- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
Kaç senedir deniyorsun canım.pko falan varmıydıamin ins canım Rabbim herkese nasip etsin
Tsk cnm ben sadece 9 gun kalacam malesef reglime denk gelmiyor ama bi sorun varmi yokmu enazindan bakilirsa birazda arastirdim yumurtlama kanamasida olabilir hayirlisi uc aydir oluyor. Rabbim seninde yardimcin olsun canimReglinin 3.gunu gidiliyor bildiğim kadarıyla.kan testi yapiliyr . infertilite bolumune.Bnde önümüzdeki reglide gidecem canım.c ok geçmiş olsun. Lekeler içinde git mutlaka cildiyeye
Hayirlisi olsun canim haber et merakta birakma bende gelip gideyim insallah hayirli haberler alirizAmin canım bende bu ay tatile denk geldi regl.gidemedim doktora.oyuzden bu ay gidecem işte ay sonunda .
Hayirlisi olsun canim haber et merakta birakma bende gelip gideyim insallah hayirli haberler aliriz
ahm testi ne icin yapiliyorArkadaslar aranizda AMH testi yaptıran varmi
Evet canım bende pko olduğu için sonuç 13 çıkmıştı. yumurta rezervine bakılıyo normali 2-4 arası sanırımArkadaslar aranizda AMH testi yaptıran varmi
Bende pko var hormon testi yapti doktor icinde o testde vardi ilk defa duydum bende bilmiyorum canimahm testi ne icin yapiliyor
Benim de 8 cikti evet normalden fazla zarari varmi degerleri dusuk olunca tup.bebek bile zor oluyomus diye okudum ama fazlaliginin ne zararı var bilmiyorumEvet canım bende pko olduğu için sonuç 13 çıkmıştı. yumurta rezervine bakılıyo normali 2-4 arası sanırım
Anladım cnm ins kötü sonuç olmazBende pko var hormon testi yapti doktor icinde o testde vardi ilk defa duydum bende bilmiyorum canim
olabilir değer 5 sin üstünedeyse ihtimal var Rabbin hayırlısini versin ins hamilesindirArkadaşlar dün beta baktırdım 7.89 yarın tekrar test Yapıcam dedi doktor hamilemiyim ne olur cevap verin
Yarın tekrar kan vericem inşallah yükselirolabilir değer 5 sin üstünedeyse ihtimal var Rabbin hayırlısini versin ins hamilesindir
inşallah hamişsindir tatlım. olursan bize de dua et.Yarın tekrar kan vericem inşallah yükselir
İnşallah dua edin. Bende size çok dua ediyorum rabbim hepimize yardım etsininşallah hamişsindir tatlım. olursan bize de dua et.
kürün 2. gününden selamlar
Evet canm hayırlı olsun inşallah yükselmeye devam ederArkadaşlar dün beta baktırdım 7.89 yarın tekrar test Yapıcam dedi doktor hamilemiyim ne olur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?