Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Dene bir kac gun daha. Ya test hatali yada yumurta tembelligi var. Testte gormuyorsan dra git bence

kaç video izledim birinde adet bıtımınden 2 gun sonra 15 gun dıyo
bırınde adet öncesi 10 gun dıyo
anlamadım ya

Merhaba arkadaşlar..Ben de soğan suyu yaptım..Şu an ocakta :) Fakat içip içmeme konusunda kararsız kaldım..Adetim dün bitti, ben içersem 15 gün boyunca ve o sırada hamilelik oluşursa düşüğe sebebiyet verir mi ?

evet bnmde aklıma takılan bır sey bu

Ben Saraçoğlu tarifine göre yaptım..1 orta boy soğanı 4e böldüm, 5 dakika kaynattım kısık ateşte ve soğumaya bıraktım...Ilıyınca içeceğim..

Bir de hsg çektirdim bu ay adetim değişik oldu uzun sürdü ve bitmek bilmedi...sanırım temizlendi, sol tüpüm tıkalı çıkmıştı ve hsg ile açıldı ilaç sayesinde...bir de üstüne soğan kürü yapayım dedim ama bilemiyorum...

4. Günüm bitti kızlar kendimde çok bir fark hissetmiyorum günde 1 kere içebiliyorum akşam ya da gece yatmadan inş işe yarar herkesten hayırlı haberler inş

Okuduğum yazılarda ve yorumlarda herhangi bir yan etkisini yazan görmedim aksine bir süredr Bebek için uğraşıp olmayan soğan kürü içince hamile kalanlar çok okudum duydum
Her açıdan soğan suyu faydalı (mide hassasiyetinden kaynaklı sıkıntılar hariç)

Test yaptım malesef nagatif. Ama bugün mide bulantısından uyuyamıyorum nerdeyse bugün adet günüm ama olmadım.

bende adet bitiminden üç gün sonra başladım bugün 10. gün olacak ama 15 gün yapsammı diye düşünüp duruyorum ya yumurtladıysam bebek varsa bir zararı olurmu diye tereddütteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…