Tebrik ederim canim. rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin. ben sogan kurunu gecen ay yapmistim, bu ay incir havuc kurunu yapamiyorum ise basladigim icin ama kuru inciri yiyerek tuketiyorum, bal tarcin corek otu yaptim ac karnina ondan yiyorum bazenkızlar bugün yaptım ben test hamileyim sakın pes etmeyin ama ben sugan suyu yanında incir suyu havuclu incir suyu da içtim buda sarac oğlunun kuru
Hayirli olsun allah kucaginiza almayi nadip etsin.bu sogan kuru tam olarak nasil uygulanacak.ben basladim.4.günumdeyim ama tok karnına iciyorum.incir kuru havuclu incir kuru nadil yapiliyor.tarif verirmisiniz.tesekkurlerkızlar bugün yaptım ben test hamileyim sakın pes etmeyin ama ben sugan suyu yanında incir suyu havuclu incir suyu da içtim buda sarac oğlunun kuru
Sevindim senin adına canmkızlar bugün yaptım ben test hamileyim sakın pes etmeyin ama ben sugan suyu yanında incir suyu havuclu incir suyu da içtim buda sarac oğlunun kuru
kızlar bugün yaptım ben test hamileyim sakın pes etmeyin ama ben sugan suyu yanında incir suyu havuclu incir suyu da içtim buda sarac oğlunun kuru
MRB CNM bende bugün başladım. beraber bu postta ilerleyelim inş.Günaydın kızlar bugün bende başladım soğan kurunede sabah akşam içecek 15 gun
Benimkide dun geldi uc aydir erkenden oluhorum normalde 37gun suruyor adet olmam daha iki hafta felan var son uc aydir ara kanamasi oluyo deliricem iki hafta sonra insallah istanbuldayim avrupa yakasinda hastane bakiyorum ama hic gitmedim bilmiyorum hangi bolum felan yardimci olabilirmisiniz boynumdada lekeler cikti birde dermatologa gidicem korkuyorum kotu bisey var diyeBenim kırmızılar geldi canım. Ağrılar bendede olmuştu ama sonu husran. Bu ay 15 gün devam edecem regli sonunda . İns. Sana yararı olur gebe kalirsin
Reglinin 3.gunu gidiliyor bildiğim kadarıyla.kan testi yapiliyr . infertilite bolumune.Bnde önümüzdeki reglide gidecem canım.c ok geçmiş olsun. Lekeler içinde git mutlaka cildiyeyeBenimkide dun geldi uc aydir erkenden oluhorum normalde 37gun suruyor adet olmam daha iki hafta felan var son uc aydir ara kanamasi oluyo deliricem iki hafta sonra insallah istanbuldayim avrupa yakasinda hastane bakiyorum ama hic gitmedim bilmiyorum hangi bolum felan yardimci olabilirmisiniz boynumdada lekeler cikti birde dermatologa gidicem korkuyorum kotu bisey var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?