Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Onu bilmiyorum cnm bana sadece dusuk yapacaksın kanaman olcak 5 gün sonra tekrar gel beta hcg dusmus mu ona bakacaz dedi ama biz gitmedik

Sen bilirsin ama korunma canm benim kuzenim kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kaldı

Merhaba arkadaşlar Aranıza yeni katıldım.2 yıllık evliyim ekim ayı gibi eşimle Bebek düşünmeye başladık ve korunmadık.yalnız bende adet düzensizliği vardı ama bunun pkos olduğunu bilmiyordum doktor bu teşhisi koydu tarlusal verdi adet söktürücü fakat ilaç içmeyi oldum olası sevmem.en son adetim 18 eylül de görmüştüm. Kasım 3 gibi kahverengi lekelenme şeklinde geldi ben yerleşme kanamasıdır diye düşündüm doktora gittik bebek yok.sonra öğrendim piko olduğumu.2 gün önce soğan kürüne başladım ve bu sabah adet oldum çok şükür.şuan devam etmeli miyim iyice sökülsün mü adetim benim durumumda Olanlar cevap verebilir mi acaba ...

Adet olsanda iç diyolar cnm bence içmeye devam et

Sogan kuru adeti gecktriyrmus canim

Ne zamana kadar acaba 15 güne tamamlıyım yani demi adet bitinceye kadar.bu soğan küründen sonra yumurtlamayı Nasıl hesaplamalıyım acaba normalde adetim düzensiz
Başladıktan sonra 15 gün devam et cnm. Yumurtlamayi bende bilmiyorum benm adetimde düzensiz biz o yüzden soğan kurune başladıktan hemen sonra gün aşırı çalışmalar yaptık. Adetim henüz gelmedi beklemedeym cnm

Pko var mıydı Klomen kullanırken sogan suyu kullanabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…