Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bende adet bitiminden üç gün sonra başladım bugün 10. gün olacak ama 15 gün yapsammı diye düşünüp duruyorum ya yumurtladıysam bebek varsa bir zararı olurmu diye tereddütteyim

Bunun korkusunu nedense herkes cekiyor bende dusunmeden edememistim o yuzden arayip sordum saracoglunun calisanlarina.. Hic bir zarari yok dediler. Ki zaten aslnda sacma cunku bunu icip o ay hamile kalan okadar insan varki.. Zaten gebelik icin yapiyoruz zarari olsa saracoglu tam yumurtlama doneminde icin demezdi..
Ama dedigim gibi bende korkmustum cunku yumurtlamistim doktor takibindeydim o yuzden biliyordum yani ama kullandim.. Simdi bekliyorum hayirlisiyla günümü

sağol canım cevabın için 15 gün yapayım o zaman sende inş güzel haberler alırsın kaç günün var

Benimde beyaz akintım var ve meme uclarim koyulasti ama yumurtlama akıntisi hala yok adet tarim 18 kadimdi son yani birince basladim ama yumurtlamadimmi acaba ama.cok agrim oldu

Kızlar dün adet günümdü
Çarşamba günü pembe alıntı oldu onsan sonra kahveye döndü
Regl olcm gibi agrım oluyo ams hala Bişi olmadı bir gün de gecti regl
Naosam ki

canım sabredebilirsen iki gün daha bekle istersen adet olcaksan zaten iki gün içinde olursun büyük ihtimal olmassan da ki olmassın inşaallah test yaparsın
Kızlar dün adet günümdü
Çarşamba günü pembe alıntı oldu onsan sonra kahveye döndü
Regl olcm gibi agrım oluyo ams hala Bişi olmadı bir gün de gecti regl
Naosam ki
ım

Kızlar yardıma ihtiyacım var. Burdan da yazmıştım. Hamilelik belirtilerim olduğunu bugün adet günüm ama iki gün önce ve dün damla halinde kahverengi lekeler geldi. Ama hastalanmadan önce hiç lekelenme olmaz bende direk hasta olurum. Napıcagımı bilmiyorum. Test yapsam mı tekrar beklesem mi?

Bekle canm üzülmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…