Anladım çok teşekkür ederim inş hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırızBaşladıktan sonra 15 gün devam et cnm. Yumurtlamayi bende bilmiyorum benm adetimde düzensiz biz o yüzden soğan kurune başladıktan hemen sonra gün aşırı çalışmalar yaptık. Adetim henüz gelmedi beklemedeym cnm
ins hayirli haberler aliriz senden ümüdimizi kaybetmeyelimHmmm benim de gecikti o zmn
Mrb kızlar burda olab kim varsa bi bilgiins hayirli haberler aliriz senden ümüdimizi kaybetmeyelim
Galiba adet oluyorum cnm kahverengi akıntı başladıins hayirli haberler aliriz senden ümüdimizi kaybetmeyelim
hmm anladım canım hayirlsi üzülme bidaha ki ay insGaliba adet oluyorum cnm kahverengi akıntı başladı
Ben sogan suyu ictigim ay hamile kaldim canim ogrendikten iki gun sonra da düşük yaptim adet olmam gereken zamanda yumurta catlamis yani gec dollenme olmustu sogan suyundan dolayi adetim gecikti zannetmistim ama degilmis benimle ayni durumu yasayan bi arkadasim da varKızlar soğan kür un den sonra halime kalan var mi
Yani iyi mi değil mi canım benim kimyasal gebe'lik oldu seninkin de sebep neydi 'nden düştüBen sogan suyu ictigim ay hamile kaldim canim ogrendikten iki gun sonra da düşük yaptim adet olmam gereken zamanda yumurta catlamis yani gec dollenme olmustu sogan suyundan dolayi adetim gecikti zannetmistim ama degilmis benimle ayni durumu yasayan bi arkadasim da var
Sogan suyu kesinlikle cok iyi sadece rahme degil cok seye faydasi var bende pco var oyuzden yaptim ben oyle duymustum sogan suyu pcoyu temizliyo diye sogan suyu iyi geldi fakat pco hala bende duruyo adet olabilirsem degerlerime tekrar baktircam. Doktor kimyasal demedi bende sormadim zaten ilk hamilelikde düşük olabilirmis herkesde degil ama bir kere olursa normal sayiyormuslar canim dusukten sonraki adetimi de olmadim halen 50 gun gecti giden gelen yokYani iyi mi değil mi canım benim kimyasal gebe'lik oldu seninkin de sebep neydi 'nden düştü
Kan tahlili en erken adete 10 gün kala sonuç verir. İdrar tahlili ise ancak adet günü ve sonrası. Ağrı, baş dönmesi göğüs hassasiyeti bunları hepimiz yaşadık, soğan kürü kaynaklı. İnşallah pozitif sonuç alırsınKızlar merhaba ben soğan kürünü bitirdim 10 gün önce kan testi yaptırdım adetten 0.100 adetime 4 gün var idrar testleri negatif. Ama mide bulanması arada baş dönmesi göğüs ucu koyulaşması göğüs dolgunlugu ve ağrı hepsi var. N'oluyo anlamıyorum yardım edin.
tatlım doktor dememiş olabilir fakaf senin yaşadığın durumda kimyasal gebelik olrak geçiyor benimde ilk hamileliğimdiBen sogan suyu ictigim ay hamile kaldim canim ogrendikten iki gun sonra da düşük yaptim adet olmam gereken zamanda yumurta catlamis yani gec dollenme olmustu sogan suyundan dolayi adetim gecikti zannetmistim ama degilmis benimle ayni durumu yasayan bi arkadasim da var
Anladim canim tesekkur ederim.Olmaz bence canim. onemli olan icmen.
Bilmiyorum canim olabilirtatlım doktor dememiş olabilir fakaf senin yaşadığın durumda kimyasal gebelik olrak geçiyor benimde ilk hamileliğimdi
Bende toplam sabah aksam 5 gun icebildim ins faydasini gormusuzdur bende akinti fln oldu, ama faydasini gordum galiba cunku afedersn tuvalete gittigimde sag sol kasigimda sanki yumurtaligimda agri oluyodu artik yok. Okadar icip ins faydasini goruruz acaba gelecek ay adetten sonrami yoksa adete 10gun kalami icmek gerekiyor? Bilenleriniz varmiBende 5 yada 6 gün denedim ama sadece sabahları içtim soğan kurunu midem çok bulandi devam edemedim ama bu ay yapacam tekrardan. Benim kırmızılar geliyor gbi bata 3 gün var henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?