Onu bilmiyorum cnm bana sadece dusuk yapacaksın kanaman olcak 5 gün sonra tekrar gel beta hcg dusmus mu ona bakacaz dedi ama biz gitmedikOy kuzum benim yaaa inşallah hepimiz kalalım hamile hayırlısı ile rabbim kucaklarmzi doldursun rabbim inan beni çok mutlu ettin inşallah herşey hepimiz için daha güzel olur yarın doktor kontrol'unu merak ediyorum doktor ultrason ile kist olup olmadığnı biliyor mu yada kanal'lar tıkali olup olmadığnı felan biliyor musun lu konu hakkında fikrin var mi tatlım
Yok cnm ailemde de eşimin ailesindede bende pko var yumurta tembelliği varBide aile 'de senin yada eşinin irsi birşey de olabilir onu araştırdnz mi
Anladım tatlım benim de 5 gün ışte yarın gideceğim kontrol e aksatmak istemiyorum kontrol ler'i
Aksatma cnm merak etme bisi çıkmayacak Allahın izniyleAnladım tatlım benim de 5 gün ışte yarın gideceğim kontrol e aksatmak istemiyorum kontrol ler'i
İnşallah cnm inşallah hayırlısı olsun en başta bebis gelirse hepimiz ucucaz havalara herkes hayırlı haber bekliyor Allahın izniyle bi alsaydik. Sen nerde oturuyorsun cnmİnşallah soğan suyu iyi gelecek rabbim'in izni ile inanıyorum tatlım
Saol cnm bnm Allah sende de razı olsun. İyi ol inşallah hep uzulecek bir durumda yok zaten engelli dunyaya gelseydi daha mı iyi olacaktı onlar öteki dünyada şefahatci olacak bizlere cnm inşallahALLAH RAZI OLSUN moralim gerçekten daha iyi
Amiiiinn amin inşallah kuzumElbette kuzum çok haklısın zaten duam o rabbim sağlıklı sihatli uzun ömür'lu evlat'lar nasip etsin
Evet canm insan ümitlenince üzülüyor elbette bizim de zamanımız vardırHayırlısı Allahtan cnm bekleyecem vakti zamanı vardir
Sen bilirsin ama korunma canm benim kuzenim kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldıDaha iki yıllık tatlım. Yarın ne diyecek bakalm aslında hemen başlamak istiyorum ama zarar verir yada yine kimyasal gebe'lik ile sonuçlanır diye korkmuyor değilim hani senin senin yaş kaç tatlım ne kadarlik evlisin memleket neresi bide umut ışığı serptin gönlüme inan allah bin kere razı olsun insan bunlar'dan bile mutlu oluyor daha bebek düşeli 5 gün oluyor moral oldu bana da
Adet olsanda iç diyolar cnm bence içmeye devam etMerhaba arkadaşlar Aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim ekim ayı gibi eşimle Bebek düşünmeye başladık ve korunmadık.yalnız bende adet düzensizliği vardı ama bunun pkos olduğunu bilmiyordum doktor bu teşhisi koydu tarlusal verdi adet söktürücü fakat ilaç içmeyi oldum olası sevmem.en son adetim 18 eylül de görmüştüm. Kasım 3 gibi kahverengi lekelenme şeklinde geldi ben yerleşme kanamasıdır diye düşündüm doktora gittik bebek yok.sonra öğrendim piko olduğumu.2 gün önce soğan kürüne başladım ve bu sabah adet oldum çok şükür.şuan devam etmeli miyim iyice sökülsün mü adetim benim durumumda Olanlar cevap verebilir mi acaba ...
Sogan kuru adeti gecktriyrmus canimKızlar bende soğan kuru yaptım adetimin7. Günü başladım 15 gün içtim bu ara gün aşırı çalışmalar yaptık. Pko var ama bnm kanamam hiç olmadi biraz akintim oldu okadar. 26 kasım adet olmam gerekiyordu hala olmadım. Kasiklarima bıçak batiyo gibi oluyo goguslerim aşırı aciyo dokununca ustune yatinca ve bayada bi sert test yapıyorum negatif bu soğan kuru adeti düzene sokup getirmiyor mu ben anlamadım lütfen birisi yardım etsin soğan kuru yapıp adeti geciken oldu mu ve kaç gün geciktide adet oldunuz
Hmmm benim de gecikti o zmnSogan kuru adeti gecktriyrmus canim
Ne zamana kadar acaba 15 güne tamamlıyım yani demi adet bitinceye kadar.bu soğan küründen sonra yumurtlamayı Nasıl hesaplamalıyım acaba normalde adetim düzensizAdet olsanda iç diyolar cnm bence içmeye devam et
Başladıktan sonra 15 gün devam et cnm. Yumurtlamayi bende bilmiyorum benm adetimde düzensiz biz o yüzden soğan kurune başladıktan hemen sonra gün aşırı çalışmalar yaptık. Adetim henüz gelmedi beklemedeym cnmNe zamana kadar acaba 15 güne tamamlıyım yani demi adet bitinceye kadar.bu soğan küründen sonra yumurtlamayı Nasıl hesaplamalıyım acaba normalde adetim düzensiz
Pko var mıydı Klomen kullanırken sogan suyu kullanabilir misinarkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?