Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Iste hic akintim gelmedi ona takıldım iki kasigimdada baya sancı oldu adetlerim duzenli kistde yok ben enfeksiyon icin yapayim dedim birde 2 gunde bir iliski oldu acaba tutarmi yasim 35 oldu 4 aylik evliyim ama sanirim kafaya takinca olmuyor

kafana takma cnm daha yeni evliymissin burda 4 5 yıllık evli olup bebek sahibi olmak isteyenler var olur ins

Canim sogan kuru sonrasi incir havuc kurunu dene bide dr kontrolune git sorun var mi yokmu ona gore kurler var. Esinde keciboynuzu ozu bir corba kasigi yesin sabah

kızlar artık bende bu ay soğan kürünü denemeye baslayacam kesın karar verdım
burdan cıkmam artık
bırlıkte yapıp hbrlşlm sonuclarını ınsallah
adett bıtımı gunu baslanıyor 15 gun sabah akşam dımı ilk ay

Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
BÖYLE MI YAPILACAK NETTE BULDUM DOĞRU MU BU

kızlar ya yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz bende pcos var soğan kürü yapıyorum bugün soğanda 8. günüm ama akıntım ara ara oluyor yumurtlama akıntısını nerden biliyorsunuz? akıntım var iki gündür ama ovulasyon testim negatif çıkıyor kafam karışık

cnm akıntı beyaz akışkan yoğun bişi oluyo
ama soğan suyu bunu etkiliyor mu bılmıyorum

cnm akıntı beyaz akışkan yoğun bişi oluyo
ama soğan suyu bunu etkiliyor mu bılmıyorum
sağol canım cvabın için şöyle anlatsam dün benden beyaz yoğun mukus gibi bişy geldi bugünde akıntım var ama daha şeffaf anlatılanlara görebtumyrtlama akıntısı ama testte çift çizgiyi göremiorum ovulasyon testinde

Aynen öyle düşünme stres yapma en büyük hatamiz canm

Bende hala yok ve kasıklarim adet olcakmıs gibi agriyor 11. gunum ama yaklasik 4 gundur 1 kez icebiliyorum ben midemde agri yapti cok

Günlerce adetin geçti. Leke leke leke bugün de öyle bir şiddetli geldi. İnşallah şifa olur da yanlış kullanımdan sanırsam

Benim kırmızılar geldi canım. Ağrılar bendede olmuştu ama sonu husran. Bu ay 15 gün devam edecem regli sonunda . İns. Sana yararı olur gebe kalirsin

Valla bilemedim cnm testte niye cıkmıyo

Saracoglunun videosu var. Gebelik icin yapilacaksa bir ay sogan kuru . Sonraki ay incir havuc kuru yapilmali. Videolarda ara kendi sesinden de dinleyebilirsin. Ben o ay ovulasyon testide yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…