Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar aklım karıştı. Adetten sonra soğan kürüne başlıyoruz 15 gün. Ondan sonra adete 5 gün kala başlayın deniyor da arada vakit kalmıyor ki? Ayrı aylarda mı? İlk ay 15 gün diğer ay adete 10 gün kala 5 gün mü? Bir anlayan anlatır mı acaba?

Ayni ay icin gecerli degil canim 5 gun iciyosun o ayki adetini oluyosun diger aydaki adetine 10 gun kala yapiyosun adet oluyosun diger aydaki adetine 5 gun kala yapiyosun yani toplam 3 ay oluyo

Kızlar biri akıl versn ya bn yaklaşk 4 aydr mens olmuyorm ilacı kulnmyı kesnce olmuyo bıktım sogana başliıcm dyorm ya bşe varsa dıye baslıyamıom bi türlü napıyım szce idarr testı alp ypsam mı

Canm arkadas yanlis anlatti ilk ay adetten sonra 15 gun, ikinci ay adete on gün kala 5 gün iciyosun, hamile kalmassan 3 ve 4. aylardada yine adete 10 gün kala 5 gün iciyorsun

Eksik yazmisim kusura bakmayin ilk ay 5 degil 15 olcak ben saracoglundan dinledim farkli farkli videolarini izledim. Ikinci ay adetine 10 kala sabah aksam eger hamilelik olmazsa diger adete 5 gun kala iciliyo diyodu benim bildigim bu

Canm arkadas yanlis anlatti ilk ay adetten sonra 15 gun, ikinci ay adete on gün kala 5 gün iciyosun, hamile kalmassan 3 ve 4. aylardada yine adete 10 gün kala 5 gün iciyorsun
Çok sağolun, 13 gün yaptım, birkaç gün kaldı yine yapmaya başladım ki aklım karıştı. O yüzden dün bırakmıştım iyi de yapmışım. Teşekkürler

Kızlar biri akıl versn ya bn yaklaşk 4 aydr mens olmuyorm ilacı kulnmyı kesnce olmuyo bıktım sogana başliıcm dyorm ya bşe varsa dıye baslıyamıom bi türlü napıyım szce idarr testı alp ypsam mı
O ilaclar eger pcos gbi bi rahatsizligin varsa sadece belirtileri ortadan kaldiriyo hastaligi kokten cozmuyo.ama sogan suyu kokten tamamen yok ediyo.bence sende sogan kurunu kullanmalisin arkadasim.eminim faydasini goreceksindir Allahin izniyle

Kızlar merhaba bende kimyasal bir gebelik geçirdim iki gün önce kan geldi ve beta hcg düşmeye başladı ben önce düşük yapıyorum sandım hemen hastane'ye gittik ama kimyasal gebe'lik dedi doktor ve adını ilk defa duydum yaşayan var mi aranız da yeni katildm sizlere ve soğan kürüne başladım bugün

Ben iki defa geçirdim canm Geçmiş olsun İnşallah Bizimde bebeklerimiz olur

İnşallah tatlım ne kadar aralıkları'la oldu düşük ve o dönem'de soğan kür'u kullanms miydin tatlım birde yaş kaç senin

Bir ay ara ile oldum kanamam fazla oldu 5 aydır gebe kalamiyorum geçen ay kullandım soğan kürünü ara kanamam oldu sancim oldu bu ay Dr gittim coraspirin başladı tekrar hamile kalır sın dedi yaş 26

Senin ki kaç haftalık ken düştü bide vücut un toplarlanmasi lazım hemen denemssn sen bide senin kisi dış gebelik mi yoksa kimyasal mi

Dış gebelik değil Dr söyledi kimyasal gebelik diye arka arkaya olmadı 2.ayda oldu yani kistim yok yumurtlama da iyi tahlilleri yaptırdım Dr kendiliğinden kalırsın dedi enfeksiyon için yaptım kürü 2.den 4 ay sonra öğrendim yaptım

Dış gebelik değil Dr söyledi kimyasal gebelik diye arka arkaya olmadı 2.ayda oldu yani kistim yok yumurtlama da iyi tahlilleri yaptırdım Dr kendiliğinden kalırsın dedi enfeksiyon için yaptım kürü 2.den 4 ay sonra öğrendim yaptım

Anladım peki sebebi ne sordun mu doktor'a ben ilk defa duydum böyle bir düşük şimdi'de önlem amaç li bunu kullandım sen faydasını gördün mu peki canım doktor'a bu kur den bahsettin mi

Ben görmedim no
Anladım peki sebebi ne sordun mu doktor'a ben ilk defa duydum böyle bir düşük şimdi'de önlem amaç li bunu kullandım sen faydasını gördün mu peki canım doktor'a bu kur den bahsettin mi
ben görmedim adetim düzenli idi ara kanama olmuyordu kullandıkdan sonra oldu stres enfeksiyon falan etkiliyor artık bayanların çoğu oluyor kimi fatketmiyor adet gecikmesi sanıyor dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…