Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benim 2 3 gun once cok agrim oldu adet olacak gibi ben afetim bittigi gun basladim sanrim digeri adete 15 gun kala baslaniyor ama.akintim olmamasi canımı sıktı gecen ayda sogan kuru yapmama ragmen yine olmadi ama ozamanda fitil kullanmistim bende yunurtlama prblemi yok tahlillerim iyiydi bakalim beklemedeyim

Ben tirstim ilk basta kullansammi kullanmasammi diye doktorunuza danisin diye okudum dedim kafama gore yapmiyim o yuzden 5/6 gün kullandım. Tr gelince baktircam ama faydasi oldu gibi inshallah rabbim buyuk rebbiülevvel ayina da girdik elmdllh rabbim duâlarimizi kabul eylesin

Yarın adet günüm bugün çok acık bi kan geldi ama benim adetten önce böyle olmaz hiç direk hastalanırım. Göğüslerde damarlar iyice belirdi. Sizce n'oluyor ?

Oyle kanamalar yazanlar hamiş genelde pembe gibi yap istersen ben napcam yaa ya yunurtlama olmadiysa pufff

Çok düzensiz işte.. 15 gün soğan suyu içtim 2 günde bir de düzenli ilişki oldu eşimle. Tahmini bi adet günü yarın ki yani
Sogan kuru oyle yaparmi acaba . İnsan dayanamiyor erken yapip hayal kirikligi da yasamak var. Test yapacakmisin. Ucuz testler iki tane al birini simdi yap eger olmazsan bir kac gin sonra yapabilirsin. Yada erken test al.

Sogan kuru oyle yaparmi acaba . İnsan dayanamiyor erken yapip hayal kirikligi da yasamak var. Test yapacakmisin. Ucuz testler iki tane al birini simdi yap eger olmazsan bir kac gin sonra yapabilirsin. Yada erken test al.
Adetten 10 gün önce kan verdim. 0.100 çıktı. Sonradan duydum ki çok düşük çıkması da hamilelik başlangıcıymış. Kafan karıştı iyice. Belirtilerde başlayınca dayanamadım. Yapsam mı bilmiyorum. Yumurtlama günümde hiç belli değil ki. Ama hastanedeki hemşireler bile soğan suyunun etkisini iyi biliyorlarsa demekle var bi Hikmet'i. Yapcam galiba test ya

Yap ne olacak bende zamaninda cok test yaptim. İnsan bekleyemiyir. Akintin var mu

bencede içinden geleni yap nolcak negatif çıkarsa biraz daha bekle adet olmaya olmAssan doktora git kan ver rabbim hakkında hayırlısini eylesin
Erken öğrenmem lazım çünkü ağır işte çalışıyorum geç öğrenirsem düşük yaparım diye korkuyorum. Yapıcam testi bana dua edin sonucu yazıcam

Arkadaslar sogan kürü yumurtlama.zamanini degistirirmi bende tarih olarak yumurtlama gunumde olmama ragmen o seffaf akıntı gelmedi henüz
Yine aynı tarihler arası yumurtarsin ama ilk günler oluyor yumurtlama benimki 16 si falan di kürden sonra 12 si falan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…