Evet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorum bakalım goguslerim ilk defa böyle oldu o yüzden umitlendim sanki birazGeliyor bir gelişime var mi tatlım bebek gibi ve soğan kür'unu kullandıkça birşeyler geldi mi akıntı gibi
Güzel haberlerını bekliyorum tatlımEvet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorum bakalım goguslerim ilk defa böyle oldu o yüzden umitlendim sanki biraz
Bide test yaptın mi tatlımEvet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorum bakalım goguslerim ilk defa böyle oldu o yüzden umitlendim sanki biraz
Evet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorumGeliyor bir gelişime var mi tatlım bebek gibi ve soğan kür'unu kullandıkça birşeyler geldi mi akıntı gibi
İnşallah cnm bnm. İdrar testi yaptım sabah negatifBide test yaptın mi tatlım
Evet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorumGeliyor bir gelişime var mi tatlım bebek gibi ve soğan kür'unu kullandıkça birşeyler geldi mi akıntı gibi
Ben kendim incirle havuç kuru yaptım cnm 8 gun içtim bıraktım o sıra 8 günde eşime keçi boynuzu kaynattim cnm ama günü gününe icmedigim için faydası olmadı esimde sorun yok tahlillerinj yaptırdık hep bende pko ve yumurta tembelliği var sende ne gibi sorunlar var cnmAnladım canım benim şimdi arkadaş la konuştum eşine keçi boynuzu kaynak içir sabah akşam internet de saracoğlu vermiş dene derim şimdi mis kokulu bebeği oldu aradı şimdi beni onda da çikolata kist i varmış
Eltiminde çikolata kisti varmış ameliyat oldu o dün hamile olduğunu öğrendik darisi bizim başımıza inşallah cnm onlar bide istemiyodu istemeden hamile kaldı geri çekilmeyle bebisi oldu ben 1 buçuk yıldır uğraşıyorum klomen catlatma ignesiyle bir kimyasal gebeligim oldu geçen mart ayında dahada hamile kalamadimAnladım canım benim şimdi arkadaş la konuştum eşine keçi boynuzu kaynak içir sabah akşam internet de saracoğlu vermiş dene derim şimdi mis kokulu bebeği oldu aradı şimdi beni onda da çikolata kist i varmış
Yaaa bak sen hemen hamile kalabiliyosun ben tedaviyle bir kimyasal gebeligim oldu dahada olmadı cnmAslında bende herşey normal di kuzum günü gününe adet olurdum fakat ilk korunmayı bıraktık sonra hamle oldugmu öğrendm daha sonra kimyasal gebelik dedi doktor bebek düştü nasip değilmiş siz ne kadar süredir deniyorsunz
Aynen cnm hayırlısı hakkımızda inşallah vardır Rabbimin bir bildiği elbet zamanı gelince bizde tadicaz o güzel duyguyuAnladım kuzum ben inançlı biriyim rabbim bizden daha iyi biliyor'dur şükr etmek gerek herşey için vardı rabbim'in ah bildiği
Tabiki iyi cnm bu demektir ki sen hamile kalabiliyosun mutlu olman lazim bence kesin bu ay hamile kalacaksın senBu iyi biRşey mi canım daha 25 yaşındaym ilk korunmayı bıraktık bu şekilde oldu yani
Benim doktorum hiç korunmaya gerek yok demisti cnm bazılarının ki 1 2 ay korunun diyo ama bence korunma adetin bitsin 1 hafta daha dinlen sonra tekrar başlayın çalışmalara ne kadarlik evlisin bu aradaDaha adet devam ediyor yarın kontrol var kuzum doktor'a soracağım kimyasal gebelik den kaç ay sonra bebek düşünelim diye
Ah cnm biliyorum bende yaşadım aynısını hatta bnm psikolajim bile bozulmuştu 1 buçuk yıllık evliyim evlendigimizden beridir istiyoruz olmadı hayırlısı dedik hep bekliyoruz bakalım 22 yaşındayım konyada yaşıyorum cnm. Dusuk yapanın hemn bebeği olur derler sende sorunda yokmuş bak ilk denemede hamile kalmissin çok güzel bu hem kimyasal gebelik tekrarlayan bisi değil sadece yumurtan sağlıklı değilmiş vücut sağlıksız bebeği rahimden atiyo doktorum bana uzulme bebegin dusmeseydi ôzrü olacaktı sukret demişti aynen bende sana söylüyorum omur boyu cekmektense Rabbim ne güzel yaratmış sağlıksız bebeği rahim atiyo dışarı hiç üzülme tekrar hamile kalacaksın biliyorum benDaha iki yıllık tatlım. Yarın ne diyecek bakalm aslında hemen başlamak istiyorum ama zarar verir yada yine kimyasal gebe'lik ile sonuçlanır diye korkmuyor değilim hani senin senin yaş kaç tatlım ne kadarlik evlisin memleket neresi bide umut ışığı serptin gönlüme inan allah bin kere razı olsun insan bunlar'dan bile mutlu oluyor daha bebek düşeli 5 gün oluyor moral oldu bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?