Miden agriyorsa sabah yemekten bir iki saat sonra aksamda tok karnina ic halen agriyorsa mide probleminde kullanmayin yaziyoBende hala yok ve kasıklarim adet olcakmıs gibi agriyor 11. gunum ama yaklasik 4 gundur 1 kez icebiliyorum ben midemde agri yapti cok
Dene bir kac gun daha. Ya test hatali yada yumurta tembelligi var. Testte gormuyorsan dra git bencesağol canım cvabın için şöyle anlatsam dün benden beyaz yoğun mukus gibi bişy geldi bugünde akıntım var ama daha şeffaf anlatılanlara görebtumyrtlama akıntısı ama testte çift çizgiyi göremiorum ovulasyon testinde
sağol cnm farklı tarıfler okudum kafam karıştı o yuzdenSaracoglunun videosu var. Gebelik icin yapilacaksa bir ay sogan kuru . Sonraki ay incir havuc kuru yapilmali. Videolarda ara kendi sesinden de dinleyebilirsin. Ben o ay ovulasyon testide yaptim
Heryerde farkli yaziyor. video en iyisisağol cnm farklı tarıfler okudum kafam karıştı o yuzden
videoda da farklı yaHeryerde farkli yaziyor. video en iyisi
evet bnmde aklıma takılan bır sey buMerhaba arkadaşlar..Ben de soğan suyu yaptım..Şu an ocakta :) Fakat içip içmeme konusunda kararsız kaldım..Adetim dün bitti, ben içersem 15 gün boyunca ve o sırada hamilelik oluşursa düşüğe sebebiyet verir mi ?
Hayır canm 7.günü başlayıp 15 gün yapıyor sun sabah akşam 2 bardak su koy kaynamis suya soğan i kabuğu ile böl içine koy tencere nin ağzını kapat 5 dk sonra kapat ılık şekilde içAdet günümü basliyorsunuz
Yok cnm regl oldum galiba sürekli kahve akıntı var kırmızı renkte bi parça dustu daha da yok sildikce kahverengi akıntı var dün doktora gittim klomen tedavisine başladık bakalım hayirla sonuçlanır inşallah.noldu canım bi haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?