canım bende yasadım mart ayındaKızlar kimyasal gebelik den sonra bebek tutunamadi düştü 3 4 gün oluyor bugün adet oldum normal mi ilk defa başına geliyor
canım bende yasadım mart ayında
önce kanama ıle düşük gerceklestı sonra 1 hafta sonra da adet oldum
adetten sonra değerlerim sıfırlandı bnm
Benim adetim düzenli idi soğan kürü sonrası ara kanamam oldu sancim oldu ben faydasını göremedim bekle derim benceBenim durumumda olan kimse yok mu yardımci olabilecek. Kan versem belki rahat ederim ama beklicem idrar testinde çıkana kadar
Benim sürekli düzensiz cnm pko var ara kanamam da olmadı bekledim oysa akıntim oldu sadece. Ayın 15 inde bitti kurum ama hala beyaz renkte akintim var afedersin sunmuyor sadece peynir kesiği gibiBenim adetim düzenli idi soğan kürü sonrası ara kanamam oldu sancim oldu ben faydasını göremedim bekle derim bence
Belirtilerin falan olmadi mi cnm bende akıntı var goguslerim çok sisti aciyo damarlar baya belirgin arada belim karnım kasiklarim agriyo bide bıçak batar gibi oluyo kasiklarima ve çok halsizim 3 gün geçti adetimden test hala negatifBende sogan suyu icmistim ama bendede bişi olmadi sadece 5 gün gecikti
Benim sürekli düzensiz cnm pko var ara kanamam da olmadı bekledim oysa akıntim oldu sadece. Ayın 15 inde bitti kurum ama hala beyaz renkte akintim var afedersin sunmuyor sadece peynir kesiği gibi[/QUOTE bende de olmuş du canm bekle ümitlenme ama
Hakkımızda hayırlısı olsun canımsen biraz daha bekle gelmesse kan testi yap canim
Hayırlısı Allahtan cnm bekleyecem vakti zamanı vardirBende de aynı olmuştu canm ümitlenme bekle hayırlısı olsun
Ben bekliyorum cnm adetim 3 gün geçti testlerm negatif hepKızlar soğan kür un den sonra halime kalan var mi
Soğan kür ü bittikten sonra mi birlikte oldunuz canım benim adet bitecek iki gün e de başlayacağım bendBen bekliyorum cnm adetim 3 gün geçti testlerm negatif hep
Yok cnm adetimin7. Günü başladım oda 1 kasima denk geldi yani 1 kasım başladım soğan kurune 15 gün içtim ayın 15 i bitti sogan kuru 26 kasımda adet olmam lazımdı olmadım hala soğana başladığım günden itibaren gün aşırı ilişki oldu soğan kuru bitene kadarSoğan kür ü bittikten sonra mi birlikte oldunuz canım benim adet bitecek iki gün e de başlayacağım bend
Adete az bir süre kala döllenme oluyor ve tutunamayıp adetle veya kısa süre sonra gidiyor. Doğurgan çağdaki çoğu insan bir yada defalarca geçirir fakat farkında olmazKızlar merhaba bende kimyasal bir gebelik geçirdim iki gün önce kan geldi ve beta hcg düşmeye başladı ben önce düşük yapıyorum sandım hemen hastane'ye gittik ama kimyasal gebe'lik dedi doktor ve adını ilk defa duydum yaşayan var mi aranız da yeni katildm sizlere ve soğan kürüne başladım bugün
Geliyor bir gelişime var mi tatlım bebek gibi ve soğan kür'unu kullandıkça birşeyler geldi mi akıntı gibiYok cnm adetimin7. Günü başladım oda 1 kasima denk geldi yani 1 kasım başladım soğan kurune 15 gün içtim ayın 15 i bitti sogan kuru 26 kasımda adet olmam lazımdı olmadım hala soğana başladığım günden itibaren gün aşırı ilişki oldu soğan kuru bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?