli etti.bnde kafama takmamaya calistim

İnşallah canımmm ben doktora gitmek istemiyorum. Şuan hamilesin ya ne hissediyosun ne gibi degişiklik var idrarın koyumu mesela anlatrmısın

İnşallah canımmm ben doktora gitmek istemiyorum. Şuan hamilesin ya ne hissediyosun ne gibi degişiklik var idrarın koyumu mesela anlatrmısın
Ilk bas goguslerimde agri vardi acayip dokunamayacak kadar.normalde regl donemlerimde hicbi zman boyle bişey yaşamamistim.sonra idrari,da boyle tortular var sanki cok yakindan bakinca.gebelik testi yaparken dikkatimi cekti.idrarimin rengi koyuydu.kasiklarimda agri basladi daha yeni yeni.gebelik ilk haftalarinda rahim buyudugu icin kasiklarda agri olurmus.goguslerimin ucu buyudu buda dikkatimi cekmisti.buydu bendeki belirtiler canim

Benimde normal her adette gögüslerim şişer kasıklarım ağrır bu seferkinde gögüslerim şişmedi 27. 28 gün kasık ağrım oldu çok fazla oldum olucam dedim ama birden geçti. bu ğün 40. günü sanki yavaş yavaş gögüsüm şişcek gibi ama adet belirtisi hiç yok

B12 eksikliği neye neden oluyor ki??
Sebebini bilmiyom ama belirtileri biraz depresyon gibi ben calisiyodum isi biraktim bunaldim baya dusuk flnda olunca doktor dedi kendini trenin onune atsan umrunda olmaz diye boyle butun gun oturabilirim yatabilirdim. Yorgunluk halsizlik sac dokulmesi adetlerinde duzensizlik unutkanlikda var boyle konusurken tam ne anlatcagini bilemiyosun guc kaybi. Mutluluk hormonu endorfin o eksik mi oluyo ole biseyler. Ama uzun sure farkedilemiyor demislerdi bana kendimde farkina varmadim ama b12 vitaminlerini kullanmaya basladigim ilk gun degistim daha aktifim mutluyum oyle.. baktirmakta yarar vardir.

Ben en son 13 ekimde hasta olmustum 13 kasimda gebelik testi yaptim ama negatif cikti sonra bekliyim dedim tekrardan gittim test aldim mens gunu 7 gun gecikti acaba işe yaramadimiki diye dusundum 7.gunu test yaptim silik cizgi cikti.hicbi zaman umidinizi kaybetmeyin.

O zaman senin de 39. gün pozitif çıkmış ayyy hadi benim de inşallah çıkarrr benim 36. günü yaptıgım idrar testinde tortu vardı gerçi negatifti ama bakarsın bu sefer pozitif olmuş olur.

Kizlar nasılsınız var mı gzl haberi olan benim bat 3 aralık beklemedeyim bakalım.hic belirti falan yok ağrı akıntı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…