kafana takma cnm daha yeni evliymissin burda 4 5 yıllık evli olup bebek sahibi olmak isteyenler var olur insIste hic akintim gelmedi ona takıldım iki kasigimdada baya sancı oldu adetlerim duzenli kistde yok ben enfeksiyon icin yapayim dedim birde 2 gunde bir iliski oldu acaba tutarmi yasim 35 oldu 4 aylik evliyim ama sanirim kafaya takinca olmuyor
Sabah idrariyla yapilmasi gerekmiyor muydu . Aklimda oule kaldiErken öğrenmem lazım çünkü ağır işte çalışıyorum geç öğrenirsem düşük yaparım diye korkuyorum. Yapıcam testi bana dua edin sonucu yazıcam
Canim sogan kuru sonrasi incir havuc kurunu dene bide dr kontrolune git sorun var mi yokmu ona gore kurler var. Esinde keciboynuzu ozu bir corba kasigi yesin sabahkafana takma cnm daha yeni evliymissin burda 4 5 yıllık evli olup bebek sahibi olmak isteyenler var olur ins
Iste hic akintim gelmedi ona takıldım iki kasigimdada baya sancı oldu adetlerim duzenli kistde yok ben enfeksiyon icin yapayim dedim birde 2 gunde bir iliski oldu acaba tutarmi yasim 35 oldu 4 aylik evliyim ama sanirim kafaya takinca olmuyor
3 ay korun dedı doktor cnmpeki tekrar bir gebelik için size süre verildi mi cnmm ve soğan suyunu denedin mi
cnm akıntı beyaz akışkan yoğun bişi oluyokızlar ya yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz bende pcos var soğan kürü yapıyorum bugün soğanda 8. günüm ama akıntım ara ara oluyor yumurtlama akıntısını nerden biliyorsunuz? akıntım var iki gündür ama ovulasyon testim negatif çıkıyor kafam karışık
sağol canım cvabın için şöyle anlatsam dün benden beyaz yoğun mukus gibi bişy geldi bugünde akıntım var ama daha şeffaf anlatılanlara görebtumyrtlama akıntısı ama testte çift çizgiyi göremiorum ovulasyon testindecnm akıntı beyaz akışkan yoğun bişi oluyo
ama soğan suyu bunu etkiliyor mu bılmıyorum
Aynen öyle düşünme stres yapma en büyük hatamiz canmIste hic akintim gelmedi ona takıldım iki kasigimdada baya sancı oldu adetlerim duzenli kistde yok ben enfeksiyon icin yapayim dedim birde 2 gunde bir iliski oldu acaba tutarmi yasim 35 oldu 4 aylik evliyim ama sanirim kafaya takinca olmuyor
Bende hala yok ve kasıklarim adet olcakmıs gibi agriyor 11. gunum ama yaklasik 4 gundur 1 kez icebiliyorum ben midemde agri yapti cok[/QUOTE ağrıyorsa içme miden daha kötü olma yada önce si bal iç sonra soğan kürü iç canm
Benim kırmızılar geldi canım. Ağrılar bendede olmuştu ama sonu husran. Bu ay 15 gün devam edecem regli sonunda . İns. Sana yararı olur gebe kalirsinBende toplam sabah aksam 5 gun icebildim ins faydasini gormusuzdur bende akinti fln oldu, ama faydasini gordum galiba cunku afedersn tuvalete gittigimde sag sol kasigimda sanki yumurtaligimda agri oluyodu artik yok. Okadar icip ins faydasini goruruz acaba gelecek ay adetten sonrami yoksa adete 10gun kalami icmek gerekiyor? Bilenleriniz varmi
Valla bilemedim cnm testte niye cıkmıyosağol canım cvabın için şöyle anlatsam dün benden beyaz yoğun mukus gibi bişy geldi bugünde akıntım var ama daha şeffaf anlatılanlara görebtumyrtlama akıntısı ama testte çift çizgiyi göremiorum ovulasyon testinde
Saracoglunun videosu var. Gebelik icin yapilacaksa bir ay sogan kuru . Sonraki ay incir havuc kuru yapilmali. Videolarda ara kendi sesinden de dinleyebilirsin. Ben o ay ovulasyon testide yaptimHamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
BÖYLE MI YAPILACAK NETTE BULDUM DOĞRU MU BU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?