- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 35
Amannn boşver, en iyisini yaparsın. Salla gitsun her şeyiİnşallah tatlım bende de aynı sorun var bir o huyu atamadım içimden cook kafama takıyorm birşey'leri ama artık baktım böyle olmuyor canım bırakacağım bende aman şu bunu der şu şöyle der diye diye artık kendimi üzmek'den başka bissey yapmıyorum onu anladım
Kullandim bitti ama hemen regl oldum. şu an onun bitmesini bekliyorumbirşey daha soracağım canım soğan kür'unu kullandın mi bitti mi süresi başladınız mi artık bebek yapmaya kuzum
Aminnnnnn canimmmm insallah. Dua edelim birbirimize Allah büyük kuzumHadi inşallah kuzum yaa heyecan'la bekliyorum senin sonucu canım dua'larm seninle ve bizim gibi olan kardeş lermz le
Olmaz bence canim. onemli olan icmen.Merhabauc gun oldu sogan kurune basladim. Isimden dolayi iki sabah icmedim bisi olur mu acaba
Nasil yani canim, kimyasal gebelikten sonra bir daha mi hamile kaldin o mu dustuKızlar kimyasal gebelik den sonra bebek tutunamadi düştü 3 4 gün oluyor bugün adet oldum normal mi ilk defa başına geliyor
Normal canm tututanamayinca adet olarak dökülüyorYok yok kuzum 3 4 gün önce gebelik sonlandi geçen ayın 19 adet oldum bu ay hiç olmadım bebek var sandık kimyasal gebelik mis 4 gün önce öğrendik tutunamadı malesef hayırlısı dedik şimdi de adetm geldi normal mi onu soruyorum canım
Saop cnm kisa zanbda basliycm ins smdi bi koca kari ipaci var onu yapym 2 gundur Allah n izniyle bi sonuc alirsam szlere vercem tarifi cvp icin opuldun cnm tsk :)*O ilaclar eger pcos gbi bi rahatsizligin varsa sadece belirtileri ortadan kaldiriyo hastaligi kokten cozmuyo.ama sogan suyu kokten tamamen yok ediyo.bence sende sogan kurunu kullanmalisin arkadasim.eminim faydasini goreceksindir Allahin izniyle
Hiii yok canim adet olarak atiyosun kimyasal gebeligi korkma. bende öyle olmustumYok yok kuzum 3 4 gün önce gebelik sonlandi geçen ayın 19 adet oldum bu ay hiç olmadım bebek var sandık kimyasal gebelik mis 4 gün önce öğrendik tutunamadı malesef hayırlısı dedik şimdi de adetm geldi normal mi onu soruyorum canım
Amin insallah. soğan kürüne adetin biter bitmez basliyosun sabah aksam ac karnina iciyosun. bir tane sogani guzelce yıkayip dörde bölüyosun kabuklarıyla birlikte, 1.5 su bardagi icme suyunda 5 dk kaynatip iciyorsun. Ne cok ılık olacak ne de cok sicak.Kizlar merhaba.araniza yeni katildim.rabbim tez zamanda hayirlisi ile kucaklarimizo doldursun insallah.ben de 2.bebek dusunuyorum.yasim 37.esimi cok şükür 2.bebege ikna edebildim ve bu ay calismalara başladık.son adet tarihim 3 kasimdi. Ayin 14 16 19 beraber olduk.umutla beklerken dun lekem bugunde regl oldum.iliskilerimiz yumurtlama gunune denk gelmisti yanilmiyorsam ama olmadı malesef.oglum 2.sinifa gidiyor.esim korundu bizde hep.korunmayı birakir birakmaz hamile kalinmiyormus demek ki.sizce dr gitmelimiyim.daha bu ay korunmayi biraktik.birde bu sogan kurunu denemek istiyorum.dun lekelenmem oldu bugun regl oldu tam anlamiyla.ne zaman baslamaliyim bu kure.ogluma hemen hamile kalmistim ilk iliskimizde.ama bu sefer plmadi nadip degilmis.Allah hepimizin yüzünü guldursun insallah.
Teşekkür ederim.Amin insallah. soğan kürüne adetin biter bitmez basliyosun sabah aksam ac karnina iciyosun. bir tane sogani guzelce yıkayip dörde bölüyosun kabuklarıyla birlikte, 1.5 su bardagi icme suyunda 5 dk kaynatip iciyorsun. Ne cok ılık olacak ne de cok sicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?