bende adet bitiminden üç gün sonra başladım bugün 10. gün olacak ama 15 gün yapsammı diye düşünüp duruyorum ya yumurtladıysam bebek varsa bir zararı olurmu diye tereddütteyim
sağol canım cevabın için 15 gün yapayım o zaman sende inş güzel haberler alırsın kaç günün varBunun korkusunu nedense herkes cekiyor bende dusunmeden edememistim o yuzden arayip sordum saracoglunun calisanlarina.. Hic bir zarari yok dediler. Ki zaten aslnda sacma cunku bunu icip o ay hamile kalan okadar insan varki.. Zaten gebelik icin yapiyoruz zarari olsa saracoglu tam yumurtlama doneminde icin demezdi..
Ama dedigim gibi bende korkmustum cunku yumurtlamistim doktor takibindeydim o yuzden biliyordum yani ama kullandim.. Simdi bekliyorum hayirlisiyla günümü
sağol canım cevabın için 15 gün yapayım o zaman sende inş güzel haberler alırsın kaç günün var
hayırlısı olsun inşaallah5-7 arasi olmam gerekir benim hep iki uc gun oynar
ımKızlar dün adet günümdü
Çarşamba günü pembe alıntı oldu onsan sonra kahveye döndü
Regl olcm gibi agrım oluyo ams hala Bişi olmadı bir gün de gecti regl
Naosam ki
aayyyy bugun test yapsammı kı demıştım bendecanım sabredebilirsen iki gün daha bekle istersen adet olcaksan zaten iki gün içinde olursun büyük ihtimal olmassan da ki olmassın inşaallah test yaparsın
ım
ee yap o zaman ama söylediklerin seyler şüphelrndirdi açıkçası çok ümitlrndirmek istemiom amaaayyyy bugun test yapsammı kı demıştım bende
ee yap o zaman ama söylediklerin seyler şüphelrndirdi açıkçası çok ümitlrndirmek istemiom ama[/QUOT
ee yap o zaman ama söylediklerin seyler şüphelrndirdi açıkçası çok ümitlrndirmek istemiom ama
aayyyy bugun test yapsammı kı demıştım bende[/QUOTEyarın ilk idrarınla yap derim çünkü gebelik varsa bile çıkmaz diyorlar sabah yapman gerekio
hayırlısı olsun canım sıkma canınıRegl oldum şimdi:/
Sağol cnm soğan kürüne baslayacam bu ay bakalım nolcakhayırlısı olsun canım sıkma canını
Bekle canm üzülmemek içinKızlar yardıma ihtiyacım var. Burdan da yazmıştım. Hamilelik belirtilerim olduğunu bugün adet günüm ama iki gün önce ve dün damla halinde kahverengi lekeler geldi. Ama hastalanmadan önce hiç lekelenme olmaz bende direk hasta olurum. Napıcagımı bilmiyorum. Test yapsam mı tekrar beklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?