- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 35
Canim merhaba;Anladım peki sebebi ne sordun mu doktor'a ben ilk defa duydum böyle bir düşük şimdi'de önlem amaç li bunu kullandım sen faydasını gördün mu peki canım doktor'a bu kur den bahsettin mi
Bir daha ki gebelik'ler için bir sıkıntı olur mu sordun mu benim iki gün oluyor duseli ikinci'de böyle olur mu diye düşünmüyor değilim[/QUOT
Bunu defalarca yaşayan var canım ama yine normal şekilde çocugunu kucagina alanlarda var. Korkma hic bir seye engel degil, sormustum doktora. Yapabildigi tek mantikli aciklama normal bir gebelik degil, olsa da saglikli olmayacak, bu vücudun savunma mekanizmasi korkma demisti
Merak etme canim zaten hamile oldugumu ilk buradan haber verecegim inşallah. sana da gecmis olsun canim biliyorum yasadigini ve hissettigini ama geciyor üzulmeCanım geçmiş olsun sana da bu süreç'de birbirimize yardımcı olalım ve süreç'ler den haber'lar edelim birbirimizİ bende bugün başladım ve bu topigİ de başıma bu olay gelince aradım buldum merak'la bekliyorum senin sonucunu F Fato38fato
Hayir bir daha ki gebeliklere bi engeli yok. şöyle düsun vücudunda yabancı, vücudunun kabul etmedigi bir sey vardi ve bunu atti. Aslinda ne kadar mükemmel bir sistem Allah çok büyük. Memleket Kayseri ama ben Antalyada yasiyorum 3 yildir.Daha çok yeni yaşadım ve korunmayı bırakmalı daha bir ay anca oldu ve ilk insan çok korkuyor 25 yaşındaym peki doktor bir daha ki gebe 'lik için bir sakıncasi var miyms bu arada memleket neresi
Gecmis olsun canim bende 3 yillik evliyim. Salı gunune degerlerin daha da dusecek belki de sifirlanir. Saglik ocaginda cok önemsemiyorlar maalesef. Üzülme Allah büyük hepsi imtihanBende denizli'de oturuyorum canım iki yıllık evliym ve dediğim gibi daha yeni denedik inan kan geldigi an ben benden geçtim düşük yapiyormdiye bide benim adet gecikti ve iki defa test yaptım olumlu çıktı sağlık ocağı'na gittim kan testi yaptrdm bebek var ama çok yeni dedi ümitlenmstm bana demedi'lar ki değer düşük belli olmaz diye ilk 89 çıktı sonra 50 sonra 42 salı yine gideceğim
Hayirlisi be tatlım sabır en büyük imtihanımızZaten rabbim'e inancım olmasa zor tatlım ne gelirse rabbim'den şükür beterin'den saklasin bizim için en hayırlısı böyleymş ama bundan sonra sağol ocağına gidip'de birşey yaptirmam
Bilirim içinde oturan taşları, milletin laflarını... Herkes unutur ama sen ve eşin her cocuk gördugunuzde her hamile olanı duydugunuzda içten içe bir kez daha üzülürsünüz. Kimseyi kiskanmazsiniz ama imrenirsiniz işte. Bunlari bizim gibi yasayan niceleri var ama bizden daha kötü neler yasayanlarda var. Halimize bin şukür canim. 26 yasindayim bende, 3 yildir yuruyoruz bu yolda. Demek ki zamani var dahaSağol tatlım seninle konuşmak iyi geldi
Biz 2.5 yildir deniyoruz canim. Normal sekilde devam etti adetlerim bi sıkıntı yokCook cook şükür elbette kuzum siz 3 yıldır mi deniyorsunz bebek bide benim adet'den bir hafta sonra koyu renk kan geldi düşük oldu bir daha ki adet ne zaman olur yine aynı düzen de mi devam eder
3 aydir calismiyorum canim. Edebiyat ogretmeniyim, isimi seviyorum, tabi stresi oluyo tabi her is gibi. Ben 3 yil kayinvalidelerle oturdum, 2 aydir kendi evimizdeyiz yenibrahatladim desem yeridir aslindaAnladım tatlım zaman i vardır herşeyin çalıyor musun stres 'den de olmuyordur
Benim kvde de kötü degil ama birlikte yasamak zor, stresli ki ben cok duygusal ve alinganim cok cabuk kirilir dokulurum. yani bende bu konuda suçsuz degilim :) ınsallah canim bende cok guvendim bu sogan kürune. insallah vesile olur bizede.Kuzum inanıyorum ki bu sefer olarak kayinvalide ile oturmak cook zor şükür ki ben öyle değilim ve kayinvalidem çok anlayış'li allah razı olsun soğan kür'u inşallah ikimiz 'de yarayacak canım inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?