Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Reglinin 3.gunu gidiliyor bildiğim kadarıyla.kan testi yapiliyr . infertilite bolumune.Bnde önümüzdeki reglide gidecem canım.c ok geçmiş olsun. Lekeler içinde git mutlaka cildiyeye
Tsk cnm ben sadece 9 gun kalacam malesef reglime denk gelmiyor ama bi sorun varmi yokmu enazindan bakilirsa birazda arastirdim yumurtlama kanamasida olabilir hayirlisi uc aydir oluyor. Rabbim seninde yardimcin olsun canim

Amin canım bende bu ay tatile denk geldi regl.gidemedim doktora.oyuzden bu ay gidecem işte ay sonunda .

Amin canım bende bu ay tatile denk geldi regl.gidemedim doktora.oyuzden bu ay gidecem işte ay sonunda .

Arkadaşlar benim degerlerim FSH:6.88
LH: 5.72
PROLAKTİN : 17.76
TSH: 3.11
ESTRADİOL: 34.44
BU DEGERLERE YORUM YAPARMISINIZ PKO VAR

Evet canım bende pko olduğu için sonuç 13 çıkmıştı. yumurta rezervine bakılıyo normali 2-4 arası sanırım
Benim de 8 cikti evet normalden fazla zarari varmi degerleri dusuk olunca tup.bebek bile zor oluyomus diye okudum ama fazlaliginin ne zararı var bilmiyorum

Arkadaşlar dün beta baktırdım 7.89 yarın tekrar test Yapıcam dedi doktor hamilemiyim ne olur cevap verin

Kızlar bende kıst falan yok ama sebebsız ınfertılıtem var sgan kuru temız rahımde kıst yapıtor dıyrlar sızce dgrumu ck kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…