Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar kimyasal gebelik den sonra bebek tutunamadi düştü 3 4 gün oluyor bugün adet oldum normal mi ilk defa başına geliyor
canım bende yasadım mart ayında
önce kanama ıle düşük gerceklestı sonra 1 hafta sonra da adet oldum
adetten sonra değerlerim sıfırlandı bnm

Kızlar bende soğan kuru yaptım adetimin7. Günü başladım 15 gün içtim bu ara gün aşırı çalışmalar yaptık. Pko var ama bnm kanamam hiç olmadi biraz akintim oldu okadar. 26 kasım adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo goguslerim aşırı aciyo dokununca ustune yatinca ve bayada bi sert test yapıyorum negatif bu soğan kuru adeti düzene sokup getirmiyor mu ben anlamadım lütfen birisi yardım etsin soğan kuru yapıp adeti geciken oldu mu ve kaç gün geciktide adet oldunuz

Benim durumumda olan kimse yok mu yardımci olabilecek. Kan versem belki rahat ederim ama beklicem idrar testinde çıkana kadar

Benim adetim düzenli idi soğan kürü sonrası ara kanamam oldu sancim oldu ben faydasını göremedim bekle derim bence
Benim sürekli düzensiz cnm pko var ara kanamam da olmadı bekledim oysa akıntim oldu sadece. Ayın 15 inde bitti kurum ama hala beyaz renkte akintim var afedersin sunmuyor sadece peynir kesiği gibi

Bende sogan suyu icmistim ama bendede bişi olmadi sadece 5 gün gecikti
Belirtilerin falan olmadi mi cnm bende akıntı var goguslerim çok sisti aciyo damarlar baya belirgin arada belim karnım kasiklarim agriyo bide bıçak batar gibi oluyo kasiklarima ve çok halsizim 3 gün geçti adetimden test hala negatif

aynen bende de belim filan agridi göğüslerim şişti sert oldu akintima gelince bende kesinti oldu akintı filan olmadı hatta migdem bile bulandı tmm şimdi tuttu dedim adet oldun malesef

Soğan kür ü bittikten sonra mi birlikte oldunuz canım benim adet bitecek iki gün e de başlayacağım bend
Yok cnm adetimin7. Günü başladım oda 1 kasima denk geldi yani 1 kasım başladım soğan kurune 15 gün içtim ayın 15 i bitti sogan kuru 26 kasımda adet olmam lazımdı olmadım hala soğana başladığım günden itibaren gün aşırı ilişki oldu soğan kuru bitene kadar

Adete az bir süre kala döllenme oluyor ve tutunamayıp adetle veya kısa süre sonra gidiyor. Doğurgan çağdaki çoğu insan bir yada defalarca geçirir fakat farkında olmaz

Geliyor bir gelişime var mi tatlım bebek gibi ve soğan kür'unu kullandıkça birşeyler geldi mi akıntı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…