noldu canım bi haber var mıHmmm benim de gecikti o zmn
Bugün hassas testlerden alıp yapsam mı korkuyorum ama yapmaya da Senin fikrin nedir Can'ım yapıyım mı?Yerleşme kanaması da olabilir bazı arkadaşlarda öyle olmuş hayırlısı inş bebiş dir
Normal testtede cikar silik de olsa adetin kac gunde birBugün hassas testlerden alıp yapsam mı korkuyorum ama yapmaya da Senin fikrin nedir Can'ım yapıyım mı?
Çok düzensiz işte.. 15 gün soğan suyu içtim 2 günde bir de düzenli ilişki oldu eşimle. Tahmini bi adet günü yarın ki yaniNormal testtede cikar silik de olsa adetin kac gunde bir
Şeninde mi adetlerin düzensiz Can'ım?Oyle kanamalar yazanlar hamiş genelde pembe gibi yap istersen ben napcam yaa ya yunurtlama olmadiysa pufff
Sogan kuru oyle yaparmi acaba . İnsan dayanamiyor erken yapip hayal kirikligi da yasamak var. Test yapacakmisin. Ucuz testler iki tane al birini simdi yap eger olmazsan bir kac gin sonra yapabilirsin. Yada erken test al.Çok düzensiz işte.. 15 gün soğan suyu içtim 2 günde bir de düzenli ilişki oldu eşimle. Tahmini bi adet günü yarın ki yani
Adetten 10 gün önce kan verdim. 0.100 çıktı. Sonradan duydum ki çok düşük çıkması da hamilelik başlangıcıymış. Kafan karıştı iyice. Belirtilerde başlayınca dayanamadım. Yapsam mı bilmiyorum. Yumurtlama günümde hiç belli değil ki. Ama hastanedeki hemşireler bile soğan suyunun etkisini iyi biliyorlarsa demekle var bi Hikmet'i. Yapcam galiba test yaSogan kuru oyle yaparmi acaba . İnsan dayanamiyor erken yapip hayal kirikligi da yasamak var. Test yapacakmisin. Ucuz testler iki tane al birini simdi yap eger olmazsan bir kac gin sonra yapabilirsin. Yada erken test al.
Yap ne olacak bende zamaninda cok test yaptim. İnsan bekleyemiyir. Akintin var muAdetten 10 gün önce kan verdim. 0.100 çıktı. Sonradan duydum ki çok düşük çıkması da hamilelik başlangıcıymış. Kafan karıştı iyice. Belirtilerde başlayınca dayanamadım. Yapsam mı bilmiyorum. Yumurtlama günümde hiç belli değil ki. Ama hastanedeki hemşireler bile soğan suyunun etkisini iyi biliyorlarsa demekle var bi Hikmet'i. Yapcam galiba test ya
Bi kaç gündür şeffaf bi akıntı varYap ne olacak bende zamaninda cok test yaptim. İnsan bekleyemiyir. Akintin var mu
İcinden ne geliyorsa onu yap canimBi kaç gündür şeffaf bi akıntı var
bencede içinden geleni yap nolcak negatif çıkarsa biraz daha bekle adet olmaya olmAssan doktora git kan ver rabbim hakkında hayırlısini eylesinBi kaç gündür şeffaf bi akıntı var
Erken öğrenmem lazım çünkü ağır işte çalışıyorum geç öğrenirsem düşük yaparım diye korkuyorum. Yapıcam testi bana dua edin sonucu yazıcambencede içinden geleni yap nolcak negatif çıkarsa biraz daha bekle adet olmaya olmAssan doktora git kan ver rabbim hakkında hayırlısini eylesin
Hayirlisi olsun canim . İnsallah pozitiftir bekliyoruzErken öğrenmem lazım çünkü ağır işte çalışıyorum geç öğrenirsem düşük yaparım diye korkuyorum. Yapıcam testi bana dua edin sonucu yazıcam
yap en iyisi bizede haber ver bekliyoruzErken öğrenmem lazım çünkü ağır işte çalışıyorum geç öğrenirsem düşük yaparım diye korkuyorum. Yapıcam testi bana dua edin sonucu yazıcam
Yine aynı tarihler arası yumurtarsin ama ilk günler oluyor yumurtlama benimki 16 si falan di kürden sonra 12 si falan olduArkadaslar sogan kürü yumurtlama.zamanini degistirirmi bende tarih olarak yumurtlama gunumde olmama ragmen o seffaf akıntı gelmedi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?