Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Geliyor bir gelişime var mi tatlım bebek gibi ve soğan kür'unu kullandıkça birşeyler geldi mi akıntı gibi
Evet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorum bakalım goguslerim ilk defa böyle oldu o yüzden umitlendim sanki biraz

Güzel haberlerını bekliyorum tatlım

Bide test yaptın mi tatlım

Geliyor bir gelişime var mi tatlım bebek gibi ve soğan kür'unu kullandıkça birşeyler geldi mi akıntı gibi
Evet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorum
Bide test yaptın mi tatlım
İnşallah cnm bnm. İdrar testi yaptım sabah negatif

Evet akintim oldu cnm bende pko var ben kanama olur diye bekledim ama olmadı akıntı oldu sadece. Belirti olarak sirtim belim agriyo arada goguslerim büyüdü sisti aciyo damarları baya belirginleşti kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo ağrı var biraz öyle işte hayırlısı Allahtan bekliyorum

Anladım canım benim şimdi arkadaş la konuştum eşine keçi boynuzu kaynak içir sabah akşam internet de saracoğlu vermiş dene derim şimdi mis kokulu bebeği oldu aradı şimdi beni onda da çikolata kist i varmış

Ben kendim incirle havuç kuru yaptım cnm 8 gun içtim bıraktım o sıra 8 günde eşime keçi boynuzu kaynattim cnm ama günü gününe icmedigim için faydası olmadı esimde sorun yok tahlillerinj yaptırdık hep bende pko ve yumurta tembelliği var sende ne gibi sorunlar var cnm

Aslında bende herşey normal di kuzum günü gününe adet olurdum fakat ilk korunmayı bıraktık sonra hamle oldugmu öğrendm daha sonra kimyasal gebelik dedi doktor bebek düştü nasip değilmiş siz ne kadar süredir deniyorsunz

Eltiminde çikolata kisti varmış ameliyat oldu o dün hamile olduğunu öğrendik darisi bizim başımıza inşallah cnm onlar bide istemiyodu istemeden hamile kaldı geri çekilmeyle bebisi oldu ben 1 buçuk yıldır uğraşıyorum klomen catlatma ignesiyle bir kimyasal gebeligim oldu geçen mart ayında dahada hamile kalamadim

Y
Yaaa bak sen hemen hamile kalabiliyosun ben tedaviyle bir kimyasal gebeligim oldu dahada olmadı cnm

Anladım kuzum ben inançlı biriyim rabbim bizden daha iyi biliyor'dur şükr etmek gerek herşey için vardı rabbim'in ah bildiği

Daha adet devam ediyor yarın kontrol var kuzum doktor'a soracağım kimyasal gebelik den kaç ay sonra bebek düşünelim diye

Daha adet devam ediyor yarın kontrol var kuzum doktor'a soracağım kimyasal gebelik den kaç ay sonra bebek düşünelim diye
Benim doktorum hiç korunmaya gerek yok demisti cnm bazılarının ki 1 2 ay korunun diyo ama bence korunma adetin bitsin 1 hafta daha dinlen sonra tekrar başlayın çalışmalara ne kadarlik evlisin bu arada

Daha iki yıllık tatlım. Yarın ne diyecek bakalm aslında hemen başlamak istiyorum ama zarar verir yada yine kimyasal gebe'lik ile sonuçlanır diye korkmuyor değilim hani senin senin yaş kaç tatlım ne kadarlik evlisin memleket neresi bide umut ışığı serptin gönlüme inan allah bin kere razı olsun insan bunlar'dan bile mutlu oluyor daha bebek düşeli 5 gün oluyor moral oldu bana da

Ah cnm biliyorum bende yaşadım aynısını hatta bnm psikolajim bile bozulmuştu 1 buçuk yıllık evliyim evlendigimizden beridir istiyoruz olmadı hayırlısı dedik hep bekliyoruz bakalım 22 yaşındayım konyada yaşıyorum cnm. Dusuk yapanın hemn bebeği olur derler sende sorunda yokmuş bak ilk denemede hamile kalmissin çok güzel bu hem kimyasal gebelik tekrarlayan bisi değil sadece yumurtan sağlıklı değilmiş vücut sağlıksız bebeği rahimden atiyo doktorum bana uzulme bebegin dusmeseydi ôzrü olacaktı sukret demişti aynen bende sana söylüyorum omur boyu cekmektense Rabbim ne güzel yaratmış sağlıksız bebeği rahim atiyo dışarı hiç üzülme tekrar hamile kalacaksın biliyorum ben

Oy kuzum benim yaaa inşallah hepimiz kalalım hamile hayırlısı ile rabbim kucaklarmzi doldursun rabbim inan beni çok mutlu ettin inşallah herşey hepimiz için daha güzel olur yarın doktor kontrol'unu merak ediyorum doktor ultrason ile kist olup olmadığnı biliyor mu yada kanal'lar tıkali olup olmadığnı felan biliyor musun lu konu hakkında fikrin var mi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…