Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Günaydın kızlar bugün bende başladım soğan kurunede sabah akşam içecek 15 gun

kızlar bugün yaptım ben test hamileyim sakın pes etmeyin ama ben sugan suyu yanında incir suyu havuclu incir suyu da içtim buda sarac oğlunun kuru
Tebrik ederim canim. rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin. ben sogan kurunu gecen ay yapmistim, bu ay incir havuc kurunu yapamiyorum ise basladigim icin ama kuru inciri yiyerek tuketiyorum, bal tarcin corek otu yaptim ac karnina ondan yiyorum bazen

Ay canım Rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins bizim içinde dua et bizde bu güzel duyguyu tadalim

Arkadaslar bu sogan kurune bende baslafim.4.gundeyim.fakat ben sabah kahvaltidan sonra aksamlayin herhangi bir saatte iciyorum.tok iciyorum yani.ac mi icilecek acaba?

kızlar bugün yaptım ben test hamileyim sakın pes etmeyin ama ben sugan suyu yanında incir suyu havuclu incir suyu da içtim buda sarac oğlunun kuru
Hayirli olsun allah kucaginiza almayi nadip etsin.bu sogan kuru tam olarak nasil uygulanacak.ben basladim.4.günumdeyim ama tok karnına iciyorum.incir kuru havuclu incir kuru nadil yapiliyor.tarif verirmisiniz.tesekkurler

Kızlar meraba ben yeniyim. bnde soğan kürüne bugün başladım. yardımlaşalım . :)

Benim kırmızılar geldi canım. Ağrılar bendede olmuştu ama sonu husran. Bu ay 15 gün devam edecem regli sonunda . İns. Sana yararı olur gebe kalirsin
Benimkide dun geldi uc aydir erkenden oluhorum normalde 37gun suruyor adet olmam daha iki hafta felan var son uc aydir ara kanamasi oluyo deliricem iki hafta sonra insallah istanbuldayim avrupa yakasinda hastane bakiyorum ama hic gitmedim bilmiyorum hangi bolum felan yardimci olabilirmisiniz boynumdada lekeler cikti birde dermatologa gidicem korkuyorum kotu bisey var diye

Reglinin 3.gunu gidiliyor bildiğim kadarıyla.kan testi yapiliyr . infertilite bolumune.Bnde önümüzdeki reglide gidecem canım.c ok geçmiş olsun. Lekeler içinde git mutlaka cildiyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…